Judetul BACAU (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

Buna ziuaaaaaa!!!!In sfarsit am timp sa intru pe aici....am avut ceva de tras dupa vaccin, mofturi, chestii d'astea, dar acum e bine!
mihaela, cu intarziere, La Multi Ani de Sf. Maria

revin....
Pana atunci, va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna, fetelor...se pare ca azi .........liniste totala....
Eu azi am fost foarte suparata...vecina mea...a nascut un copil ...mort....si asta dupa indelungi tratamente si 9 luni de zile fara probleme....ma simt cumplit...iar ea este distrusa....tocmai terminase de aranjat camera copilului....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

' neata...vecinele ...trezirea....
Si ca o noutate( pentru cele care nu stiu)....este targ de confectii la sala de atletism.....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca trec la pagina 20.......ca poate terminam si noi capitolul asta....dati o mana de ajutor...please...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

alina, bine ca mi-ai zis de targ.Pana cand e?Oare e pana duminica?Data trecuta cand a mai fost, n-am gasit nimic interesant sa-mi cumpar..poate de data asta...
Ce tragic cu vecina.....Doamne fereste!!!Saraca mama....

.........oare am trecut pe pagina 20?

Mergi la inceput

Laura, in general targurile tin pana duminica inclusiv, dar eu voi merge azi si iti voi spune exact ce si cum....dar poate mi-o iei tu inainte....ca eu mai am de asteptat o vizita anuntata in ultimul moment...
Ce face Vladut? Va pup si va doresc o zi buna....
Dar , celelate fete....si am vazut ca sunt si alte bacauance pe forum, dar parca nu se lipeste nici una....asa ca iar pe pagina 1....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Haide-ti aici ca am deschis capitol nou

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput