Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-128

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragelor, va multumesc nespus pentru sustinere si cuvintele frumoase. Ce m-as face fara voi.
Dumnezeu e mare! Dupa o jumatate de zi petrecuta la Giulesti, am reusit sa vb cu dr. Cristescu si sa fac echo. Vestea cea mai buna, este ca bebe e bine, are ritm cardiac normal, lichidul este normal. Cristescu a zis ca vrea sa imi vada analizele cand ies si sa merg inainte cu 2 duphastoane pe zi. El a zis sa nu iau supradyn ca ma fac cat casa ...
aseara am ajuns acasa si am bagat 2 super castroane de salata de rosii. Parca nu mai era ziua de maine. Nu am dormit bine dar cred ca din cauza mancarii. Oricum, principalul este ca sunt mult mai bine azi si va multumesc ca m-ati tinut de mana.

Exista si o mica veste proasta si vreau sa va intreb si pe voi daca ati mai auzit asa ceva. Echograful de la Giulesti (vestitul dr Sedan - despre care nu am auzit numai lucruri bune)mi a vazut asa "placenta posterioara acopera un mic fibrom de 21 mm". Cristescu nu a zis nimic si eu, tuta, am uitat sa intreb. Marti merg ultima data la dra Neamtu si o sa imi mai faca un echo dar vroiam sa va intreb daca ati auzit ceva de asa ceva ...

Va pup si ma bucur mult ca ma considerati prietena voastra.
Dumnezeu sa va ajute pe toate.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Kateryna felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos sa ai!

Catalina, ma bucur tare mult ca nu e nimic in neregula! Doamne ajuta sa fie bine totul in continuare!
Fetelor, haideti, pe cine mai iau la gravi? Ati vazut? se liciteaza, ca vine o gravi pe zi / sapt!

Pupicei, Ingeras 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catalina, ma bucur mult ca sunt vesti bune. Cu fibromul, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, la urma urmei, chiar daca ar fi un mic fibrom acolo, la marimea aia nu are de ce sa stanjeneasca sarcina. In plus, de multe ori in timpul sarcinii se intampla sa scada fibromul, care se formeaza pe principiul unui excedent estrogenic, excedent care in sarcina nu mai exista. Majoritatea femeilor cu fibrom duc sarcini la bun sfarsit, cu fibroame mult mai mari. Stai linistita si gandeste-te la cat de fericita o sa fii cand o sa te plimbi prin parc, cu bebe in carucior!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Catalina...stiu acelasi lucru ca si Amely...se poate duce la sfarsit o sarcina in buna regula chiar daca apare un fibrom.
O sa vezi ce iti spune doctorul dar nu iti mai creea griji inutile...nu uita ca toate starile tale afecteaza embrionul-fatul.
Ia-o cu incetul...gandeste-te sa ai grija pe cat poti de bine de tine.
Ingeras...numai putin...si vin si io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele sa stiti ca sunt mult, mult mai linistita. Va multumesc din suflet pentru sustinere.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele,
Abia acum am reusit si eu sa intru si sa vad ce mai faceti.
imi pare rau ca ai stat cu emotii si te-ai necajit, dar imi pare tare bine ca acum te-ai linistit si e totul ok.
Si pe mine m-au cam apucat gargaunii, ieri m-a durut un pic burtica ca la ciclu si m-am cam panicat un pic si am inceput se pare ca si eu cu starile de greata , care de vreo 2-3 zile nu-mi dau pace, desi nu sunt inca atat de grave. Mai rau e ca nu am pofta de mancare deloc, mananc doar ca trebuie si putin de tot, dar trece si asta.
Felicitari noilor gravidutze: Kateryna si Oana.
Va pe TOATE si va rog eu, haideti cat de repede la mamici

Cristinna 6+

Mergi la inceput

asta era pentru Catalina, dar se pare ca s-a sters o parte din mesajul anterior: imi pare rau ca ai stat cu emotii si te-ai necajit, dar imi pare tare bine ca acum te-ai linistit si e totul ok.

Cristinna 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Oana, pai tu esti considerata luata deja, deci le astept pe celelalte fete sa ma prinda de manutza!

Fetelor care ati mai ramas dupa aceea, Cristinna, Catalina, Kateryna, Madana, intindeti fetelor si voi manutzele, sa prindem cat mai multe fete de aici si sa le luam cu noi la Odisee, nu conteaza la ce capitol:)

Pupi, Ingeras 10+

Mergi la inceput

Uite ...uiteeee...uiteeeee, eu stau cu mana intinsa! Cine vine? Rezist sa prind cam 2 deodata, cine se ofera?

Cristinna 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Eu sunt gata de plecare. Cine ma prinde si pe mine?
Luna asta nu prea exista nici o sansa fiind dupa o laparo la care s-au indepartat aderente multiple si o defundare de trompe, 2 instilatii .....
Pup dulce toate prospetele gravidute. Cate o pentru voi cu urari de sanatate si fericire.

katthy

Mergi la inceput