Mamici de sept-oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
Si eu abia astept marea intalnire! Ma bucur ca s-au anuntat mai multe fete!
Ma bucur ca aduceti aparat de fotografiat, eu tocmai ma gandeam ca al meu a ramas in geanta de laptop a sotului....
Imi pare rau de cele cu picioarele umflate, trebuie redusa sarea neaparat, si trebuie bauta apa multa.
Raluca, tu ce mai faci? Sper ca nu ai patit nimic!
Fetelor, stiu ca mai intrebati ce or face fetele care nu scriu deloc, eu pot sa va spun despre Fusca ca este foarte bine, se vaita si ea de maini umflate zilele trecute, ne citeste dar nu prea scrie.A fost la dr si este 100% FETITZA, asa ca voi avea o finutza!
Va pupicesc!

Floricika 24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna la toti bebeii si toate mamicile lor!!!

Roxana ti-am spus eu raman pe pozitii. Ma bucur ca mai vine si Cri19. Eu pot veni ca fiind libera cateva zile...pana pe 1 iunie ...
Am fost ieri la gym pt gravi...Roxana eu fac chiar la Maternitatea Giulesti la sala de kinetoterapie. Este acolo o tipa ff dragutza care e si ea gravi in 30-31 de sapt parca. Am aflat tot de la o viitoare mamica de pe forum care urma sa nasca acolo. Ieri mi-a facut numai testul de efort, adica mi-a luat pulsul la inceput, apoi un pic de bicicleta, iar mi-a luat pulsul, un pic pe stepper , m-a cantarit, mi-a luat tensiunea si toate datele...a fost asa o sedinta de acomodare. Erau acolo cateva gravidutze care faceau deja exercitii speciale pe saltelutze, pe minge si un pic de aerobic pe muzica. Sala nu este ff mare si incapatoare dar imi place ca am mai aflat una alta si despre spital, o sa imi spuna exact si ce am nevoie sa -mi aduc (adica necesarul adecvat spitalului)...ma rog eu am fost incantata pt info pe care le mai aflu si ca fac un pic de miscare supravegheata...ca asa am si acasa bicicleta si minge si cartea lui Pillates dar...

Va pup pe toate si ne vedem diseara...imi pare rau ca celelalte nu pot veni..dar cu proxima ocazie nu va mai lasam sa scapati...

Itzy-Bitzy
22 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine v-am regasit, fetelor!!!

Intru mai rar sa scriu, asta e...dar va citesc mereu...

Am vesti noi: pe 17 am fost la echo 4D cu morfologie fetala, din spusele d-nei Dr. Chitzescu este 100% baietzel! Pufymic, te rog sa ma treci si pe mine cu Allen Cristian!!!
Sunt tare fericita, voi aveam o pereche: Maysa si Allen!

Din pacate eu duc sarcina asta mai greu decat pe prima, am cu ce compara...Dupa iminenta de avort de la 8 saptamani, injectiile si tratamentele facute, cu progesteron si antispastice, am "reluat" problemele legate de contractiile dureroase...IEri am ajuns pe nepusa masa la medic...am avut dureri parca mi se apropia travaliul...cu tot cu mijloc, coloana, cu amortzeala pe picioare...Urat!!!

Mi-a facut un amestec litic injectabil si pt. ca am cine-mi face injectii, am preferat sa nu ma interneze!!! M-a trecut din nou pe progesteron (de data asta utrogestan intravaginal)...sper sa nu o tin tot asha pentru ca am deja colul scurtat...

Din pacate se pare ca sarcina cu Allen e mai dura, asta e, o voi duce-o cat pot la servciu, si dc se agraveaza (in sensul de dureri permanente si pb cu colul) voi cere medical!!!
La Maysa in 7 luni aveam colul intredeschis...si dureri nu aveam de loc!!!

Pupicei, sa va distrati bine la intalnire...eu din pacate sunt din Dr. Taberei, n-ar fi asha departe dar eu si la munca stau in scaun lasata mai pe spate, nu pot sta mult in piciare, la fel si cu mersul pe jos!!!

Aveti grija de voi cu caldurile astea!!!

Ramona (sapt. 20)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dragelor,
nu am apucat sa citesc cele 2 pagini scrise in urma ca peste 20min vine sotul acasa sa manance.
am fost la medic,am facut testul de sange si de diabet,a iesit bine,dar abia dupa 2 ore s-a vazut rezultatul concret.am stat acolo de la 8-10jumate,va spun ca-mi era o foame denu mai puteam.in fine m-a controlat si medicul toate bune,bebe misca,e activ,sarcina evolueaza bine,am mai pus 3 kg de luna trecuta...din pacate am lipsa de fier si am trecut pe pastile,sper sa nu fie grav...mi-a spus ca multe femei in sarcina au problema asta.trebuie sa mananc mai multe fructe,legume...bla bla sa nu pun prea mult.asta mi-a spus la plecare.
in 12 iunie,inainte de plecarea acasa merg din nou la analize si eco(mie de fiecare data imi ia tensiunea,sange,urina,lama si abia apoi eco pe burtica)
va pup si va doresc o zi minunata.revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am omis sa va spun ca mi-am mai pus in albumul personal niste poze de duminica de la niste prieteni unde am fost la gratar, si au un baiatel absolut adorabil.

Floricika ce chestie, si nasica mea e gravidutza ca mine, suntem la o zi diferenta una de alta si tot fetitza va avea.

Aramona felicitari pt Allen. Cred ca sunteti ff fericiti ca veti avea pereche. Si ce nume frumoase ati ales pt ei...

Pupici

Itzy-Bitzy
22 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Aramona, imi pare rau ca nu te simti bine dar cred ca, cu putina incredere si rabdare totul o sa fie bine!

Am uitat sa va spun ca saptamana trecuta cand am fost la Mothercare am primit o invitatie la un curs de cateva ore care se va tine acolo in magazin de catre o moasa despre travaliu si nastere. Treceti si voi pe acolo ca poate va alegeti cu o invitatie :) E luni 29 mai la ora 18.00
Pare sa fie interesant :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

am revenit si eu in sfarsit!

eu sunt bine, multumesc fetelor care au intrebat de mine! am tot umblat zilele astea, si am ajuns acasa epuizati de caldura...

multuesc cri pt toate felicitarile la un loc!

eu ma lupt de mama focului sa fac o rezervare la munte. am gasit o pensiune super dragutza in busteni, si acum ne chinuim sa gasim data perfecta, sa fie si camere disponibile, si sa fie liberi toti prietenii cu care mai mergem! sper sa reusim sa mergem pe 16 iunie, ca la mine cu cat trece timpul, cu atat mai greu...

sper sa va distrati bine, fetele, sa faceti poze multe sa le vedem si noi. poate facem chiar pe yahoo un album special cu intalnirile...ca or sa mai fie cu siguranta!

in alta ordine de idei, eu sunt tare speriata cu gripa asta aviara. nu atat de boala, cat de masurile care se iau. cu carantina asta nenorocita! mi-e frica tare ca-i suspiciune si la noi in orasel. poate ati auzit la tv. dar tot e suspiciune de vreo 3 zile, nimic concret! voi cum va descurcati? nu va e frica?

lexi, ce mai faci?
flory,

felicitari fetelor care si-au vazut puiutzii la eco!

sandra, mult succes azi!

o sa mai scriu azi!

acu' fug sa papa, ca azi n-am papat decat doua-trei capsunele!

raluca 24+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Acum am venit si eu de la control dar fara ecograf ca am fost la moasa. Suntem bine:colul inchis, lung eu tot mai grasana, am pus aproape 10 kg. Mi-a zis ca e cam mult si sa fac miscare sau sa mai reduc dulciurile. Tocmai cand aveam si eu tot felul de pofta de dulce ca pana acum nu mi-a trebuit. Si cand mai citesc si ce retete bune de praji aveti chiar imi curg balele Hemoglobina este tot mica chiar daca iau si fier dar asta este deocamdata pana la urmatorul control. I-am ascultat iar inimioara lui bebe si uterul mi-a crescut intr-o luna cu 7 cm.

Voi va plangeti de caldura dar pe aici s-a facut frig, ploua si bate vantul.

Fetelor sa puneti poze de la intalnire!

Ramomar sa stii ca si eu mai am cateodata probleme cu fierea si am observat ca este atunci cand mananc ceapa verde, castraveti. De ex si de la para imi era rau dar am descoperit ca daca o curat de coaja nu imi mai face probleme. Stiu ca sunt ceva ceaiuri care se pot bea dar nu stiu daca sunt indicate in sarcina si de asemenea era Colebilul.

Aramona felicitari pentru baietel. Super numele si ce fain ca o sa fie pereche

Eu o sa ma apuc cat de curand de bantuit prin padurile finlandeze ca ma streseaza aceste kile

O zi buna si
pupici

Vauva 26+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

salutare fetelor
nu am mai scris ca am santier in casa (am vazut ca nu sunt singura) si am mutat PC-ul.
nu pot sa cred ca nu exista un remediu pentru glezne umflate. Mi s-a umflat laba piciorului si glezna...iar degetele au ramas undeva acolo mici...ca niste carnaciori pentru bere. Unde pui ca imi si amortesc. VIneri ma duc la dr. meu si o sa il intreb dar parca vad ca ma ia peste picior. O sa ii spun dinainte ca mai bine ma sare :)Si mainilee groaznic ce se intampla. Nici nu stii cand e mai bine sa fi gravida intr-o luna mai mare...vara te sufoci iar iarna nu stii ce sa pui pe tine ca nu te mai incape nimik..nu stiu...Poate exista ceva chestii naturiste ...Daca aflu va spun imediat. In rest bubulina mea se misca tot timpul, cred ca va fi si majoreta. Voi ce parere aveti de statul la soare. Am fost in weekend la pescuit si m-am bronzat ...drept pentru care mi-au sarit toti in cap. Eu in schimb ma simt foarte bine.
Va pupic,
Andreea 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Vauva, hai ma lasa nu te mai stresa cu kg...si eu am pus 9, chiar 9 jumate si am mai putin ca tine. Dar atata timp cat nu mananc mai mult ca inainte...asta e organismul meu, asa face el fata sarcinii si cu asta basta! Ies si ma plimb in fiecare seara si degeaba...Oricum suntem frumoase si vom avea timp sa slabim dupa aia!

Floricika 24+ cu
Poze

Mergi la inceput