Aspirante optimiste - 202

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, fetelor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

daciovi eu am facut IA la 6 si 8 luni de la laparascopic. Si eu am luat clostibegyt pentru stimularea ovulatiei + utrogestant pentru sustinerea sarcinii incaz ca se prindea ceva, dar asta este nu a fost sa fie si astreptam in continuare poete, poete o sa fie cu ochisori.

Te dulce.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zuzoooooo pumnii mei stau stransiii!! reusesti stie je...

gogosar..Ancuta azi este ziua ta!!! je stie tot!!! nu te'a uitat!!!
...Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Multi ani fericiti!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata aspirantele mele dragi. Eu o lipsesc o saptamana si o sa-mi fie tare dor de voi, mai ales ca sunt dependenta de .
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa, cu multe si teste pozitive, cand ma intorc sa va gasesc pe toate pe listuta de mamici.
Va pupppp pe absolut toate!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

L-am sunat pe Dr. si mi-a spus sa intrerup utrogestanul , sa astept sa vina CM-ul si sa ii dau telefon sa stabilim data laparoscopiei.Inainte de laparo tr sa faci ceva analize? Prin laparo poate sa si repare sau numai iti pune diagnostic? Vin cu atitea intrebari, scuze ca sunt pisaloaga dar sunt un pic speriata.Apropo, treceti-ma si pe mine pe lista aspirantelor va rog.
Va pup si va multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Zozela, tin pumnii pentru rezultat si astept sa ne dai raspunsul dupa ora 13.00

...pana atunci asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare fete dragi.
MihaelaT si Liana30( olteanco)va multumesc din suflet pt urarile voastre on line si telefonice.Va doresc si voua la fel, toate cele bune din lume sa vi se implineasaca

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anca la multi ani !!!!!!!!

AMR 22 zile pana la nunta

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

gogosar sa fii sanatoasa in primul rand si fie ca visul tau sa se implineasca cat mai repede un calduros LA MULTI ANI!!!
daciovi Tu nu ai nici un fel de analize hormonale? eu am avut analizele facute inainte de laparascopic inclusiv HSG. Prin laparascopic se vede tot aparatul genital se repara daca ai ovare polichiste, endometrioza si trompele.
Va pe toate si sa aveti un sfarsit de saptamana placut si cu rezultate pozitive.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Ayna, am facut analizele hormonale in a 3-a , a-15-a si a 21-a zii si 2 HSG-uri.Toate analizele au iesit OK , doar progesteronul cam mic. .Spermograma sotului este buna, cu 80% mobili.
Sa aveti un sfirsit de saptamina cu soare si bucurii!

Mergi la inceput