menstruatie ciudata

menstruatie ciudata | Autor: esty

Link direct la acest mesaj

oare ce se intampla ,a mai patit cineva asa?la menstruatie o data e cu sangerari mari si alte ori cu sangerare ff putina.oare de ce ?daca a mai patit cineva asa si ce a facut?dac a fost la medic ce problema e?va multumesc

timmmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Esty, draga mergi si intreaba un doctor ca sa fii linisita. Mie nu mi s-a intamplat asa ceva!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mi se intampla frecvent. la mine e din cauza problemelor hormonale. pot fi multe alte cauze. cel mai bun sfat e sa mergi la un medic.
cu atat mai mult daca ai dereglari si intarzieri ale menstruatiei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

pai lucrurile stau cam asa:multi ani nu am avut o mensttruatie regulata aveam 1luna si 3 nu dar acum mi sa reglat cat de cat avand in fiecre luna dar asa cum v`am zis ff putin in cte o luna si in cate o luna ff mult.va multumesc mult de raspunsuri.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ai fost la doctor?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Esty nu e normal sa ai menstruatie o luna da si 3 nu.
Inseamna ca exista niste probleme hormonale.

E bine ca acum ai in fiecare luna pentru ca inseamna ca lucrurile se remediaza, dar tot nu e normal sa fie atat de fluctuanta.

Du-te la medic daca nu vrei sa ai mai tarziu probleme de fertilitate.

Menstruatie poate fi dereglata si daca esti foarte slaba. Daca ajungi sub o anumita greutate poate inceta cu totul (parca trebuie sa ai cel putin 22% grasime in corp ca sa ti se mentina menstruatia).

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

va multumesc mult de raspunsurii,am sa imi fac o programare la medic sa vad care e problema,mult sanatate si numai bine.pupici

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

da, si eu zic la fel: du-te la doctor. "cu singerari mai mari" poate sa fie si o raceala. insa ca sa fii sigura ca nu e nimic grav...mai bine da o fuga la doctor.

sanatate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput