Racusori, la apel! (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Mona, ca nu am mai fost la balacit!. Ca a aparut o problema de organizare si s-a dus naibii relaxarea mea! da ma relaxez pe net cu voi, pe aici! Si maine o iau de la capat cu Braila, caldura, puf, nervi tociti! Asa ca sunt langa tine!
Pup la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

NEATA FETELE ! ati dormit bine?va astept la cefeluta e calda si buna de te trezesti instant si tigarusi si cine vrea si papa sa faca comanda ca se executa!eu am dormit ffffffffff bine de m-am trezit inaintea ceasului ,dar m-am si dus la nani o data cu gainile,dar sunt strong azi!
Va multumesc ptr urari ,nu e tarziu si au fost bine primite si m-ati emotionat!va invit la un tort de mere virtual!stiti ce rugaminte am eu la voi?cand mai sunt sarbatori de genul acesta anutati-ma si pe mine ca eu nu am calendar si am uitat sf-tii!
Mena normalca nu aveai de unde sa stii ca sunt si elena ,oricum sarumana mult de tot si ptr laudele de VIKI,tu stii ca orice cioara asi lauda puiul ,si uite ca ma mai apuca si pe mine laudatul de fata mea ,e singura care o am si ma intelegii tu dak nu ma laud si eu la voi la cine sa ma laud ? auzi nu ai mai zis nik de colegul care faceti papa impreuna !ia treci la apel cu detalii!! si ai grija de tine!
Mona l-am primit cu drag ,nu conteaza ca a fost tarziu ,si lasa ca vin si zile linistite! uite un de la mine ca sa te simti mai linistita!!!!
VICKY te astept la cafeluta si un dulcik ca sa te trezesti si sa ai o zii buna!
JULY nui nik iubita ,intentia conteaza esti o draguta,si am rezolvat problema! o zi buna si la tine!
CRISTINA asa e si eu am citit de horoscopul asta si ai dreptate,si unde mai pui ca VIKI e nascuta in anul maimutei in zodiacul chinezesc si cica toti care sunt nascuti in acest an ,vor fi oameni de succes si ff bogat ! sa dea domnul!te-ai trezit ca te astept la cafeluta!un pupic si o zi buna!
MIRE vezi ca ma cam ingrijorezi ! cei cu tine de esti asa tacuta si cumintica! hai vino si da-mi un semn de viata ca mie dor de tine!
FETELE acu va las ca am o groaza de treburi pe ziua de azi ,si oricum sunt prin zona!va doresc o zii buna si linistita! TREZIREA

Roxy si Viki

http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Si eu la tigara si cafea! Deja! Ca iar ma bantuie carceii. Si ma lasasera in pace!
Bone, m-ai pierdut la faza cu papa de dimineata! Daca ingurgitez ceva la prima ora, sunt leguma toata ziua. Nu ma mai pot opri din cascat!Asa ca, singurul lucru dimineata, bag cafea pe vena . Si evident, tigari!
Hai va pup si fug in pat, poate mai prind o ora de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata si de la mine!!!Nu prea am cu ce ma lauda , caci nu prea am facut nimic deosebit ieri.
O zi buna si spor la treburi.Dar mai inainte sa savurati cafelutza cu placere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata!
am ajuns si eu pe la munci. singura deocamdata dar cred ca nu pt mult timp.
am facut cafeaua, am pus zaharu' si laptele si acum scriu 3 randuri p'aciulea k poate se mai raceste putin
in primul rand, bone..la multi ani, o si un . si las' k o sa te rogi de mine sa tac...nu te plange ca-s cumintica
Cristina, da..aia vroiam sa zic...am crezut k ai plecat acasa asa devreme
cookie..esti extraordinar de f scumpa la vedere
menna..cred ca m-ai injurat. am adormit intr-o ora de cand am plecat la somn . si...spor la invatat. o fi bine sa te trezesti asa dimineata? azi si maine nu esti asa ca mine.
july...vezi daca vroiai sa te balacesti singura? glumesc..of corse..
ma apuc de treaba. sa aveti o zi minunata.
ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

la prezenta la noul capitol !

Am reusit si mi-am luat papuci. Nu sunt ei cine stie ce model, insa sunt comozi si chiar daca picioarele mele arata ca niste butoaie, macar nu ma mai strang asa tare, ca i-am luat cu doua numere mai mari. Si am ajuns la 40, picior de dama . Asta e ! Sper sa se remedieze. Mai am la Buzau niste papuci care nu mai arata ei prea bine, dar care sper sa ma mai incapa, ca sa am la schimb.

Voi cum reusiti sa dormiti ? Ca eu simt ca ma sufoc, desi acum am renuntat la plimbarile nocturne la baie. Nu se stie pana cand ! Se lauda ca se raceste. Asa ca mai sper si eu la temperaturi respirabile. Ne-a adus aerul conditionat , insa ma polueaza fonic. Dar macar nu lesin pe aici !

Boneca LA MULTI ANI SI DE LA MINE ! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI SA ITI TRAIASCA FETITA CA E TARE SCUMPICA !

Menna bafta la examene ! Sunt alaturi de tine ! Sa ai inspiratie !

Mirela tu pe unde umbli ? Mi-e dor de locvacitatea ta !

July, servici usor ! Mi-e ciuda ca eu nu stiu sa inot ! a incercat sotul, dar in zadar, asa ca singura sansa e un colac imens.

Ramona pe burtica ! Starea de somnolenta si greata au fost prietenele mele in primele trei luni. Insa trec! Si sa vezi ce frumos va fi cand intri in epoca de aur ! Adica de pe la 4 luni !

tuturor ! Sa aveti o zi racoroasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

aici geo, va urmaresc. muncesc
cu piciorul...sa zica fetele..dar eu cred ca iti revii dupa nastere
sa scoti verigheta! sa nu ramai cu ea pe deget. sau poate ai scos-o deja
pupici la Sofia

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

clauf...am votat.dar e la pagina 13.
am scris o groaza de chestii aici si cand sa trimit mi s-a sters. Acum nu mai scriu, ca deja mi-a trecut...inspiratia.
Oricum finalul era ca va pup pe toate racoaicele.

P.S
Geo, Se pare ca amandoua ne-am cumparat papuci azi. Felicitari ptr. papucei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna, buna!
Mirela, nu ma certa si tu ca nu dau pe-aici......ieri nu mi-a mers netul dimineata, asa ca n-am mai semnat condica...
Sunt ocupata rau, dau inainte cu soferia mea, sambata avem o simulare a examenului(pana la care mai sunt mai putin de doua saptamani! ), alerg si dupa acte, ma chinui sa si invat...
Nici n-am avut timp sa vad poze, da' recuperez eu!

Menna, saru' manusitele ca m-ai recuperat de pe drum! Draguta ca intotdeauna!

Fetelor, va pupic dulce pe toate!

Mergi la inceput