Oligospermie(24)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

fetelor
Eu am fost marti dim. la ea la spital...
Eu sunt vorbareata de fel...si mereu o intreb de GIFT...am si eu un fix...dar mare mi-a fost si mie mirarea cand a zis ca a venit aparatul...dar nu cred ca i-a dat drumul...Teama mi-e ca nu va face cu Mr. T. operatiunea asta...ci cu Mihalache( tot tragea de mine sa fac inseminarea acolo) ...ce ne facem atunci??? Moana...o poti suna maine sa o intrebi personal...asa...te faci ca te interesezi...vezi ce zice!!
Dansa tot zicea ceva ca ar vrea sa faca si Fiv. dak minte mint si eu!!...
Eu insa ma cam feresc de Mihalache...nush...gresesc? ma cam indrept spre Giulesti!! Sper sa fie bine!!! Dar daca incepe GiFT trec peste orice si fac acolo...doar nu voi muri! eu am intrebat-o de pret( cam cat costa un Gift) prin februarie...si a zis ceva de genul mai scump mult decat o inseminare...dar nu se compara cu Fiv-ul ca pret...
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dany sa faca Mihalache partea de laparoscopie? Ca tot schepsisul la procedura asta e partea de introducere in organismul femeii a embrionului.
Embrionul il obtine Matei cu mega aparate sofisticate, dar cine intra laparoscopic in mine e problemuta........
Ca daca fetele s-au plans la niste inseminari amarate, iti dai seama cum ar fi sa intru in sala de operatie cu gandul la modul de operare al lui Mihalache?????
Deci tot Giulestiul ma asteapta?

Mergi la inceput

asa este M Oanain priv. distantei fizice dintre ei...de aceea cred ca doamna va incerca pe drumul batut la inseminare......Aparatul cred ca costa destul de mult...deci tre sa-si scoata banii...
laura69silk...la noi tratam. dat de dansa a fost: bio- se-zn 1/zi, ac. folic 1/zi,si eu de la mine putere i-am dat macca de la innovatics...de 3 ori pe zi!! acu..nush de la care s-a produs modificarea... cert e ca a zpus : nu mai sunt modificati...anormali...diformi!!...
Eu as zice sa-i dai doar una pe zi nu doua... In ce priv. gramajul vit. E ...eu zic ca e mic...nesemnificativ..m-am uitat si eu pe prospect!!
Bafta...
DANY

Mergi la inceput

Oana m-ai bagat in ceatza de tot!! ...da...ea zicea histeroscop..parca......deci...oare ce o sa faca?? nush ...nu o suni tu maine sa o intrebi mai bine?? please!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Danyalo grozava veste ne-ai dat. Sa dea DD sa fie totul ok si sa se apuce si de treaba....in iarna am vorbit si eu cu dna Matei si imi spunea ca au la CFR un cabinet intreg ultra modern care zace nefolosit! Sa speram ca in curand se vor schimba lucrurile!!
va pup,

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Neata, fetelor! a facut si sotul meu spermograma la dr matei si are diagnosticul de oligoastenozoospermie. Noi am observat ca si nr leucocitelor e maaare:12,8 mil exact ca nr de spermatozoizi. Dr Matei nu ne-a atras atentia in privinta asta, desi a stat de vorba cu noi.Dr T ne-a recomandat sa facem o spermocultura si atat. Intrebarile mele sunt:1. de ce dr Matei nu a facut nici o remarca in privinta asta ca doar costa ceva o spermograma 2.ce anume genereaza o asemenea infectie in sperma si de unde? 3. e posibil sa am si eu o infectie? 4.oare nu raman insarcinata din aceasta cauza?. Poate va dati si voi cu parerea si ma mai luminati si pe mine. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

mihavasoi: nu pot deact la a patra intrebare, adica eu cred ca asta este problema pentru care nu ramai insarcinata, numarul mic al gigeilor si infectia. Iti tin pumnii sa reusiti sa scapati de infectie, sa mariti numarul gigeilor si sa ramai insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

mihavasoi pot sa iti raspund eu, da! Adica nr. mare al leucocitelor indica de obicei o infectie. De asemenea, e posibil sa fii si tu infectata iar asta e o posibila cauza a infertilitatii! Totusi, nu te speria!! Am observat ca mai toata lumea se plange de acelasi lucru (prezenta limfocitelor) in urma unei spermograme la dr. Matei. Am patit-o si noi! Am facut spermocultura iar rezultatul a fost ... negativ!! Pentru linistea voastra insa ar fi bine sa faceti spermocultura.
Pup toate fetele

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Thabitha,Orchis multumesc pentru raspunsuriEu am inceput sa-i administrez sotului BU, naprasnic,Zn, vit. C, acid folic, tribulus terrestris, coenzima Q10 si polen. Mi-a scapat ceva?Le ia, mititelu ,pe toate si ar lua tot ce i-as da. O sa mergem la sfarsitul lunii sa facem si spermocultura si, daca e ceva, sa tratam.Oricum,ideea e ca nici eu si nici sotul nu am avut relatii de genulinainte de a fi impreuna, iar acum nici nu se pune problema (adica extraconjugal).DECI de unde infectii? Asta nu inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Saliu fetele,

Eu acu ma duc la intalneala cu dr.N, la pranz m-am inatlnit cu dr.Cocei, si dupa aceea plec sa ma joc cu al meu de-a inseminarea, ne-a zis Cocei s-o facem deseara pt ultima oara!
Sa vedem ce zice si Niculescu despre FIV si-i dam bataie!
Va spun maine ce si cum. Fetelor, cata spaga sa-i dau lu’barbata’mio ?

Sheritra

Mergi la inceput