In vara aceasta fratele meu care locuieste in Manresa, un orasel de langa Barcelona, ne-a invitat sa ne petrecem concediul la ei.
Cunoasteti aceasta localitate? Ce imi puteti recomanda ca si activitati? Si daca nu pentru Manresa, pentru Barcelona...?
Astept sfaturile si parerile voastre si deja, va multumesc,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Spain/Catalunya/Manresa-261820/Things_To_Do-Manresa-BR-1.html
Iar Barcelona... poti petrece saptamani ... E orasul lui Gaudi, marele arhitect art nouveau... (De vazut Casa Batllo, Park Guell, La Pedrera si catedrala La Sagrada Familia , de vazut
Passeig de Gracia, cartierul gotic Barri Gotic si vechea catedrala, pietele (Placa Espanya, Placa de Catalunya) si Las Ramblas)
Pentru copii plaja,acvariul, portul... atata frumusete.. Sunt oficii tursitice in Barcelona iti ofera harti cu monumentele.
Deasemenea de urcat la Montjuic, de vazut daca vaplace arta moderna Muzeul Miro, de va plac icoanele muzeul de istorie.
Nu uitati sa vedeti opera din Barcelona. O piesade arta art-nouveau impresionanta si foarte rar inclusa in primul rand al ghidurilor.
Uite si poze din Barcelona
http://www.barcelona-tourist-guide.com/albums-en/index.html
Eu sunt indragostita de acest oras. L-am vazut de trei ori si as vrea sa-l mai revad.
Multumesc mult ei bi. Interesante lik-urile date de tine. sper sa ne placa. Distanta dintre Barcelona si Manresa nu e prea mare, deci...
Multumesc si astept in continuare sfaturi si opinii de la cunoscatori.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."