Ce stiti de metoda cu ulei?

Ce stiti de metoda cu ulei? | Autor: miria_cristina

Link direct la acest mesaj

Am aflat de o metoda de detoxifiere cu ulei.
Tii in gura o lingura de ulei pe care o agiti pana devine apoasa. Timp de cateva zile facuta aceasta iti "curata" organismult.
Voi stiti mai multe?
Oare chiar are eficienta?
Ma gandesc cat de gretos este si daca incep sa fac sa nu ma pricopsesc doar cu o greata cat casa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Nu am auzit de asa ceva. Insa prefer sa raman intoxicata decat sa-mi supun papilele gustative la asa calvar!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Yac!
n-am auzit de asa ceva !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vai mama. As incerca si eu cateva metode de detoxifiere, dar sa recurg la asa ceva, atat de gretos, mi se pare prea de tot.
Beahhhh.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Da, am auzit si am pus-o in aplicare de cateva ori. Nu este atat de scarbos precum pare.Dupa ce arunci uleiul(devenit mai vascos si alb ) trebuie sa te speli f.bine pe dinti si sa-ti clatesti gura, pentru ca este plin de toxine. O sa te simti mai energica, vesela, datorita faptului ca sunt pusi in miscare diversi centrii nervosi. Pe limba sunt o gramada de centrii nervosi sau puncte energetice la fel ca si pe talpa.Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Da, si eu am auzit si parca am si incercat-o acum vreo cativa ani buni. Nu e atat de greu de facut si intradevar ajuta.

Dar nu uita sa scuipi uleiul dupa ce l-ai plimbat bine prin gura! Ca daca il inghiti e plin de toxinele pe care tocmai le-ai curatat.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am auzit de ea.
Merita incercat ca e usor de facut.Uleiul tinut in gura absoarbe toxinele din organism. Oare conteaza ce fel de ulei e? O fi mai bun de masline?

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Cam cat dureaza tinutul asta in gura? 5-10 minute? Sau mai mult?
Auzisem si eu de metoda asta cu ani buni in urma si parca trebuie facuta dimineata inainte de masa?

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pai, asta nu stiu nici eu! Cat timp trebuie sa-l "mesteci"? Eu am inteles ca pana isi schimba consistenta si devine spumos. Dar cate zile se face?
Cine mi-a zis ca a facut-o nu mi-a zis si cat timp si nu mai am cum sa dau de el, ca sa-l intreb. Oricum, m-a lamurit ca i-a facut mai mult decat bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mama tine cura asta de 2x/an, si e super incantata. In primul rand ca o ajuta la gingivita, si in al doilea rand, intr-adevar se simte mult mai energica.
Cura se tine cel putin 4 saptamani, uleiul trebuie invartit in gura timp de 30 de minute, cu atentie mare, sa nu se inghita pt ca contine toxine... foarte toxice . Dupa 30 min se scuipa uleiul, gura se clateste f bine, si limba trebuie frecata cu o spatula/partea 'taioasa' a unei lingurite, astfel incat sa iasa 'crema' uleioasa dintre papilele limbii.
Astea toate se fac dimineata pe stomacul gol.
Eu nu am incercat pt ca nu-s instare sa ma trezesc dimineata cu jumate de ora mai devreme...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABI - Dar nu mori de greata??!!!
Eu, cand ma spal pe dinti si-mi mai ating limba cu periuta, imi ies ochii ca la melc de ... senzatii!

Mergi la inceput