Clubul nurorilor (56)
Raspunsuri - Pagina 7
marinar spune:
Ali daca e albastra mie-mi place fara sa o fi vazut, pt ca e culoarea mea de suflet. plimbare placuta azi!!!
marina
pozici
Alynutza spune:
Marina si iubi meu tot cu albastru tine, dar preferatul lui e bleu (de asta si facem nunta alba-bleu si-am umblat eu de nebuna dupa rochitza de mireasa care sa aiba si bleu...)
Gagici, pai eu va iau la bataitza, cand eram eu cu sefu' pe cap si nu puteam sa prea intru, voi aveati o limbaritza... Acu' ca n-am nici sef si nici de lucru (de', ca astept dupa colegii din Bucuresti sa rezolve o chestie si pana nu se rezolva aia nu pot nici eu sa termin ce am de facut... si astetp... si astept...) ati disparut toate...
marinar spune:
Ali eu sunt pe aici, dar am o stareeeeeee...ma cam doare capul, am o stare de greata, cred ca de la vreme. abea astept sa plec acasa. dar cand ma gandesc la cat am de calcat, parca nu as mai pleca.
si eu am avut la munta arcata din baloane albe si albastre (2 nuante de albastru), baloane cu heliu asemenea, jumbo tot albastru, iar tortul... tot cu albastru. Aaaaaaa si la cununia civila amandoi am avut hainele in nuante de albastru, iar buchetul de la cununie a fost din olandeze...albastre.
marina
pozici
lavinai spune:
bauuuuu am venit si eu!!!!!
cherry mersi ca ia intrebat de mine!!!
am avut musafiri si am hotarat dintr-o data sa plecam la sat aproape de timisoara unde aveau cabana!! a fost super fain, am stat 2 zile, am facut plaja , gratare, mici........super, super!!! a fost bine venita o iesire in natura!!
va pup ma duc sa fac o baita si sa citesc ce ati mai scris pana acuma!! REVIN!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Alynutza spune:
Marina, sa treaca durerea.
Lasa hainele cand ajungi acasuca, intinde-te in pat daca nu ti-e bine, ca si maine e o zi buna pt calcat.
Noi la nunta nu o sa avem baloane, dar la flori si la ce am mai putut (lumanari, servetele) am mers tot pe combinatia asta. Si iubi are vestutza si lavaliera bleu. Eu vreau buchet din tradafiri albi si bleu, am vazut acum cateva zile niste trandafiri bleu superbi, erau doar asa putin stropiti cu bleu, nu albastrul ala cerneala de zici ca-s artificiali. Asa de mult mi-au placut... sper sa gasesc si la florarii asa, ca astia i-am vazut pe strada la vanzatorii de flori.
camelia72 spune:
Gagicile,sunt si eu prin zona,acum s-a culcat mafi meu!
N-am scapat de soacra dar vine din ce in ce mai tarziu seara acasa...daca inainte ajungea pe la ora 18,aseara a venit la 22...s-a echipat si s-a culcat!N-am eu norocul ala sa scap definitiv de scorpie...!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Lasa Cami ca tot scapi tu odata si odata... Ca se mai intampla si miracole pe lumea asta. Bine macar ca vine tarziu si se culca nu mai sta pe-acolo sa te enerveze pe tine.
Lavi, fain de tine cu iesirea asta. Cred si eu ca ti-a prins bine, mai ales ca ultimele zile a fost si o vreme asa frumoasa... Te asteptam la povesti.
briza_marii spune:
Fetelor aparui din nou. Ca de abia ce am iesit dela birou ca a sunat clientul ca contramandeze intlnirea. Asa ca ma m-am plimbarit putin ca e placut afara, fata de caldura de ieri, si acum m-am reintors.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
EDIT: a vrut sa sune asa "a sunat clientul SA contramandeze intalnirea"
camelia72 spune:
Aly,sa stapaniti sanatosi masinutza si sa va plimbati cu placere...e frumoasa culoarea,are si AC?Vedeti ca trebuie s-o "udati",la noi asa-i obiceiul pt. a tine cat mai mult fara reparatii!
Raza,ce putzin mai aveti pana la marele eveniment!Ar fi bine sa se duca puiu' tau la stomato,sa nu va stice petrecerea o amarata de masea!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
preda_vicky spune:
, nici eu nu am plecat inca, dar ma pregatesc, la 3 se termina programul. Si la 5 trebuie sa fiu la dr. si mi-e fricaaaa.
Aly, aici avem parintii, serviciu si casa. Acolo ar cam trebui sa o luam de la inceput. Dar tare mi-ar place.
Razuco, felicitari!
Marina, ti-ar trimite eu rushii, ca la mine vin prea des. Sa mai invadeze si alte "teritorii".
Briza, de lectii de dans vorbesti tu aici? Vreau si eu. Da PM la fata! Daca e vorba de altceva, scuze! Daca da, recomand cu caldura un film super, la care cat cuprinde (desi nu e drama). Cu Richard Gere (ah, ce barbat) si J.Lo (k lumea in rol) si Susan Sarandon - "Shell we dance?" sau "Danseaza cu mine (in ro)". sper ca nu am facut reclama?
Noricilor, va pe toate si va doresc o dupa-amiaza placuta.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39