croatia - all inclusive?
dati-mi si mie niste idei!unde sa caut?o pensiune, hotel, cu all incklusive, intr-o zona superba din croatia.sunt desemnata sa gasesc ceva misto si intr-o suma rezonabila-adica nu cautam luxul luxului, ci ceva decent.vrem sa mergem cu copilul, masina personala.pe la sfarsitul lui august, inceput de septembrie.
si am cautat pe net agentii de turism, sejururi, insa daca nu ma pricep, as prefera sa cer sfaturi,idei si sugestii!
multumesc!
ps:scuze pt formulari.telegrafic.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
tinatache spune:
o casutza cu 2 camere, baie si buc. complet utilata nu va intereseaza? Noi am fost la Medulin si a fost super, dar doar cazarea ca e in camping.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
vladcelvechi spune:
Sincer, nu stiu daca exista all inclusive in Croatia dar dupa umila mea parere chiar daca ar exista e pacat sa alegi asa ceva. am umblat destul de mult si pot spune cu mina pe inima ca pentru mine cel putin e un colt de rai. Daca vrei ceva mai linistit incearca sa iei un apartament mic pe o insula, dar nu te inchide intr-o inchisoare de aur cind ai atitea minuni in jurul tau.
Nu vreau sa fiu gresit inteles sau sa creez polemici, alegerea iti apartine, ceea ce am scris e doar o parere personala.
marius spune:
Sunt si astfel de oferte cunosc cazuri noi insa am mers la liber cum s-ar zice. Ne-am luat masina, banii, bagajele si copiii si am plecat pur si simplu. Ne-am oprit in a doua statiune (BaskaVoda) pt simplul motiv ca acolo din 20 de oferte live oferite ne-a placut o vila ca sa o numim asa cu 2 camere decomandate+ living (bucatarie)complet utilata, baie, terasa aer conditionat TV cablu satelit 50Euro/noapte. Mancarea a fost a noastra dar daca am avut chef am luat masa la terase (sunt multe terase). Daca nu am fi vrut sa ne oprim urmatoarea statiune era la 15 minute si tot asa. Ai de unde sa alegi. In perioada 15 august - 15 septembrie eu zic ca e OK sau mai Ok pt ca e mult mai cald decat la noi si in iulie august caldurile sunt mari. Acum depinde si de fiecare cum agreeaza temepraturi ridicate sau mai potrivite. Dar e cert mult mai cald decat in Romania in aceeasi perioada. Cat depsre litoral nu am baza de comparatie este mai mult decat superb. Singura observatie ar fi ca litoralul este pietros nu nisipos insa sunt plaje amenajate cu nisip dar o pereche de slapi sau incaltaminte adecvata acvatica nu strica pentru a va menaja talpile in cazul in care tentatia este prea mare ca sa nu va balaciti unde va taie capul. Dealtfel si acolo se gasesc un fel de incaltari din cauciuc moale ca un fel de sosoni care adera perfect la picior si care incaltari va confgera confortul unei deplasari pe orice zona a uscatului sau in apa. Usor de pus usor de dat jos, 1 minut si sunt uscati sau stersi fiind confectionati din cauciuc.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
lavi02 spune:
De acord cu Marius si cu Vlad. All inclusive ar anihila parca tot farmecul in Croatia. Eu as dormi undeva pe drum, de ex la Zagreb, ca sa ajung la o ora rezonabila pe litoral sa incep sa caut loc frumos unde sa ma opresc si cazarea care sa-mi placa cel mai mult.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)