Aspirante optimiste - 202

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

aniast eu merg la aerobic. si eu mi-am pus aceeasi problema, sa nu dauneze, dar tot fetele de pe forum mi-au spus ca e ok. oricum cand o sa merg la dr o sa intreb.

Katerina inca o data sarcina usoara. asteptam poze cu "inimioara".

ftelor rezultatul de la DHEAS e ok. azi sau maine merg la dr cu toate rezultatele.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisadi spune:

Fetelor e vreau o fetita !!! Cum "procedez" ? Stie cineva ?

Mergi la inceput

Stiu ca exista o gramada de tabele si tabelase... dar de unde stiu eu care mi se potriveste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ayna, sa ne tii la curent.
Hai sparge gheata si ia-ne cu tine.

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Crisadi iata unde este tratat acest subiect:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9344&whichpage=2" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9344&whichpage=2

www.desprecopii.com/info.asp?id=154" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=154

Sper sa-ti ajute...Bafta multa!

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Mersi frumos ! Eu imi doresc o fetita !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetelor! Iaca am aterizat si eu din pat exact la calculator la aspirante! Ma simt mai bine astazi.. pesemne ca antibioticul isi face datoria! Sunt putin ametita, ma mai tine mijlocul dar in rest.. nu tu febra, nu tu stari de greata... e de bine! Eu va marturisesc ca astept cu interes rushii de data asta! Sper sa vina! Ca la cate medicamente si antibiotic iau... nu e de bine!

Marinar ia spune-mi iubita de cat timp mergi la aerobic? Ai slabit ceva.. adica ai vazut ceva rezultate? Ma bate gandul sa merg ori la sala ori la aerobic pentru ca m-am ingrasat foarte rau si nu ma mai incap bluzitele de anul trecut!
Aniast tinem pumnii si sa ne tii la curent!
Crisadi si eu tot fetita vreau!!!! Dar nu urmaresc nici un tabel pentru ca nu cred in ele... Ce-o vrea Dumnezeu! Desi eu il mai rog cateodata sa nu ma uite cu o fetitza!

Pupici la toate fetele

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Neatza Biby ! Eu nu stiu ce sa cred cu tabelele astea ! Eu ash incerca da... daca iese invers ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

bibyrox ma bucur tare mult sa vad ca esti bine si poate ai noroc sa devii cat mai curand, intradevar luna asta nu prea ar fi indicat daca ai luat antibiotice. Te dulce si ai grija de tine.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bibi merg la aerobic de o luna. Eu am adoptat si o alimentatie sanatoasa (zic eu), adica fara plajeli, grasimi,dulciuri, multe fructe, legume, lactate, carne de pui, peste. Daca am pofta de ceva din cele interzise- ca sa zis asa- manac fara probleme. nu vrau sa intervina frustrarea. beau multa apa.

La aerobic merg pt ca am simtit nevoia de miscare. nu am facut niciodata sport, nu m-a atras, dar nu se mai putea. ma simteam fff obosita. asa ca am inceput prin a alerga in parc si apoi mi-am luat abonament la aerobic- e ff aproape de mine. de sapt viitoare imi iau abonam combinat: aerobic + iscina.

De slabit am slabit dar nu stiu sa-ti spun cat pt ca nu m-am cantarit deloc in perioada asta. Dar se vede. eu zic sa incerci.

sper sa nu se supere fetele ca am fost off topic

marina

pozici

Mergi la inceput