Agentie turism
Intentionam,eu si husbandu , la sfarsitul lui august sa ne luam lumea in cap si sa plecam undeva in afara tarii. As vrea sa-mi recomandati o agentie de turism de incredere pentru un circuit in Europa (eu as vrea Italia, Spania, Franta ) care sa nu fie chiar atat de scump. Am vazut pe internet oferte de cca 1000 euro pt doua persoane, transport cu autocarul si micul dejun inclus, insa as vrea sa stiu si cata incredere sa am in ofertele agentiilor.
Deci, ma ajutati cu un numar de telefon ?
Pt Bucuresti.
Raspunsuri
Anculina spune:
Noi mergem prin JEKA in Grecia.
Au si site si formulare on-line.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
roxanicea spune:
goldi,
ca sa nu ai surprize neplacute, apeleaza la serviciile unei agentzii mari si cunoscute careia potzi sa-i cerei socoteala si ...chiar despagubiri in caz de nerespecatre a programului si a contractului semnat intre voi, in leg cu circuitul pe care il vezti achizitzioan de la ei.
happy tour, paralela 45, marshal..etc
succes!
pupi
roxi foto
Bebe Beca spune:
noi folosim CarpeDiem Travel si am fost foarte multumiti.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
lenca spune:
Noi am fost anul trecut prin circiut in europa cu CMB TRAVEL,2 nopti in Paris,4 nopti in Callela(langa Barcelona)si apoi 1 noapte in Cannes.In Paris camera a costat 100euro cu mic dejun ,2 pers, pat matrimonial.In Callela de pers a costat 25 euro,cu demipensiune(ambele mese bufet suedez),camera cu vedere la mare.Iar in Cannes am gasit pe net niste studiouri cu 59 euro apartamentul pe noapte,nu prin agentie,noi am fost 4 pers.Pana in Paris au condus mereu baietii cu schimbul , dar am dormit prin parcare cam 2 ore , si ne-am oprit in Frankfurt cam 4-5 ore ca vroiau baietii sa mergem la un Salon Auto.si noi fetele cam dormeam in spate.Si sa stii ca nu mi s-a parut prea obositor.Dc va hotarati sa mergeti cu masina proprie sa nu domiti in Ungaria, ca in parcari e cam naspa, si sa incercati sa treceti ziua prin Ungaria. Laintoarcere am luat-o pe Coasta de Azur, e feerie. si am traversat prin nord Italia, dar sa stiti ca taxele de drum prin Franta, Spania , Italia sunt cam scumpe.Nu stiu cum sunt circuitele cu autocarul.