Fazan - 32
Raspunsuri - Pagina 25
asi spune:
Mishulina scuze dar nu am observat.
Continuam de la cuvantul tau:
rămasitza
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
NADYA spune:
Imi pare rau mishulina daca te referi la mine, NU am vazut ca ai re-editat mesajul tau. Data viitoare voi astepta mai mult.
NADYA spune:
quote:
Initial creeata de Mirona
Hai sa ne jucam:
Fiecare va spune un cuvant, iar persoana urmatoare va trebui sa scrie alt cuvant care sa inceapa cu ultimele 2 litere ale cuvantului precedent (ex: ceapa -> pastaie -> iepure etc.).
Se accepta si nume de oameni, locuri etc.
Nu se accepta verbe la gerunziu.
Nu se inchide cu ajutorul repetitiei literei.
Nu se inchide din prima. Lasati macar un cuvant intre 2 inchisuri.
Cine posteaza un cuvant cu ale carui ultime litere nu se poate forma un cuvant nou va trebui sa posteze un alt cuvant de la care sa se inceapa un nou joc. Un jucator nu poate posta 2 cuvinte la rand, nici sa posteze un cuvant incuietor la unul din cuvintele deja postate de el.
Atentie la cuvintele de inchis:
- a nu se inchide cu:
ea - eastmancolor
pt - pter, pterodactil, ptoză, etc.
tm - tmeza.
Nu-i asta regulamentul, unde scrie ca nu-i voie de colorat sau bold cuvintele?
tomecica spune:
tzarm
j.n-suflet
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
kitty_nic spune:
ratusca
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Mishulina spune:
Fetelor nu-i bai ,se mai intampla,toti gresim...N-am vrut sa "ma rastesc" ci doar sa inteleg ce se intampla,daca am gresit pe undeva (ca doar ma stiu "cu capul in nori" ).
Asi multumesc dar nu era nevoie sa dam jocul inapoi,ca si eu am continuat de unde se ramasese...
Nadia se mai intampla,nici eu n-am vrut sa-l modific dar Daniela a fost mai rapida si a trebuit sa continui de la cuv. ei...
A si nu la regulamentul jocului ma refeream,ci la regulamentul forumului,citez:
"10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor."
Eu una nu scriu bolduit decat rar si ma gandeam ca de-aia nu se vad cuvintele mele,ca nu-i prima data cand "sunt sarita"....Tu faci cum crezi,da?
Oricum apreciez corectitudinea voastra,imi cer scuze daca v-am suparat si va ofer cate o ptr "fair play"
Continuam? de la "bar" eu zic: aragaz
Ina
asi spune:
azalee
jn:
corectitudine (pt.Mishulina)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
eli26 spune:
nedeterminat
Tina23+http://pg.photos.yahoo.com/ph/tina2ndphoto/album?.dir=/52abscd&.view=ttina2ndphoto/url]