Chiar exista avort menstrual?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ceci, asa este, medicii se feresc sa se pronunte in privinta avortului menstrual (unii nici macar nu accepta acest termen, spun ca 'nu exista asa ceva') pt ca nu poate fi preintampinat... Si pot sa spun ca de aparitia acestuia este 'vinovata' o embriogeneza deficitara, in special atunci cand spermatozoizii prezinta anomalii structurale...

Sanziana, o dovada sigura este si dozarea beta-hcg-ului din sange, pt ca acest hormon este prezent in organism numai in cazul sarcinii... Iar atunci cand se fac mai multe dozari succesive este si mai relevant pt ca acest hormon nu poate creste in sange decat daca a aparut o sarcina...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor am citit...si m-am tot gandit...
pai eu teste din astea slab pozitive am avut cu miile...
hai sa nu exagerez, dar prima oara mi-a iesit acum vreo doi ani: tocmai facusem testul , au trecut cele 5 min si in momentul in care am vrut sa-l arunc, m-a strigat sotul sa ma intrebe ceva. m-am dus la el am vorbit si dupa vreo 15-20 min ma intorc si vad ca nu am aruncat testul, il iau si ma mai uit inca o data la el super deznadajduita...si...stupoare...am zis ca am luat-o razna, aparuse si a doua liniuta, slab ce-i drept, dar era acolo, ; am crezut ca mor de emotie, mi s-au inmuiat picioarele, singele mi-a bufnit in obraji, m-a luat brusc ameteala, si abia am reusit sa-l strig pe sotul meu.imi era frica sa ma bucur, lucru de altfel foarte intelept.a 2-a zi mi-a venit ciclul. de atunci episoadele s-au repetat aproape in fiecare luna, si am zis ca e ceva cu testele , si am incercat sa o las balta, ca l-am facut planul la farmacie, au zis cred ca-s socata, ca se uitau la mine la ca urs; am schimbat toate farmaciile din zona, ajunsesem sa cumpar teste de pe la capatul orasului...asa ca nu stiu ce sa zic... ce-i drept doctorita mi-a zis ea ceva de genul ca e posibil sa raman insarcinata si sa nu se poata fixa din cauza fibroamelor sau a mucoasei,cica le-ar spune sarcini ovulatorii, si le poti pierde oricand , eliminandu-le odata cu menstra. tot ea mi-a zis ca putem pierde o sarcina si de la un simplu tuseu al medicului...

pupici tuturor

Mergi la inceput

Fetelor, nu puneti prea multa baza in testele astea din urina vag pozitive... eu am patit-o de mai multe ori... o data am fost atat de convinsa ca am ramas (liniuta 2 se colorase foarte repede) incat am fugit repede sa fac testul de sange... nu mica mi-a fost surpriza sa vad pe buletin un ZERO de toata frumusetea... Testele din urina uneori pot pacali.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Avalon iubita si eu cred ca problema e ca sotul are oligo si nefiind de cea mai buna calitate,e clar ca nici embroinul rezultat nu e si atunci e normal intr-un fel sa il pierd asa repede.
Iar in ceea ce priveste testele de sarcina si eu cred ca mai dau si ele gres cateodata.Tot BHCG-ul ramane concludent.
Eu acum ma gandesc ca tot FIV+ICSI ramane sansa mea ca acolo se aleg ,dar nu mai am curaj sa incerc din nou.Cel putin nu acum.
Va pup pe toate si va multumesc pt. ca mi-ati fost alaturi,
SA AUZIM DE CAT MAI MULTE REUSITE!

cecilia

Mergi la inceput

Ceci, si la noi aceeasi problema... Tu ai facut FIV cu ICSI, sau fara? Te inteleg foarte bine, refacerea psihica e tare grea dupa un esec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Da Avalon la noi a fost nevoie si de ICSI.E tare greu sa te refaci dupa un esec,dar e clar ca merita macar sa incerci.E ca la loto sau orice alt concurs.Trebuie sa partcipi ca sa ai macar o sansa de castig.Eu zic ca oricum sansa noastra de reusita la FIV sau natural sta la Dumnezeu asa ca.......SA TE AJUTE DOMNUL sa reusesti din prima.Sincer din tot sufletul nu doresc ca nimeni sa simta ce simtim noi cele care nu reusim.Poate nu ma crezi dar stau cu sufletul la gura pt. fiecare dintre voi care sunteti in focuri si imi e groaza cand vad un nou esec.Tinem pumnii si du-te cu cat de mult optimism poti tu.Dar nu uita si cu mult realism ca altfel in caz de esec e si mai greu.Te pup dulce!

cecilia

Mergi la inceput