saptamana trecuta am vrut sa plecam cu cel mic de vineri pana duminica undeva -nu mai mult de 250 km distanta. Nu vroiam pe Valea Prahovei si dupa ce ne-am ciondanit vre-o ora am plecat la gradina zoologica .
Voi pe unde mai mergeti, cei mai putin norocosi , fara rude la tara sau case de vacanta .
Buna,
O varianta ar fi in zona Curtea de Arges- Campulung de exemplu. Sau chiar spre Vidraru...este foarte frumos si sigur nu sunt mai mult de 250 de km.
Ruxandra
Eu iti recomand Moeciu. E incredibil de frumos si te poti plimba chiar si cu cei mici pe drumul pana la pestera sa admirati dealuri, flori, capite de fan, vitelusi etc. Puteti gasi o pensiune acolo si cu 600.000/noapte sau daca vreti mai mult confort, e si un hotel de 3*** cu 1.700.000/noapte cu mic dejun inclus.
Noi chiar week-end-ul asta am fost si n-am mai fi plecat de acolo (la moeciu de jos).
daca aveti masina e perfect.
I plan on living forever. So far, so good
Noi mergem in ultima vreme in Runcu, la o vila, de unde ne tot chinuim sa acoperim multe obictive turistice din zona, care poate ti se par si tie interesante:
- M-TII VULCANULUI (
- TARGUL JIU (POARTA SARUTULUI, MASA YTACERII, ALEEA SCAUNELOR, COLOANA INFINITULUI)
- CHEILE SOHODOLULUI
- MANASTIREA TISMANA (BAIA DE ARAMA)
- HOBITA (CASA MEMORABILA C-TIN BRANCUSI)
- PASTRAVARIA TISMANA
- PODUL NATURAL DE LA PONOARE (BAIA DE ARAMA)
- PESTERA ia o pauzaRII
- PESTERA POLOVRAGI (MANASTIREA POLOVRAGI SI CHEILE OLTETULUI)
- STATIUNEA RANCA (NOVAGI)-TRECERE M-TII PARANGULUI
- HOREZU (MANASTIREA HOREZU - EXPOZITIE VASE DE HOREZU)
- VALEA JIULUI -MANASTIREA LAINICI SI DEFILEUL JIULUI (RAFTING - LANSARI CU BARCA PE JIU)
- OBARSIA LOTRULUI
- HERCULANE (VALE CERNEI- TRECERE M-TII GODEANU)
- STRAJA (PETROSANI - IARNA SKY SI TELESCAUN)
E o zona superba!
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina la ce vila mergeti la runcu? ai un link ceva?
Peisaje Moeciu
I plan on living forever. So far, so good