Mobila Mobexpert
ne bate gandul sa achizitionam o mobila de living de la mobexpert, gama "alexandrie", cea din fag furniruita cu stejar. sunt insa 2 probleme- mobila o putem vedea doar in pliante sau pe internet, in magazin nu exista, iar a doua-am citit la subiectul despre ikea ca cineva se plangea de mobila mobexpert.
as dori mai multe pareri, atat despre mobila de care am scris mai sus si care poate fi vazuta www.mobexpert.ro/gallery/subcat.php?cid=41&p=mobilier#" target="_blank">aici-click pe ultima fotografie(arata ca in poze?, e rezistenta?), cat si despre canapelele din piele de la mobexpert.
multumesc!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Raspunsuri
Steluta spune:
Noi am cumparat mobilierul si canapelele din sufragerie de la Mobexpert si suntem foarte multumiti. Se vede intr-adevar calitatea mai buna a produselor decat a mobilierului facut la comanda realizat in celelalte camere (din motive de valorificare a spatiului la maxim). Acum nu contest ca poate mobilierul "made in Italy" este mai bun, dar totusi la preturile practicate de Mobexpert, eu sunt multumita de produsele lor. Nu am avut nici-o problema si mi s-au parut seriosi.
Succes,
Steluta 35s+.
Kittie spune:
Maxima atentie... Nu stiu daca s-a mai plans cineva la subiectul cuikea.. da' io ieream aia cu mobila lor de doi lei la preturi astrale...90% din ce am in casa (mobilier) vine de la mobex. Sa ti dau exemplu despre porcarii ?? simplu - am doo mese una mai joasa si una mare, de min 6 pers finisaj wenge la ambele s-a cojit efectiv lacul de deasupra si se decoloreaza acolo unde folosesti intensiv (de pilda eu am biroul pe masa mare si partea in care am calculatorul e mult mai deschisa la culoare decat restul..). Placajele s-au dezlanat pe la imbinaturi asa ca se pot observa cu ochiul liber "crapaturi" pe la imbinarea cu picioarele sau la placajul de sus cu cel de masca de pe lateral (nu stiu sa explic in termeni "stiintifici").. canapeaua s-a stricat dupa cateva plieri/deplieri, mobila d epantofi a iesit din "tzatzani" - din opritorile de plastic dupa o saptamana , dulapurile de haine au sertare jos si nu mai stau inchise (indiferent de cat pui sau NU in ele, pur si simplu se strica mecanismul).. Mai am o masuta joasa, finisaj par cred ca e, oricum o chestie simpla cu picioare in v, aia s-a dezmembrat.. are un picior care a iesit din suruburi fara sa i faca nimeni vreo operatiune speciala...
cam asta i tot ce-mi vine in cap.. Iar de la interior nu stiu chestii interesante , doar ca au mancat muuuulte amenzi la viata lor, de altfel , daca vei studia conditiile de garantie, vei observa ca sunt "blindati"...Producatori privati de mobila mi-au spus ca nu merita mobila mobex (din ce mi aduc aminte ziceau ceva de blat mai subtire pe care l folosesc cei de la m. cu toate ca exista indicatii clare pentryu anumite piese d emobilier pentru pal mai lat..ei nu, la ei toate constructiile sunt "fragile" cu cel putin 3 mm mai subtiri decat ar tb)..
Decizia e a ta, dar sunt incredintata ca ti se poate face la comanda dupa poza si dorinta ta!
, mami de ( 13oct04 )
Jocelyn spune:
Teodora in care magazin ai fost? Poate incerci si la ala mare din Pipera sau sa dea ei telefon si sa vada daca o au ca sa o si vezi inainte de a o comanda.
La cat e de scumpa mobila lor (parerea mea) ar fi chiar culmea sa fie si proasta
I plan on living forever. So far, so good
Teodora D. spune:
Joce, eu mi-s ardeleanca. Mi s-a spus ca daca vreau sa vad mobila "pe viu" sa ma duc la Bucuresti sau la Brasov, ca acolo sigur exista in magazine; in restul oraselor nu se obosesc sa expuna tot.
Kittie, nu prea mi-a placut mobila lor din pal; de aceea am ales cateva piese din lemn(nu exact cele de pe site, in catalog sunt mai multe si se pot comanda la alegere).
Oricum, am si varianta de a comanda un mobilier modular, care imi place mult(nu de la mobexpert), dar acela are si el dezavantajele lui.Eu caut mobila ideala.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Jocelyn spune:
Scuzati atunci ... parca imi suna mie ceva in cap ca nu esti din Bucuresti...
