Mamici casnice (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetele multumim mult de urari!S-a nimerit sa gasesc azi intr-un magazin un tricou suuuuuuuper pentru Liviu, chiar de ziua lui. Cum puteam sa nu ii cumpar un tricou cu eroii lui preferati.Avem poza aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=/63abre2&.dnm=f553re2.jpg&.src=phAmdora, da la Plazza Diverta in zona cartilor ptr cei mici, pe Timisoara la ora 18.Flavia aoleu bine ca mi-ai adus aminte, sunt la alea antimicotice care se iau o data pe saptamana si azi trebuia sa iau da uitasem. Mai nu mi se pare sa fi trecut problema si ma tem ca dupa inca 2 saptamani cand se termina tratamentul voi face altul, asta e...

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

salutare fetelor,
am fost azi la medic,am stat peste 2ore acolo,imi era o foame de moarte si mi s-a facut cam rau.dar a trecut cand mi-am vazut si auzit bebelinul.
pentru testul ala de sange,pt diabet m-am intepat de 4 ori,bine ca a iesit ok.ma mai duc o data in 12 iunie sa-l vad,inainte sa plec acasa,sa-i faca nenea incao poza cica pt bunici
am lipsa de fier si am primit niste pastile,in rest sanatosi,grasi si frumosi-luna asta 3 kg in plus,imi tot spune sa mananc fructe si salate dar mi-e foame de la ele,mai vreau o prajiturica,una carnita la cuptor...na sa vedem.

va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mihaela,am dat pe el vreo 3 sute si ceva. nu mai stiu sigur ,ca am cumparat mai multe chestii odata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

LA MULTI ANI ! LIVIU

mai, gagici au venit nasii in vizita de 2 zile si-s asa de intoarsa si sucita si .. si .. sper sa nu se supere pe mine si sa nu mai vina luna viitoare ca-m pus-o.

va tzuc si mai vin............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fla chiar daca stam la casa, nu stam chiar in oras, asa mai la marginea lui cu vre-o 2 km(e mai liniste decat in oras), si pe aici nu sunt copii si parcuri si...toata distractia, mai ales ca ea e "moarta" dupa copii.Mai ies si pe afara prin curte...dar parca nu e la fel de distractiv...Si nu mai da, iertare, ca nu mai vb asa
Dana mersi, si atat e bun, e un pret orientativ, sa stiu cam cu cati bani sa intru in magazin, sa nu ma fac de rusine

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

clau am votat!( 130).

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Beeeey ia bagati un oki la pozele mele sa vedeti ce faine le facui...
Si daca dati o bere rece va vand si voua pontu...
Io l-am luat tot de-aci.Sper sa nu ma spanzure moderatorii...Cica e versiune free 15 zile de la descarcare asa ca nu cred ca-i problema.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Super pozele...
Ia d'acilea , e exact cum iti place tie de rece...numai sa imi dai si mie pontu'

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Georgy, bagai ochii amandoi la pozele tale si sunt superbe, ce mai... te pricepi, numai una singura nu prea imi placu, da nu te superi, bine???? Daca te superi nu mai sunt altadata sicera cu tine!!! Stii care: Aia in care Stefania era cu tigara in gura!!!
Astept sa ma pentru ce am zis...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu am pus masina la spalat si am dat cu aspiratorul prin casa... cand colo, ce sa vezi: pac! S-a trantit un geam si dus a fost, cand sa il apuc in mana, m-a taiai la un deget, si uite asa se duse pe apa sambatei toata curatenia care mai aveam de gand sa o fac, adica sters praf, etc...nu mai pot ca ma doare degetul...
Sotul catre mine: "Lasa draga, ia o pauza, mai stai si tu..." In gandul meu:" Munci si mult rau pe ziua de azi, ca dormi pana la 11..." Acuma vreau nu vreau luai o pauza... Ma si aveam un chef de treaba... ca rar ma apuca cheful asta...

Clauf, hai ca retinuram toate ideea: deci trebuie sa votam catelusa ta, asa ca stai linistita...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput