viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 28
osolita spune:
Irinusha, nici eu nu stiu nimic de ofertele de vara de la Tarom si Lufthansa dar au in schimb cei de la LTUR o oferta cat de cat avantajoasa, cu DBA de la München la Constanta:
11.07.2006 um 10:20 Uhr 18.07.2006 um 15:35 Uhr 7 ab 117 €
11.07.2006 um 10:20 Uhr 25.07.2006 um 15:35 Uhr 14 ab 117 €
18.07.2006 um 10:20 Uhr 25.07.2006 um 15:35 Uhr 7 ab 165 € 11.07.2006 um 10:15 Uhr 18.07.2006 um 15:30 Uhr 7 ab 169 €
25.07.2006 um 10:20 Uhr 01.08.2006 um 15:35 Uhr 7 ab 296 € 25.07.2006 um 10:20 Uhr 08.08.2006 um 15:35 Uhr 14 ab 296 €
copiloi spune:
Si pacat ca arbitrii sunt partinitori si nu sesizeaza faultul, faza de pe urma careia se inscrie......cu un shut direct in sufletul oamenilor!!!
Alina
osolita spune:
Cel mai bine intri pe site-ul lor ca din postarea mea de mai sus nu se intelege mare lucru
tinatache spune:
bei, pe mine nu ma vede nimeni? hai sa mergem cu totii in canare, punem de-o intalneala acolo:)) macar asa stiu ca nu-s singura daca nimeresc prost
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
papadie spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Si pacat ca arbitrii sunt partinitori si nu sesizeaza faultul, faza de pe urma careia se inscrie......cu un shut direct in sufletul oamenilor!!!
Alina
draga mea eu sunt fan Portugalia asa ca nu m-ai lovit nicicum. Voiam doar sa subliniez ca a intrat lumea sa citeasca aici ca la circ.
papadie spune:
quote:
Originally posted by tinatache
bei, pe mine nu ma vede nimeni? hai sa mergem cu totii in canare, punem de-o intalneala acolo:)) macar asa stiu ca nu-s singura daca nimeresc prost
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
daca o sa fim noi prima masina ca la Konstanz nimerim in Canale:-))) nu in Canare:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Cori-Cori spune:
Papadie, eu nu cred ca a fost ceva de sarbatorit ieri... Asta, pentru cei care iubesc fotbalul si au tinut cu echipa Germaniei. Si nu-i vorba de fair-play, ci de sentimente... Eu, ca fan al echipei care-a pierdut, n-am putut sa plec acasa razand. Asta nu inseamna ca m-am apucat sa arunc cu pietre in restaurantele italienesti. Atunci as fi fost lipsita de fair-play...
Prin alte parti (precum Argentina si alte tari din America Latina) oamenii fac o tragedie din asa ceva... Eu n-am sa fac, da' lasa-ma (macar) sa fiu o zi trista...
Daca am fost prea patimasa, imi cer scuze! Asa-s eu, cand e vorba despre fotbal. Promit sa nu mai zic nimic despre Campionat. Au cuvantul bebelusii (sau mamicile lor).
Corina
lena spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by copiloi
Alina
draga mea eu sunt fan Portugalia asa ca nu m-ai lovit nicicum. Voiam doar sa subliniez ca a intrat lumea sa citeasca aici ca la circ.
papa si io idem si la fel fetele...da v-am citit, caci dupa ce holandika fu data afara de micul meu pasional figo nah...acu ramasera 3 tari latine: franta, italia, si portocalia sa se lupte...dar germanika a jucat bine, sorry insa pentru fazele ratate si asta e...italienii fura magnifici cum dadura ei 2 boabe in ultima clipa(si CNN confirma, zise ceva de wonderfull, amazing, etc, etc)...sa va zic ca vuia cartierul de la mine din casa "forza italia" ca fura mai multi cu sange cald in vizita...dar franz beckenbauer sau cum s-o scrie vorbi frumos despre ai vostrii serios.
numai bine,
Lena si t-rex Freya
Cori-Cori spune:
[/quote]
Voiam doar sa subliniez ca a intrat lumea sa citeasca aici ca la circ.
[/quote]
Macar am ajuns pe "coperta" la "Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti", ca pana acum tot cautam de zor pe a "n"-a pagina . Se cam bateau fetele de musca, trebui' sa recunosti .
Corina
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by tinatache
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
daca o sa fim noi prima masina ca la Konstanz nimerim in Canale:-))) nu in Canare:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Cristina,
io te vad!Hai mai sa ne reintilnim!Dar sa o facem mai lata ca prima oara .Päpädioara,hai sa fie undeva la jumatea distantei dintre noi si voi.Sau la Legoland!
Alina