tenis pt pitici

tenis pt pitici | Autor: amarantina

Link direct la acest mesaj

Stie cineva care e varsta minima de la care un baietel poate incepe sa ia lectii (poate e mult spus) de tenis? Am intrebat un instructor si a zis ca 5 ani. Am vazut pe net o academie de tenis si acolo scria 3,5ani. Fi-miu e topit dupa tenis, are racheta si mingii, incearca sa dea cu racheta dar nu reuseste si e foarte frustrat si suparat. Are 3 ani dar e f. dezvoltat: are 104cm inaltime.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

hai ca si-au dat toti cu parerea, deci pot si eu...::)))
Daca ii place il duci o data la un "curs" si vezi daca poate tine racheta in manuta.

Hai sa-ti spun de ce: la gradi baietelul meu a fost ieri la prima lectie, pe Sportul...si in prima lectie iau invatat sa dea cu manuta peste fileu...de data viitoare ii invata sa dea cu racheta...dar am inteles ca dureaza, are 4 ani dar inca nu prea le are cu sportul, dar si lui ii place, sa vedem cat tine...

Eu zic ca pentru inceput, chiar daca se duce, sa nu vrei sa avanseze repede, ci in limita varstei...oricum , un p-rof cu experienta iti va spune ce si cum, dupa ce il vad. MAi cred ca unii fug de pici, ca nu se inteleg cu ei, si ma refer la limbaj....pipi, rabdare...etc.

Succes!

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Merci mult, Gaby.
Din pacate circula tot felul de "povesti" cum ca daca un copil incepe anumite sporturi prea de timpuriu, el nu se mai dezvolta cum trebuie, prostii de-astea. In mod normal nu le-as baga in seama dar fiind vorba de puiutul meu, am zis ca mai bine mai intreb si alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu stiam ca de la 5 ani se poate incepe tenisul, dar cel mai bine intrebi un instructor de la un club sportiv, ei se pircep cel mai bine
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiana75 spune:

Eu l-am dus pe fiul meu la tenis la 5 ani si jum. si intr-adevar nu erau copii mai mici de 5 ani. Depinde de instructor, pentru ca-si formeaza grupele din copii de varsta apropiata. Totusi incearca si pe la cluburi private. Succes!

Mergi la inceput