Fazan - 32
Raspunsuri - Pagina 19
georgi75 spune:
tăntălău
jn: meci
P.S. Mirona si chiar ma gandeam la tine ce te-oi chinui sa faci clasamentul.
Io propun sa jucam fara sa mai tinem cont cine inchide.Eu nu joc pentru clasament.Joc de placere.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Mirona spune:
cineva
P.S. si eu ... tot din placere .. dar e fain totusi sa vezi un Top Ten la inceput de cap. si mai ales sa te numeri printre cei 10 ... apoi cand te declaseaza unu .. .revii in forta ..etc. ...
DAR cand vine cate una/unul care nici nu respecta regulamentu si mai face si misto ... imi vine si mie sa renunt.
ORICUM ... voi hotarati. Eu ma supun. toate/toti jucatorii de fazan.
Miro16+
am o nepotica talentata
georgi75 spune:
Ok. cum vreti si voi.
vacarm
jn: carte
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Mishulina spune:
teren
(am editat ca Georgi a fost mai iute )
P.S: Miro,un mare pentru efortul pe care il faci! Mie una mi-ar place sa ramana clasamentul acolo unde e,mi se pare mai fain asa...Si eu tot de placere joc asa ca nu ma puteti banui de cine stie ce interese ca nu mai sunt de mult intre primii trei
Ina
georgi75 spune:
rulment
jn: elice
Avem si POZE
georgi75 spune:
găleată
Avem si POZE