Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Gandacel,mersi de link-uri,mi-a placut asta:

Ia aminte la doua gânduri si teme-te de ele. Unul îti spune: "Esti un sfânt!", altul "Nu te vei mântui!" Aceste doua gânduri vin de la vrajmasul si nu este adevar în ele. Tu însa cugeta: "Sunt un mare pacatos, dar Domnul e milostiv, El îi iubeste mult pe oameni si-mi va ierta pacatele mele". Crede aceasta si-ti va fi asa: Domnul te va ierta. Dar nu-ti pune nadejdea în nevointele tale, chiar daca te-ai nevoi mult. Astfel, nu pentru nevointele noastre, ci în dar, pentru bunatatea Sa, se milostiveste de noi Domnul. Domnul vrea ca sufletul sa fie smerit si sa ierte tuturor cu iubire atunci si Domnul îl va ierta cu bucurie. Domnul îi iubeste pe toti,si noi trebuie sa-L imitam si sa-i iubim si noi pe toti;si daca nu putem, sa o cerem, si Domnul nu va zabovi sa ne ajute cu harul sau.

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Irina, cred ca mai degraba de acesta sa imi placa decat de celalalt

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetelor, am inteles ca s-a schimbat data conferintei si se lanseaza si Jurnalul convertirii:

Scriitorul Danion Vasile va tine Miercuri, 31 mai 2006 orele 18.00 conferinta cu tema: Intre iubire si pacat, la CASA STUDENTILOR (fosta Preoteasa) din Bucuresti, langa Opera. Se va lansa volumul Jurnalul convertirii - De la zeita mortii la Imparatul Vietii. Invitat: parintele Vladimir Vlaicu.

"Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui"
Sfantul Siluan Athonitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetelor, am inteles ca s-a schimbat data conferintei si se lanseaza si Jurnalul convertirii:Scriitorul Danion Vasile va tine Miercuri, 31 mai 2006 orele 18.00 conferinta cu tema: Intre iubire si pacat, la CASA STUDENTILOR (fosta Preoteasa) din Bucuresti, langa Opera. Se va lansa volumul Jurnalul convertirii - De la zeita mortii la Imparatul Vietii. Invitat: parintele Vladimir Vlaicu.
Sfantul Siluan Athonitul

aaaa,vreau si eu sa merg.Gandac ,te duci?Poate ne vedem acolo.Cine mai vrea sa vina?
Cata,uite viata Sfantului aici:
http://www.caleamonahilor.as.ro/inf/siluan/viata.htmIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

problema e...cand il aud ca spune o asa enormitate despre un domeniu unde sunt bione informata...cum il mai cred despre celelalte?
Din pacate, pt mine Savatie si-a pierdut credibilitatea.

Sabina, mie mi se intampla foarte des asta, gaseam o fisura, o chestie care nu se potrivea, sau pur si simplu un lucru care nu-mi placea la un Parinte si lucrul asta ma omora, imi zdruncina increderea ... pe urma am aflat ca asta e marea frumusete a ortodoxiei, nimic nu e rigid, batut in cuie, si cand citesti sau asculti un Parinte trebuie sa deschizi inima, inaintea mintii sau a urechilor...si apoi oricine poate gresi, doar au fost Parinti mari care au facut erori teologice grosolane (desi eu nu cred ca savatie greseste in articolul ala, poate doar exagereaza nitel)

Parintele Ghelasie de la Frasinei e socotit de cei care l-au cunoscut un om sfant, se stie ca era vazator cu duhul si avea darul vindecarii...ei bine, daca ai sti ce multi s-au smintit de scrierile dansului...fiindca s-au oprit la aparente, la niste particularitati de limbaj , la niste excentricitati de comportament etc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

[quote]Originally posted by gandacelu

fetelor, am inteles ca s-a schimbat data conferintei si se lanseaza si Jurnalul convertirii:

Scriitorul Danion Vasile va tine Miercuri, 31 mai 2006 orele 18.00 conferinta cu tema: Intre iubire si pacat, la CASA STUDENTILOR (fosta Preoteasa) din Bucuresti, langa Opera. Se va lansa volumul Jurnalul convertirii - De la zeita mortii la Imparatul Vietii. Invitat: parintele Vladimir Vlaicu.
ai ca as veni, as lua-o si pe Sabina direct de la fitness

Sfantul Siluan Athonitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io nu pot, miercuri se incheie saptaman muzicii contemporane si trebuie sa fiu vazuta
anul trecut nu m-am dus mai deloc....si n-a for prea bine.

gandac...fitness dimineata ar fi cel mai sanatos:) si convenient.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Gandac,hai ca mai vorbim atunci.99% merg,sper sa nu intervina nimic.Sabina,dar nu poti sa stai pe-acolo pana la ora 18,sa fii vazuta,si dupa aia sa pleci discret?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

sabina, cloneaza-te

Sfantul Siluan Athonitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu pot, ca e la ora 18.30 concertul

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Irina, gandaca, sa nu uitati ca miercuri va asteptam cu noutati

Mergi la inceput