Sincer ? Cum ? asa si fara !
Altfel nu se poate ! TOTI SUNT LA FEL!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
quote:
Originally posted by DANA26
depinde cat de mare e casa
DANA
destul de mic pentru un apartament cu 3 camere, are doar o baie si o bucatarie, si acolo vreau sa schimb tot ce-nseamna instalatii (si eventual caloriferele cu instalatiile in caz ca nu sunt prea scumpe, insa astea nu sunt pe lista de prioritati, functie de cat costa restul amenajarilor vedem daca ne mai raman sau nu bani)
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
Eu zic ca norocul e factorul esential.Acu 3 ani am renovat .am avut un tata cu fiul sau(recomandati,dar nu am vazut lucrari anterioare)..au lucrat bine,curat..au depasit termenul prezis de ei cu 3 zile.Eram in culmea fericirii...mai era doar parchetul de pus...care a durat de 3 ori mai mult decat amenajarea intregului apartament,am concediat o echipa dupa care a trebuit sa cumparam jumate din parchet...ce distrusesera.
bafta
Buna tuturor !
Ja, am vazut ca ati fost multumita de echipa de mesteri ( tata si fiu ) care a lucrat la dvs. in 2006. Mai aveti cumva datele de contact ? Noi ne zbatem sa gasim niste mesteri seriosi, dupa ce , pana acum, ne-am pacalit zdravan cu doua echipe.
Multumim anticipat !
Daca mai vreti ceva sfaturi legate de acest subiect intrati si pe www.arazu.ro.
"sky is the limit!"