FIV 75

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

MRL in primul rand vreau sa-ti spun ca sunt alaturi
de tine , imi pare tare rau de acest rezultat ,e groaznic!
Lasa ca in toamna vom face trupa la Giulesti , poate avem
noroc !
Lachi , eu am facut histeroscopia pentru a mi se curata endometrul care era f ingrosat si mi s-a obturat cu electrocauterul orificiul trompei stangi pt ca aveam trompa infundata spre ovar si colecta un lichid ,cica otravitor pt embrioni.Am facut asta inainte de al 2-lea FIV , poate m-ar fi ajutat dar am avut ovocite de proasta calitate care s-au divizat cam aiurea , in fine embrionii i-am transferat fara a avea mari sperante . Culmea a fost ca bhgc nu a fost chiar zero ca prima oara cand am avut trei embrioni super.
Dumnezeu mai stie,acum astept toamna pt ca vreau sa incerc dupa
25 septembrie cand ma intorc din concediu.Si daca iar nu sunt bune ovocitele sunt decisa sa ma inscriu pe lista pt a primi de la o donanta , sotul meu fiind foarte OK.
Va imbratisez cu drag pe toate,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

MRL, n-am cuvinte. Am iesit sa fumez o tigara, ca nu-mi pot reveni. Imi pare nespus de rau. Pling de ciuda, ca nu-i drept ce ti s-a intimplat. Dar ma gindesc ca asa a fost sa fie de data asta si ca in toamna o sa fie bine. Asa ca vedeti-va de concediu, linistiti-va si in toamna punct ochit, punct lovit, ca dupa cit ai patimit, meriti sa fii fericita si sa ti se implineasca toate visele!
toate fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ingeras cum ai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

MRL: imi pare tare rau..sper sa ramai optimista in continuare. Sunt convinsa ca vei avea parte de copilasul mult dorit.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

MRL, nu am cuvinte sa-ti spun ce simt, imi pare tare rau, dar jos palaria pentru un asa sot, m-ai emotionat tare cu mesajul tau si-ti doresc ca in toamna cind vei incerca din nou sa fie totul bine, iar la sfirsit sa ai un rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ce trebuie sa scriu ca moderatorul sa ia in consideratie? sint o femeia disperata care vrea un copil si cere ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

MRL fara cuvinte!Suntem alaturi de tine!
ANDICU hai ca mai ai putin.Dumnezeu va fi cu tine si testul va fi pozitiv!
Ingeras26a frumos ce bine ar fi sa avem toate norocul tau.Dar la mine cu aia lenesi pot sa fac si OCOLUL LUMII si tot degeaba!
Pupici si bafta tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cicina, natural, dupa ani de chinuri, tratamente, inseminari si cautari in toate partile...cu dosarul de fiv gata :) fara stres, fara telefoane deschise, numai noi 2.
Ceciserban, e suficient numai 1 mai fasnet! si gata bb! las' ca nu stii tu de unde sare!

Pupicei, Ingeras 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MRL, imi pare tare rau ca a iesit asa. . La cat de bine erau toate ma asteptam sa se prinda chiar . Nu a fost sa fie de data asta. Nu-ti pierde speranta. Va fi data viitoare o reusita

Eu, tocmai m-am intors de la control. Sunt usor dezamagita. Nu sunt chiar asa de multi ca data trecuta, dar si acum am o productie destul de mare. Cate 8-10 foliculi pe fiecare ovar. Si mai sunt sanse sa apara. Eu nu mai vreau sa apara, vreau sa se dezvolte bine acestia. Ovarul stang este deasupra uterului si va fi cam dificil sa faca punctia.
Vestea buna este ca inca sunt in grafic cu nivelul estradiolului.
Acum, dupa ce am citit ce a patit MRL, ma gandesc si sper ca din cei minim 20 foliculi sa fie cativa si cu ovocite.
Miercuri voi merge din nou la control. Doza a ramas aceeasi, de 100 ui puregon si azi si maine + diphereline 0,1 mg.

puiramy, mult succes maine la punctie.

Andicu, uite inca . Pana la 1 iunie vei avea un buchet urias.

Monica

Mergi la inceput