viata in germania 36
Raspunsuri - Pagina 25
Alina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Fetelor, pe Maradona l-au aratat la inceputul meciului plecind de pe stadion suparat. Avusese un conflict cu cineva, nu i-a convenit ceva si a plecat bosumflici! Deci pe stadion la meci n-a fost.
Si noi ne-am uitat la meci si a fost o nebunie la mine in casa cu ceva prieteni si citiva copii(am sarbatorit ziua lui Patrick mai tirziu din cauza de Schützenfest ) si cred ca ne-a auzit tot cartierul! Meciul a fost supeeeeeeeer! Al meu sotz zice ca nemtii vor cistiga trofeul si asta de la bun inceput! Mai vedem....de meritat merita, s-o tina tot asa!
toate cele bune
narcisa
Narcisa,
In primul rind,sa va traiasca Patrick,sa fie sanatos si fericit!La multi ani,Patrick!
In al doilea rind,sa-i fie de bine lui Maradona,cu supararile lui cu tot !Scriau prin ziare ca-i ciudat rau de tot,cind plinge,cind ride,cind pupa vreun ministru sau isi da palme...
Franta merge mai departe!A fost mai buna,imi pare bine ca au cistigat,brazilienii devenisera cam aroganti,se considerau deja campioni...
Alina
narcisa spune:
Alina, multumim de urari, asemenea!
Si mie imi pare bine ca francezii au cistigat, eu aveam un fix: nu i-am prea suportat pe brazilieni si argentinieni din cauza arogantei, ca ei sint cei mai buni, livreaza fotbalisti pe banda ......etc.
toate cele bune
narcisa
tinatache spune:
La multi ani pt Patrick cel viteaz!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
karmyna spune:
Buna fetelor
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper meci cu Argentina!!!!
Mia fost taare frica dar au reusit !!!
Au dat tot ce au avut mai bun baietzii!!!Super !!! Felicitari!!1
La noi in oras e mega kool la fiecare meci cu Deutschland!!!
Claxoane peste claxoane tipaturi peste tipaturi toti fac party nu conteaza ca sunt mai multe natii...
Marti jucam mai departe cu Italia...sper sa fie un meci bun shi nu asa strans ca cu Argentina sper sa vina golurile mai repede...
va pup
-------------------Hai GERMANYA-----OLE OLE OLE OLE---
http://photos.yahoo.com/crista_222000
tinatache spune:
karmyna, ai scapat de gatit chili con carne:))))
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
tinatache spune:
buna dimineatza, soare!! Ati plecat deja in vacanta? Vine meciul si ne prinde fara pronosticuri aici, hai, care da mai mult? pe mine m-au scarbit de tot italienii cu reclamatiile si probele lor video cu tot. Niste ... nimici mici... Taaare as vrea sa-i batem azi, chiar si numai pt mizeria asta. Sper macar la un 1-0 pt nemti daca nu se ajunge la 11 metri.
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
papadie spune:
Saliu fetele,
am fo sambata la munte si mi s-a deskis apetitul Nu mai facem si noi o intalneala, ceva, cumva? Dar nu prea departe de mine plssss ca mi-e greu ca Pescarushu e anti masina:( Pe cat ii place Catrinei, pe atat se isterizeaza Sofia.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
PATRICK
Sa fii sanatos si voios!!!
Alina spune:
Si noi abia asteptam meciul.Ieri am fost la H&M si i-am cumparat fiica-mii tricou cu Germania.Cu WM-ul asta am facut-o microbista,stie deja vreo 5-6 fotbalisti si se uita cap-coada la un meci.
Eu nu ma pricep la prognosticuri dar vom cistiga!Sa nu uite italienii ca optimea de finala le-a facut-o cadou un arbitru spaniol,in minutul 93!
Päpädie,nu plecati in Ro?Da,si eu mi-as dori sa reeditam intilnirea de la Bodensee dar tot asa,prin mijloc de septembrie.Pina atunci,noi avem o vara plina.
Alina
papadie spune:
nu plekam .RO anul asta pt ca e Sofi prea mika pt atita stat in scaunul demasina plus ca manifesta o antipatie totala pt genul asta de transport Mergem la anu de Paste (8 aprilie) si in vara.