Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia68 spune:

Buna dimineata fetelor, o noua zi cu noi sperante.... Da ce sa zic de Prof. A. cam piperat sincera sa fiu nu prea m-am asteptat, dar pt. un bebe sint in stare sa incerc orice. Acum sper sa-l pot convinge si pe sot sa inghita toate chestiile astea care lui i se par bizare.
Sper insa ca produsele pe care mi le trimite sa fie "autentice" pt. ca pot fi in zeci de feluri modificate. Eu lucrez intr-o firma care face medicamente pe baza de plante (tincturi, tablete, capsule,etc.) si stiu ca exista diferente intre calitatea plantelor. De ex. o planta care creste wild, in natura, nu este bio (obligata sa se dezvolte pe un anumit sol, etc) are calitati superioare. De aceea am zis ca ar fi bine totusi sa las sa mi le trimita el, ceaiurile, propolisul si toate celelalte. Va urez succes la toate si nu ne ramine decit sa speram ca cel de sus va vedea eforturile noastre si se va indura...
Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata, fetelor! Fie sa aveti o zi senina si linistita!

adimercedes, multumesc pentru raspuns, banuiam ca tu o sa imi spui cate ceva legat de tratamentul homeopat; saptamana trecuta m-a durut spatele tot timpul, aproape ca nu m-a lasat un minut, zi si noapte dar acum vad ca sunt OK, cu o foate usoara jena in zona de care vorbeam, asa ca astept in liniste sa imi treaca.

dj mama, sunt de acord cu ce spui tu, chiar asta a fost si rationamentul meu pentru care m-am decis sa incerc. Desi nu m-am dat in vant dupa prof Andritoiu ca om, am totusi incredere in .

Carmen Marieta, eu cred ca se gasesc la orice plafar drajeurile de laptisor, numai sa ceri marca Apicola. Un pont: Andritoiu mi-a zis sa spal glazura cand folosesc drajeul (probabil nu e f. naturala).

Fetelor, fetelor, de ieri dupa-amiaza am inceput tratamentul. Da, nu am mai avut rabdare! si am inceput cu produsele lui A., deocamdata. Azi merg sa cumpar ceaiurile, sun sa fac rost de o rasnita (am omis sa va spun sa consumati catina si stafide multe)si sa vorbesc si de pietricele cu un prieten care e constructor.
Am unul din cele mai mari frigidere care exista pe piata iar un raft din acesta e ocupat pana la refuz cu tratamentul luat de la prof. Vreau sa va spun ca produsele pe care mi le-a dat in niste borcanele dragute, au un gust minunat, parca toata vara s-a concentrat in ele, cu toate aromele si gusturile ei. De maine incep si cu ceaiurile (pont: se strecoara in tifon nu cu strecuratoare din fier sau inox), nu stiu daca cu toate, dar treptat trebuie sa imi intru in ritm.
Pana la urma, in vreo 2 saptamani, o sa vedeti ca va spun eu ce usor este de tinut, pentru ca o sa imi intru in ritm.
Eu cred ca si voi va puteti baza in asteptarea unui bebe mic, pe produsele de la Apicola, fara sa mai dati atatia bani. Cele ale lui Andritoiu sunt mai bogate in compusi si vitamine dar nu cred totusi ca cele de la Apicola sunt lipsite de interes. Singurul lucru pe care trebuie sa il depistam este in ce fel inclina balanta hormonala fiecare dintre ele, si ma refer aici in special la polen, laptisor si apilarnil.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Silvana scuze dar nu am inteles tratamentul tau
intreb pentru ca stiu ca ai aceeasi problema ca si mine
ai dat atati bani pe ceaiuri?
pentru ca pastilele le cump tu sau gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

scuze am vazut ca ai scris mai sus
am vazut prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor a tinut cineva vreo cura cu argila? Stiti ceva despre ea? am citit pe net, mi-a spus despre ea si un dr mai demult, si as vrea sa o fac.

Dar despre capsulele de napraznic stiti cand se iau? sunt cumva progesteronice, se iau dupa ovulatie?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

dragele mele viitoare graviduzte, am o intrebare la cele fete ai caror soti au urmat si ei trat. nat.
sotul meu bea BU de cind am inceput eu trat. si acum este foarte ocupat si nu poate mereu sa bea de 3 ori pe zi va fi bine daca ar bea o doza1/2dim si o doz1/2seara?

maria

pupicei la toate ghiduselele

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Silvana,probabil ca tu nu tb sa maninci la fel cu sotul fiindca aveti amindoi tratament.Eu am luat doar pt mine si de aceea tb sa mamcam la fel.Dar daca voi avea si eu suc de sfecla si ridiche l-am pierdut de musteriu.Sa vedem,abia astept sa primesc pachetul.aSper sa nu tb sa merg si eu pe pietricele.Dupa ce ca ma scol la 5/30 si abia am timp de mine ,sa mai merg si pe pietre 1/2 ora ar fi criminal....
Va pup si spor la facut BB-ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Fetelor,vad ca dl. Andritoiu practica niste preturi exagerate ,datorate mediatizarii. Daca sunteti in cautare de produse apicole naturale si la preturi rezonabile va pot ajuta eu. Produsele sunt de la niste apicultori batrani, au 80 de ani din Vrancea, prisaca o au amplasata intr-o zona salbatica din zona Vrancei,nepoluata si din mosi stramosi s-au ocupat de apicultura iar ceaiurile si restul le putem procura de oriunde .Produsele sunt 100 % naturale si preturile reale.
Miere cu apilarnil, laptisor de matca si polen 19 RON /kg
Tinctura de propolis - 100 ml/20 RON.
Mierea de salcam - 14.RON/KG
CREMA PE BAZA DE PRODUSE APICOLE - 20 RON
Eu le trimit prietenilor si fostilor colegi din facultate prin colet postal,de ani de zile si toti sunt multumiti de ele.Eu merg saptamanal in zona si trec pe la ei. Daca vreti cu cea mai mare placere, va ajut! Nu stiu, dar cand ziceti de sume intre 5-23 milioane pt produse de 3-5 kg. mi se pare exagerat.
Nu mai stiu care spunea ca are mare incredere in si eu la fel,intr-adevar produsele naturale industrializate au si consevanti, caracteristicile produselor sunt un pic modificate,si de aia sunt mai bune decat la Apicola -unele, dar totusi.....Cred ca se plateste scump si mersul pana acolo si timpul pe care si-l rezerva stand la telefon , consultatia....
Voi alegeti varianta care va convine. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Succes Silvana.
In tot tratamentul asta ai primit ceva si pentru spalaturi vaginale,
asta pentru a le asigura un mediu propice pt ?
Si laptisorul de matca, polenul si propolisul se iau tot timpul lunii?
O mica avertizare: laptisorul de matca provoaca pofta de mancare, asta asa ca sa stiti din ce cauza o sa apara kilogramele in plus.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

imi puteti spune cineva daca produsele dela STEfMAr sunt ok!!!
eu am cumparat ceai de napraznic si de cretisoara de la ei, dar as vrea si opinia altor dete care ati baut?
va rog mult

maria

marryan

Mergi la inceput