Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 28
raresionut spune:
Mihaela...nici prin gand sa-mi treaca.....oricum distractie placuta.... .....si uite asa iar trimit subiectul pe prima pagina...ca poate s-o mai lipi cineva....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
geba2001 spune:
Salutare, bacauancele mele dragi!
LA MULTI ANI ! de Sf. Maria!
Mihaela vin si eu sa te pup si sa ciocnesc un pahar in cinstea ta!
Ne-am intors din concediu, am inceput si serviciul si deja vreau vacanta! F. greu imi intru in ritm... Cel mai greu imi e sa ma trezesc dimineata!
A fost f frumos in concediu, mi-a placut sa fiu nasa, tb sa mai primesc niste poze de la Constanta si sa ma dumiresc cum se pun pozele aici, sa va arat si voua...
Va pup deocamdata, va urez un week-end minunat si de acum promit sa fiu mai activa!
P.S. Imi pare bine ca ati reusit o intalnire si rau ca nu am fost si eu de fata. Data viitoare...
Geta C.
criss1902 spune:
LA MULTI ANI !! Mihaela ...Cum ai petrecut? Iti multumesc de invitatie si
Geta - astept fotografiile si amanunte despre nunta
Tare rau imi pare ca nu am putut participa la intalnire
A trecut o saptamana de cand se lucreaza la apartament si zic eu ca merge bine, camera Anei este aproape gata . Trebuie sa aleg culorile pentru pereti si nu prea ma descurc
In camera Anei mobila, covorul si jaluzelele combina 2 culori : bleo si crem(bej) iar dormitorul nostru este in nuante de maro(natur).
Orice recomandare imi este de folos...
raresionut spune:
'neata!
Criss, promitem ca data viitoare ... te luam ca punct de reper la o noua intalnire....ca deee nu-i un dezavantaj ca nu esti din oras...oricum tinem cont cand vii tu odata in Bacau...
Geta, asteptam pozele si detalii din vacanta...stim si noi cum e dupa concediu....asa ca deja ne gandim la anul...sau mai bine la Craciun ...ca uite acusica vine....
Daca ai nevoie la descaract pozele....sunt pe metereze....
Laura....super pozele cu Vladut, iar zambetul e de zile mari....un pupic la micul ...dragalas...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Criss, ieri am vazut la Prima Tv o emisiune( SOS casa) si mi-a placut cum au combinat culorile....si de ce nu eu zic ca te poti inspira....au facut treaba ffffffff buna in camera unei fetite....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Si poate pana la urma...inchiem si noi capitolul asta, nu? Asa ca aducem subiectul la pagina 1....ca poate mai e pe faza ...cineva...ca m-am plictisit singurica...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Fetelor......ce se intampla?
Eu o sa incep cu PM, daca mai vorbesc mult....singura....dar nu-i frumos....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Noi suntem aproape toata ziua pe drumuri, cumparam si iarasi cumparam pentru renovatul apartamentului..Seara cad franta, aseara mi-a cazut cartea din mana..intr-o clipa am adormit
Alina - am vazut si eu emisiunea, mi-a placut
raresionut spune:
Criss, ma bucur ca intre o galeata de var si o bidinea...iti mai faci timp si pentru noi...
Si sa vezi ce mandra o sa fii cand o sa termini si curatenia....
O zi buna bacauancelor mele dragi...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
fannna2003 spune:
va salut si va imbratisez cu drag...noi suntem in pregatiri ptr scoala, treburi 1000 la job si 1001 acasa
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez