Mamici de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mishi bine-ai-revenit (chiar daca pentru putin timp ) printre noi. Chiar ne gandeam ca nu mai stiam mai nimic de tine. Ti-au spus dr cat mai stai prin spital sau te muti de tot acolo pana nasti?Sanatate - si tie si lui bebe, si sa mai stea in burtica!
Map - telenovela in toata regula. Cine stie, poate e mai bine asa.. Ce e importantan e ca ti-ai rezolvat cu medicalul si ca vei sta linistita acasa si tu si bebe.
Fetelor distractie placuta azi la intalnire!
Multi

34+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

muuh, e bine daca astept la televiziune pe la 12.30?
anasia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Neata burtici si bebei!
Noi suntem cam puturosi cu scrisul.Intram aproape in fiecare zi si citim ce scrieti dar cu scrisul mai greu.
Referitor la nastere eu vreau sa nasc normal dar cu epidulara pt ca altfel nu prea am curaj desi ma dau SUPER BENGOASA ( ca nu imi e teama bla,bla,bla...).,iar despre kg in plus nici acum in sarcina nu se prind de mine .Am plecat de la 50 ,iar acum am 60 .
Vreau sa va intreb ceva,ieri am fost la medicul de familie si mi-a zis ca trebuie sa imi faca un antitetanos care se fac la toate gravidele.Nu am lasat-o sa imi faca pt ca am vrut sa vb intai cu voi si cu dr.mea.
Voi ati facut asa ceva?
Va pupacim mult!!!!!!!

COSMINA 33 SAPT si ROBERT ANDREI
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060714/k/53d7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor intalnire placuta astazi va doresc. Tareeeee mi-as fi dorit sa vin si eu sa va cunosc insa eu sunt convocata sa stau in pat pentru inca 2-3 saptamani. Am stat deja 6 sapt si acum mai am de stat 2 sau 3. Poate in 2 3 saptamani daca mai faceti vreo intalnire as veni si eu...

Cristina_Ioana, tu de ce trebuie sa stai in pat? M-am uitat in albumul tau si foarte frumoase pozele...si ma gandeam uite ce graviduta activa...nu ca mine. Eu stau in pat ptr ca am avut colul deschis pe interior descoperit acum 6 sapt. Intre timp s-a inchis insa dr a zis sa mai stau in pat 2 3 sapt ca dupa aia nu mai e nici un pericol Ce sa fac...pentru bebelina mea draga ma conformez.

Larisa si Alexia din burtrica: 33 sapt si 2 zile

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor vedeti ca la Trattoria nu primesc carte de credit. Sa aveti cash la voi. Am patit-o saptamana trecuta. SI bancomatele sunt abia la Televiziune.

Anasia e mult de mers pe jos. Poate te ia una dintre fete cu masina. E mai bine asa.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Muuh eu vin cu metroul si cobor la Aviatorilor, statia de metrou de langa Herastrau. Nu am primit nici un nr de tel oricum ne intalnim noi cumva .
Multumesc !
Va pup!

Andreea cu Petra 35+

Mergi la inceput

Adelapop ce faci? vii la intalinre??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pupici la gagici

Mishiiiiiiii, inviashi meeeey!!
Saracutza de tine, imi pare tare rau ca tb sa te intorci acolo....da'nu mai vine mama ta, nu reusesti sa il pacalesti pe dr sa iti faca dansa tratamentul acasa? Hai ca ne mai auzim la tel, ai grija de tine
Muuh, o sa il intreb pe Vlada saptamana viitoare de trusa aia.
Larissa, am fost destul de activa toata sarcina, dar era sa nasc prematur saptamana trecuta si de atunci stau cuminte la patutz ca mi s-a scurtat colul foarte mult si vreau sa il mai tin pe bebe acolo nitelush.

Fetelor, sa aveti vreme buna si dixtractie la intalneala, sa veniti cu poze multe

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Mesaj de la Cornelia_Laura

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna dimineata fetelor!
Din pacate eu nu voi ajunge azi la intalnire. Eduard e tot racit, noaptea nu poate sa doarma si noi stam pe langa el. Asa ca nu pot sa-l las cu sotul acasa. Mi-as fi dorit foarte mult sa ajung si imi pare rau ca va anunt asa tarziu ca nu pot veni. Oricum eu va urez petrecere buna si sa papati si pentru mine ceva bun.
Va pup pe toate!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Am vrut sa deschid eu un subiect, am facut asta dar nu stiam daca modificarile in lista va trebui sa le fac tot eu. Si cum nu pot sa fac modificari in lista o las pe pumpkin sa deschida alt subiect. Sory!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia e ok. dar sa fi viz a viz de televiziune nu pe partea cu ea. Eu am un Vw polo rosu. hai ca vedem noi cum dam una de alta.
[b]amis_zip[b] e ok daca iesi acolo la Herastrau si apoi traversezi.

Miruna 30+

Mergi la inceput