I plan on living forever. So far, so good
diana904 spune:
Eu am avut si am in continuare multa mobila de la Mobexpert. De unele sint f multumita de unele mai putin. Am avut 7 ani canapele de piele luate de la ei, s-au comportat exceptional, 2 copii au crescut pe ele, au topait au varsat lapte, mancare, sucuri...In astia 7 ani nu le-am ingrijit deloc cu nici un produs specific, curatam doar cu carpa umeda petele. Am renuntat la ele ptr ca incepuse sa se crape pielea pe la cusaturile mai uzate ( poate daca le-as fi curatat cu prod ptr piele asa cum scria in istructiuni inca ar mai fi fost bune). De un an avem canapele si fotolii Sena, sint super ok. Mobila in sufragerie e Oak Spirit...nu sint prea multumita de ea, se zgarie extrem de usor, sare furnirul si, fiind inchisa la culoare, se vede orice fir de praf. Mobila de bucatarie, si asta putea fi mai buna...nu-mi place ca sint locuri in care "s-a umflat" autocolantul...vreo 2-3, nu mari, dar puteau sa nu apara ( e vorba de bucataria Marica- cam dupa 1 an au aparut aceste inconveniente, dar altfel, dupa 4 ani de folosire arata destul de bine).
Mobila de dormitor e super, din pacate nu mai stiu ce e...oricum e lemn masiv si, desi copiii sar in pat frecvent nu s-a stricat.
Mickyyy spune:
brrrr....numai cand aud de mobexpert si-mi creste tensiunea.
mobila este in general buna, din punctul asta de vedere n-am prea multe de comentat, insa daca nu poti sa iei ceva ce deja exista pe stoc, mai bine lipseste-te!!!
noi la firma avem tot moblilierul de la ei....insa sunt ingrozitor de neseriosi in ceea ce priveste termenele de livrare (ne-au zis 2 saptamani maxim si-am primit-o dupa 2 luni jumate pe motiv ca-i iarna si n-au suficiente comenzi ca sa faca un transport din italia special pentru noi si sa asteptam pana se mai aduna ), preturile se modifica (in plus, bineniteles) intre momentul comenzii si momentul livrarii ca normal, altele erau preturile acum 3 luni, iar marfa pe care o primeste nu prea semana cu ceea ce ai comandat!! La noi birourile aveau alte dimensiuni (intr-adevar diferente mici, 2-3 cm fata de comanda initiala, dar oricum, erau diferente). Si dupa ce-am asteptat mobilierul de ni s-a acrit (asta in conditiile in care platisem un avans substantial, atentie, termenul de livrare curge din momentul platii avansului, nu al lansarii comenzi) nici n-au vrut sa ni-l livreze pana nu achitam diferenta. A iesit scandal, s-a ajuns pana la rezilierea contractului, si intr-un final n-am mai achitat sumele aparute in plus intre momentul comenzii si cel al livrari, in schimb birourile tot mai mici sunt (noroc ca nu's vizibile cu ochiul liber diferentele).
Daca nu te intereseaza termenul de livrare (stiu cazuri si cand s-a facut la 4-5 luni de la comanda) si esti dispusa sa suporti mici sau mari diferente de pret (sper sa nu fie si de calitate ca in cazul nostru) atunci succes. Dar incearca sa stabilesti de la inceput cu ei termenele si conditiile de livrare, eventual sa semnezi un mic contract cu penalizari in caz de intarziere ca sa fi acoperita la final.
PS: mobila pe care o avem noi e ok calitativ (cu exceptia faptului ca ultimele 3 birouri comandata au fost putin mai mici decat trebuia), macar din punctul asta de vedere suntem multumiti.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
lulu77 spune:
NU -acesta este raspunsul pentru mobila Mobexpert!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
anelize spune:
Eu am 2 seturi de canapele (1 set de pielele,altul material) si de 4 ani de cand le folosesc se comporta impecabil,atat ca materiale cat si ca rezistenta.
Eu sunt foarte incantata de mobila lor,iar acum 4 ani cand le-am comandat nu au intarziat nici macar o zi la livrare,dar canapeaua din material am cerut-o pe o verde si mi-au adus-o pe galben...........de unde pana unde.Noroc ca cealalta culoare a camerei era galben,asa ca am oprit-o.
moana spune:
si eu zic la fel - nu....noi avem un dormitor din pal de la ei care s-a cam dezmembrat....stiu ca au trecut 5 ani de cand il folosim dar....e mobila nu sosete.
oana