viata in germania 36

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Valeu Cristina, eu am mari emotii ca nu cistiga - mai mult pt cit de suparat imi va fi sotiorul... precis va bombani si va fii incruntat tot weekendul si atunci e musai sa gatesc chili-con-carne (mincarea lui favorita).

Fetelor un weekend fain! Aici ca in orice vineri se aduna norii, sa speram ca va fi insa frumos ca am deja un gratar programat.

Livia de la ce firma ai luat aparatul TV? Eu am patit asta cu Wallmart. M-am jurat ca nu mai iau nimic electronic de la ei!

---------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor

Azi joaca Germania cu Argentina,,,,imi este cam frica ...hm sper sa castigam iara..

Asa ca HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DEUTSCHLAND!!!ole ole ole ole ole....

va pup

sper sa castigam cu 3:0!!

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

YES !!!!!!

GERMANIA ESTE IN SEMIFINALA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cristina ,mama mia,ai stiu ca se ajunge la 11 m!

Felicitari Germania!Senzational!

La noi in casa,bucurie maxima!Fiica-mea,"makiata"pe fata cu steagul Germaniei,a spus toata ziua ca Klose da gol .Stie ea ce stie!

Weekend frumos tuturor!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Juhuuuuuuuuuuuuu, nebunie curata!

Fetelor care stati in orase mari, cred ca la voi e superba atmosfera, daca la noi a tinut doua ore cu claxoane!Petrecere faina, celor care sarbatoriti! Vrem poze . Sotul meu e cu gasca si de una singura nu a fost prea distractiv, dar dupa o juma de ora a trebuit sa trec prin centru si mare veselie mare!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

gata fetele am rezolvat cu tv-ul...am fost acolo,am ridicat putin tonul si sa vezi minune..s-a schimbat treaba imediat!!!ne-a dat alt tv nou(aceeasi marca)+bani inapoi ca intre timp scazuse valoarea televizorului.Concluzie:deci se poate cand ai tupeu (ca doar sunt crescuta in Ro si stiiiiu sa ma cert mamä-mamä)!

pup si multumiri de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Aaaaa,sunt ragusitaaaa, am fost in oras dupa meci,abia ce am venit si suntem inca in febra aia! Mama ce fain a fost la noi aici,ca peste tot de altfel, ce meci frate, era sa facem infarct pana la sfarsit!

So sehen Sieger aus, na na na na-na, So sehen Sieger aus, naaaaaaaaaaaannnannaaaanaaaaaaaaaaaa,So sehen Sieger aus,nanaaannaaaaa!!!!!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

super meci! si ce emotii!! argentienienii au dezamagit, stie cineva de ce au sarit la bataie la final? ce badaran:((
suuuperm ce sa mai zic, un meci adevarat! desi am vazut numa jumate ca eram la scarbici. Atmosfera super misto, am iesit apoi pana aici la noi in cartier ca era cam tarziu sa merg cu plozii in centru si era o eurforie generala, toti erau in 3 culori, masinile claxonau. Ai mei strigau "tooooooooooooorrrr":)) I-am invatat sa strige sa auda juma de cartier, ca doar o data castiga germania in sferturi.
super, bine ca marti e meci seara ca sa-l vad tot. Acolo jucam cu italienii, eu cred ca-i batem, nu prea au convins in meciul de aseara cu ucraina.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si aici au petrecut pina la ziua,cel putin claxoane am auzit pina spre 2-3 .Din pacate,nu am putut merge in centru,copilul era obosit dupa atita agitatie si strigaturi .

Cristina ,nu stiu de ce a sarit argentinianul la bataie,oricum a fost un gest urit,nesportiv.Ieri nu l-au aratat deloc pe Maradona,nu l-au reperat prin tribune sau s-o fi inchis pe undeva sa plinga de suparare .

Ce mi-a placut mult de tot a fost gestul lui Oliver Kahn inainte de loviturile de departajare.
Italia are echipa bunicica dar a avut o caruta de noroc,i-a calificat arbitrul in sferturi .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Fetelor, pe Maradona l-au aratat la inceputul meciului plecind de pe stadion suparat. Avusese un conflict cu cineva, nu i-a convenit ceva si a plecat bosumflici! Deci pe stadion la meci n-a fost.
Si noi ne-am uitat la meci si a fost o nebunie la mine in casa cu ceva prieteni si citiva copii(am sarbatorit ziua lui Patrick mai tirziu din cauza de Schützenfest ) si cred ca ne-a auzit tot cartierul! Meciul a fost supeeeeeeeer! Al meu sotz zice ca nemtii vor cistiga trofeul si asta de la bun inceput! Mai vedem....de meritat merita, s-o tina tot asa!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput