O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Fetelor abia imi revin de obosita ce sunt.
Sa va pove pe scurt ....Am plecat Marti dimineata cu avionul,la 6.45.Am ajuns in Bucuresti si de la aeroport direct la ambasada.Eu am ajuns la 9 si se intrau programarile de 8.Ok,zic eu,merg sa beau o cafea ca pana sunt eu programata(10.30)beau linistita cafeluta si pe la 10 ma intorc.Aiurea...la 10 intrau programarile de 8.30 care au durat o ora jumatate.Ce mai,am intrat in ambasada la 13.30,dar nici nu am mai putut pleca pt.ca nu stiam cat de repede o sa mearga.
In ambasada am stat 3 ore,timp in care am crezut ca inebunesc.Dupa ce ca afara am murit de cald in ambasada am murit de frig si eram lesinata de foame de nu mai vedeam pe unde calc.

Nu stiu ce s-a intamplat,in comaratie cu ceilalti ani in care am fost,dar nu mai dadeau vizele in aceeasi zi,asa ca am avut de ales intre a dormi in Bucuresti si a ma intoarce frumusel acasa sa fac un dus si sa dorm in patul meu,si a ramane in Bucuresti si sa platesc cam tot atat cat as fi dat pe biletul de avion.
Mi-am sunat sotul si i-am zis sa se faca luntre punte si sa-mi rezerve bilet pt a doua zi .

Ieri a mers foarte repede,intr-un sfert de ora nu mai era nimeni in fata ambasadei,ca din multimea care a fost pt interviu un sfert s-a intors pt viza.

Miro,Marius mai are 9 ani din viza ca el si-a luat-o anul trecut in August.Ma uit mai tarziu la ce ai desenat si promit ca vin cu pareri.

Gio un bilet de avion ,primul(cel de marti)a costat 120 euro pt ca am stiut din timp cand plec,iar cel de ieri,pt.ca am facut rezervarea de pe o zi pe alta a fost 220.Nu am fost cu Carpatair,ci cu Tarom.Nici nu cred ca are Carpatair-ul cursa Timisoara-Bucuresti.

Albi draga despre locuitorii de acolo iti pove eu in particular.
Fetele nu va suparati ca nu va zic la fiecare cate ceva,dar am citit printre randuri ce ati zis si nu stiu acum ce sa va zic.

Secta va pusi.Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninai spune:

Saluti, fetele
Mai, cum vad si eu pozele?
Miro...cu baloane, ai??
Furacioasa, furacioasa!!!!!!
Albi...pe msn am timp din cand in cand dep. cu cine vorbesc...si in ce camera sunt.
Fetele ce faeti cu bebicii de 1 iunie?
Bun venit Timi!!!
Am uitat pe cineva?
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Sibylle pentru inceput FELICITARI pentru bebel. vezi ca a pus simina zilele trecute niste link-uri pe aici ... daca nu le mai gasesti da-mi un mail si se rezolva. Ideea comodei e facuta dupa 3 modele gasite pe net ... o combinatie intre ele.
Programul se numeste MicroStation si desenul e execrabil in comparatie cu ceea ce poate programul.
Problema apartamentelor din Ro o stie toata lumea ... de aceea prefer ca toata mobila din casa sa mi-o proiectez eu ... si s-o dau apoi la facut la comanda.
Daca e sa vand apartamantul ... tre sa-l vand cu mobila cu tot ... ca e facuta exact pe peretii lui (strambi cum ii stim).
Nu puteam sa nu ma laud nitel.
Acum fug la lucru ... ca deja am primit telefon cum ca a aterizat sefu.
Bu hu hu.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

salut,
mi-am modificat profilul, sunt curioasa daca l-am modificat ceea ce trebuia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Hop si eu asa, un pic..

