Aspirante optimiste - 202

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicitariiiiiiii alydumy

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

alydumy,tiza mea,iti urez si eu o sarcina usoara si mult curaj si multa putere pt ce va fi cand vor venii scumpicii de gemeni pe lume.si eu mi-as dori gemeni,dar m-as multumi si cu unul.
pupici dulci dulci si bafta multa in continuare.si fii optimista.totul va fi bine.o sa vezi.ca esti speriata degeaba.

pupici pt toate fetele

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetele mele iubite!!Va multumesc din suflet pt.cuvintele frumoase Liana Daca promiti tu..Ce sa mai zic..?!!Deh,,ma iubeste olteanca mea..Da' si io pe ea..Are ceva fata asta domne'..
Aly sa-ti dea DD o sarcina usora si sanatosi!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALYDUMY OAAAAAUU...GEMENI...CE FRUMOS!!!SA-TI TRAIASCA SI SA CREASCA MARI SI SANATOSI! Lasa ca te obisnuiesti tu cu ideea!! Faci odata doi si ai scapat! Nu? Glumeam!!In general dupa stimulari ajung mai multi foliculi la maturitate si deaceea s-a intamplat sa fie doi si cred ca vor fi monozigoti, deci diferiti! Nu cred ca vor semana unul cu altul, decat ca frati!! Pun pariu cu tine!! Lasa ca o sa fie bine! FELICITARI INCA O DATA !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana
zuzooooo am ..am..la capuitasi??

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aspirantele mele dragi, va servesc cu o sau doua??
'Neatza tuturor!! Cine are astazi vesti??? de orice fel
va pup mult pe toate ca-mi sunteti asa dragi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele...
Aly felicitari duble, sa fii sanatoasa sa ai niste copii minunati si sanatosi...
Zozela stai mama linistita ca ce-i al tau e pus deoparte, nici eu nu am fost acceptata la o slujba si la scurt timp am inceput unde lucrez acum si este mult mai bine...hai mai mult optimism
Moira ce bine ca ai analizele bune, poate cat mai curand pleci la ..

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetitze dragi! V-a fost dor de mine????
Vreau sa urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI ANCA!!! Sa fii fericita, iubita si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Aly felicitari si o sarcina cat mai usoara!!!!!!! Sa ne trimiti poze cu gemenii!

Zozeeee ia de la fata un tzuc sa-ti treaca amaraciunea! O sa reusesti tu pana la urma! O sa vezi! Poate nu a fost sa fie...

Bubulina1 o saptamana frumoasa si sa te intorci cat mai repede! Da' nu ne zici si noua unde o tai?!

Marinar ms mult de tot pentru pont! O sa vrb pe mess zilele astea ca poate merg si eu cu tine. Daca stai in Pantelimon esti f.aproape de mine!

Bubulica mea scumpa, Valicutza dragutza, Liana dracusor, Ioana, Aliona, Mcrissa, Carmenutza... si tuturor aspirantelor multe si . O Duminica superba fetelor!

Eu ma simt... sa zicem mai bine. Imi este foarte frica pentru ca normal Marti tb sa vina rushii si eu nu prea am simptome inca. Sper sa nu fi ramas luna asta!!! Vineri cand am fost din nou la control, dr.-ul mi-a spus din nou, sa nu cumva sa raman insarcinata pt.ca antibioticul pe care il iau este f.puternic. Offff... Ieri am mai aflat de o prietena care este gravidutza!!

Pupici pe burtici

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Carmenutza: sa ai o duminica frumoasa!!!

biby: scumpica mea, stiu ca tu prestasi de zor la ovulatie (atunci cand te-ai trezit uda toata ) si, desi nu credeam ca voi spune asa ceva vreodata la acest subiect, sper din suflet sa nu fii ramas insarcinata luna asta! ma gandesc la tine... si mi-e un pic teama pt tine apropos, cum te mai simti?? ai scapat de dureri? cate zile mai ai de luat antibiotice?? dar luna viitoare, ai voie sa ramai insarcinata, nu? iti tin pumnii si ma gandesc mult la tine sa-ti fie bine (vreau sa te albesc pe fatza cu multi pupici )

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pup toate fetele.

marina

pozici

Mergi la inceput