viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 32
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Bine v-am regasit dragele mele!
N-am mai intrat de mutisor pe aici ca am fost in concediu si acum ce vad?Retrageri de pe forum?Se poate?
Hai dragutelor,ca eu asa va admiram si ma bucuram ca aflam chestii multe pe care doar din experienta le poti invata.
Sper sa fie ceva trecator si sa reveniti la sentimente mai bune.
Acum o intrebare pentru cele care au idee de problema mea:sunt insarcinata,sotul are cetatenie germana si eu cu viza definitiva.Am dori sa-i schimbam numele de familie al bb-lui.Se poate asa ceva?Trebuie sa ni-l schimbam si noi?precizez ca avem nume romanesc care pe mine una m-a dezavantajat foarte mult cind mi-am cautat un job.
Sotul putea sa-si schimbe numele cind a luat cetatenia germana,dar atunci nu-l deranja.Acum am vrea macar pentru copil sa mai germanizam putin numele de famile.
Orice sfat sau sugestie e binevenita.
Multumesc anticipat!
Dana 13+
felicitari pt sarcina!
cat despre nume: esti sigura ca te-a dezavantajat numele? iti spun asta pt ca eu am o colega casatorita cu un roman, o cheama Alexandrescu, si ea neamtoaica get beget. Na, ce sa zic, eu nu am simtit ca am probleme din cauza numelui, e drept ca nici nu scrie pe el ca e romanesc dar scrie in CV ca de acolo vin... acuma voi faceti cum credeti ca e mai bine. Na, ca despre schimbare nu stiu nica... da' va urez succes sa reusiti si sarcina usoara!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
aschiutza spune:
quote:
Originally posted by papadie
Parerea mea personala e a retragerile astea de pe forum dauneaza grav sanatatii:) Eu zic ca fiecare intra aici pt el si nu e cazul sa plece din cauza cuiva. Ca atare va zic (Alina si aschiuta) la buna vedere pe alte topicuri.
Tocmai ca din pacate intrarea pe forum incepe sa imi dauneze grav sanatatii. Si tocmai pt ca intru aici pt mine, nu am chef ca din te-miri-ce-si-mai-nimic sa imi fie atribuite urmatoarele: Falsitate, aroganta, snobism, ipocrizie, spirit de turma cu cei "mojici" si nimeni dintre moderatori sa nu ia atitudine. Asta inseamna ca fie moderatorilor nu le pasa de mine, fie ca asta e si opinia lor. In ambele cazuri nu vad de ce as mai ramine aici pe forum. Unde nu mi-i se acorda respect, nu am ce pierde.
--------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Daconst spune:
Multumesc Carmi si Tinatache de raspunsuri!
Numele nostru de familie e Constantinescu si vroiam sa-l schimbam in Konstantin,ca asta este si la ei.Ideea ne-a venit si de la faptul ca sotul a fost intrebat la cetatenie daca vrea sa-l schimbe si mai are un coleg care si l-a schimbat.Doar ca noi am vrea schimbarea la copil doar si asta nu stiu daca e posibil...sa aibe alt nume decit parintii.
Nu stiu daca de la nume mi s-a tras mie cu job-ul,dar cert este ca nici o scrisoare nu vine cu numele scris corect si toti au probleme in a-l pronunta.
Multumesc oricum si mai cerecetez.
Dana 13+
karmyna spune:
Buna fetelor!!!!
Am shi eu o problema...
M-am uitat aseara la o werbesendung shi am descoperit ceva...Dar mai vazusem publicitatea de vreo 2 ori pana acum shi m-am hotarat sa va intreb shi pe voi....
Este vorba de un set pentru ingrijirea fetei un set de 4 produse plus o crema maska...
Multe persoane sunt foarte multumite de aceste produse--PROACTIVE SOLUTION asa se numesc
Sunt bune cica impotriva cosurilor...in reclama spun ca aceste produse folosesc shi starurile PUF DADY shi JESICA SIMPSON...
http://www.erlebnisladen.de/cgi-bin/topshop/iboshop.cgi?showd950!0,,9901751
am gasit aici ceva despre aceste produse...
Shi acum va intreb pe voi daca a folosit cineva dintre voi aceste produse..
Sunt cam scumpe --un set costa 59,90 €uro..plus versand...care tine cam 2 luni acest set...
Astept un raspuns..
o zi buna va doresk
va pupicesc
http://photos.yahoo.com/crista_222000
livia spune:
fetele la un moment dat umbla aici pe forum o invitatie(pt.cei care vor sa vina din RO)iar pe spate avea traducerea in romaneste...Cine o are poate sa mi-o trimita si mie????
miii de multumiri!
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Bine v-am regasit dragele mele!
N-am mai intrat de mutisor pe aici ca am fost in concediu si acum ce vad?Retrageri de pe forum?Se poate?
Hai dragutelor,ca eu asa va admiram si ma bucuram ca aflam chestii multe pe care doar din experienta le poti invata.
Sper sa fie ceva trecator si sa reveniti la sentimente mai bune.
Acum o intrebare pentru cele care au idee de problema mea:sunt insarcinata,sotul are cetatenie germana si eu cu viza definitiva.Am dori sa-i schimbam numele de familie al bb-lui.Se poate asa ceva?Trebuie sa ni-l schimbam si noi?precizez ca avem nume romanesc care pe mine una m-a dezavantajat foarte mult cind mi-am cautat un job.
Sotul putea sa-si schimbe numele cind a luat cetatenia germana,dar atunci nu-l deranja.Acum am vrea macar pentru copil sa mai germanizam putin numele de famile.
Orice sfat sau sugestie e binevenita.
Multumesc anticipat!
Dana 13+
Felicitari ptr. burtica! Sarcina usoara!
Schimbarea de nume se face la Standesamt, unde-i si Familienbuch-ul ... ca motiv poti sa spui ca ai dezavantaje si ca nu iti pronunta nimeni numele corect. Ar trebui sa mearga, asa si l-a schimbat var-miu (Avea probleme la facultate, dupa schimbare au disparut complet :)).
Succes!
Irinusha & Cris (03.05.04)
karmyna spune:
Draga Daconst
In primul rand felicitari pentru sarcina shi din aprtea mea!!
M-am uitat la albumele tale de poze shi miau placut foarte mult..cel mult acela din Londra de la Muzeul vedetelor sau cum se numeste nu stiu...Tare miar placea sa fac shi eu poze cu vedetele de pe akolo..
Sunt super foto
Inca o data felicitari pt sarcina shi mult succes ...
te pup
http://photos.yahoo.com/crista_222000
Carmi spune:
Livia, daca iti mai trebuie invitatia, da-mi emailul tau pe pm s ti-o trimit.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Daconst spune:
Multumesc mult,Irinusha si Karmyna!
Irinusha,parca mi-ai mai dat curaj ca e si varul tau in situatia asta.O sa ne interesam oricum ce avantaje sau dezavanaje sunt pina in ianuarie cind se naste bb!
Karmyna, esti frumusica foc!
Dana 13+
karmyna spune:
heyyyy fetelor nu a citit nimeni ce am postat la pagina 21??
nu ma ajuta nimeni ...
vreau sa stiu daca a folosit cineva produsele PROACTIV SOLUTINOS:::
va rog frumos....
am postat aici pt ca linkul pe care lam dat e in germana..
o zi buna..