Diana, prietena mea de la Resita are nunta vara asta, asa ca fa nashte poze cu rochiile, sa i le arat.. da' zi-mi tu cam ce masuri aveai atunci.. sa stiu daca i-ar fi bune
De pampersi de apa chiar n-am idee..sorry..
Gio`.. mda.. am pierdut pariu' ..da' zău ca nu-mi pare rau
timi, bine ai venit Sa mai scrii la noi, chiar daca o sa vorbesti cu Miro pe privat
ingerash, maine la 15:50 - 15:55 la intrarea in Universitate, ok?
Tata Omidu', vezi ca io am zis prima ca o sa fie fetitza (si sa vezi ce-o sa ne mai bagam noi cu capu' in nisip, ca strutzu' , daca n-o sa fie asa.. )
Cosmi, bravooo Asa se face Mdaaa.. abia astept..
Moni, comoda arata suuuuuper!! Da' parca nici eu n-as pune ceva deasupra ei.. si nici veioza
Sibylle, bine ai venit pe la noi! Felicitari pt baietel Eu parca as opta pentru Nemo.. mi-a placut foarte mult filmul.. fishy-fishy
Geanina, pai poate ne sincronizam vreodata Daca nu, vorbim mai mult pe la intalneli

Ahhhh era sa uit! Stiti cumva unde se fac analize de sange ieftin? (nu prea conteaza cat de bine ies ) Si consultatie oftalmologica, tot asa, eften, doamna, eften

Gataaaaaaaa va las, mai am o groaza de umblat azi!

Va pupa albinutza pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mirona pune mana si cumpara tanga!!! Lasa i incolo de pampi!
Intru si eu!Am cam alergat zilele astea dar azi e ok.
Cosmina felicitari ptr viza!!! Ziceai ca i frig in ambasada. Ei! aici asa e peste tot. In spitale, scoli, magazine, peste tot clantane dintii in gura! Si de i ati vedea pe toti cata gheata baga n sucuri si asa dau si la bebei.A fost si nasa Ralucai la Buc ptr viza dar nu i au dat mama lor de banditi.
Timiwelcome! Unde esti in SUA?
Albi ma intrebai de ce se mai intampla la Raluca la scoala. Azi avem open house. Adica ni se prezinta ce au facut copiii nostri anul asta si apoi ii intalnim pe teacher ii de clasa a2a,aluca fiind a1 a.
Am inceput sa inotam in piscina de la cladire, apa din piscina este
calda. Raluca e inebunita, abia o scot din apa.

Afara i soare si frumos.

Sa va trimit niste soare californian?!
Va pup va pup !!!!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

salutare,
Miro, am vrut sa iti trimit mesaj privat dar mi s-a raspuns ca nu accepti mesaje private. E ceva ce imi scapa? Eventual da-mi o sugestie...Imi vine cam greu sa scriu pt ca baieteulul meu e tot cu manuta pe tastatura cand ma vede la calculator
Ca informatie pt fete sunt in Califoria, in Silicon Walley, in apropiere de San Francisco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu sunt in California!!!! L.A.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

ce frumos...
Am fost in februarie in vizita in LA, mi-a placut mult, este un oras imens mult mai mare decat SF. Pacat ca am stat doar 2 zile si nu am vazut foare multe, oricum nu tot ce as fi vrut sa vad...poate data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost afara cu ingrid si canda- 2 mamici din Tm.
albi zau ca nici mie nu-mi pare rau.
Cosmina enorm de mult. bine ca ai scapat si ai viza. 10 ani nu mai calci prin ambasada.
Miro e misto comofda, dar trebuie sa te gandesti cum il puyi pe bebe la infasat. cat e de lata: din fata pana in perete, adica adanca.iti incap baxurile in spatew, asa e si a mea. dasr eu cred ca a mea e adanca de 90 cm.
fac baita la bebeloi, masor si te anunt.
Diana nu stiu unde sunt pampersi pt. apa.la mag. de copii ai cautat? billa?univers'all?

revin cu continuarea dupa baita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput