Mamici casnice (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Moaaaammmmmaaaaa, ce atzi mai scris.
Dar voi nu dormitzi noaptea ?! Sa v-o trimit pe Isabella mea, ca iar a dat concert la 2 de noapte , nu mai rezist, , e miriita rau, si ziua si noaptea.
Dana ch adica si al tau e smecher ca isabella ? si cind ma gindesc ca n-are nici un an si ma invirte pe degete, ce-o sa faca atunci cind o fi mai mare ?
Cuscra mai facut sa rid cu gainatzul
Svetlana daca spui tu, mincam loboda, fasole, cartofi, ca doar n-or avea si alea aviaria !
Nico vezi ca sint smecheri copiii, nu stiu cit o fi de speriata ca si a mea urla, cred ca de fapt vrea linga mine sa o mingii, ca dupa o tura de urlete ii trece si adoarme.
Dar eu sint capoasa, n-o iau in pat cu mine si gata, ce m-am chinuit aproape un an sa doarma in camera ei si acum sa stric totul.
Cami mai innebunit cu tortul, dar nu-i prea dulce ? Ca eu am facut tot de acolo, cu retzeta imprumuta, cu pishcoturi, nu prea dulce si foarte comestibil
Bianca itzi fac si tzie o nora, dar sa ma lase asta mica sa ma odihnesc un pic, ca dorm pe mine, si nu-mi vine...
Dana ia invatza sa deschizi capitole, sa vezi cum se duce celulita, te chinui un pic si gata...
Chatonel inscrie-te la noi ca mosafira, sa vezi ca atunci chiar nu mai ai nici o sansa sa scapi.
Dana ch daca tu il speli pe colegul pe spate, pe din fatza cine-l spala ?!
Asha trimit mesaj si revin sa cetesc mai departe...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

danelutza,daca s-ar duce asa usor m-as angaja ca deschizatoare de capitole.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! ALEXA

Gata, cetit tot, dar sintetzi mortale si pasarele de noapte. Vreau si eu noaptea cu voi, dar abia apus sa inchid ochii, daca-i mai bag si-n calculator, iau la bataie barbatul de oboseala.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

hopa inapoi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

capitolul asta l-am citit si io..restul nu
fetele,ce ati papat voi in perioada alaptarii...ce nu am voie stiu,dar ce e bine sa pap sa fie productie?
carla e cuminte tare,doarme cate 7-8 ore noaptea.ziua nu prea doarme..pe ici pe colo cate 1 ora!sybille e cumintica si ea.
e destul de obositor pt ca atunci cand nu doarme,la carla ii place in brate leganata,pupata si giugiulita!cum o las joc din brate ince maraiciul!.
mai vin astazi,pt ca ordine am facut,mancare mai e ceva facuta...azi am un pic timp de net,sper!

Mergi la inceput

Corina ,nu mi-ai raspuns la mesaje. a plecat colegu' si ai ramas fara Tamaioasa. diseara e in Munchen si maine pleaca mai departe.eu te-am tot strigat ,da' tu nimic.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am ajuns si noi acasa... La noi e o caldura infioratoare,asa ca n-am stat decat o ora.Diseara,pe racoare,vom sta mai mult.
Fii-miu e innebunit dupa topogan,cand iesim din casa stie directia spre parc:"po-po-po" Si astazi n-am mai scapat si a trebuit sa ma urc cu el pe topogan,asa cum ma vedeti de lunga... De la caldura mi se trage!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Miha ,sa nu-mi spui ca nu ti-a placut pe topogan!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI ALEXA!!!!!

Liviu pt maine nu ne faci un desen special cu ce ti-ai dori de ziua ta? Spe sa nu fie tot o masina

Mai oameni buni eu sunt in criza de dinti, gogoasa nu puta sa nu-mi urmeze. Acum de 2 zile cam are febra dar de luat n-o pot lua, mucisori si urlaaaaaaaaam noaptea la intrecere cu alti pitici voinici de aici. Mi-e o mila de mor, bagam supozitor si nurofen si speram sa treaca.... ca deja am vanatai de la bagat pompita in nasul copilului fotbalist.... da cu o putere de numa in pieptul meu, nici n-o pot tine bine singura, are o forta..

Nu mi-am facut nici temele ca am o durere de cap..azi trebuia s-mi vina alocatia si indemnizatia restanta si pana acum nimik. Sa mor cu zile. Asa ca nu-s ce ati mai facut si caer ai sunt perechile de cuscre pe acilea...

Aud ca vreti sa slabiti, si io si io, doar ca tre' sa-mi ascund cantarul ca ma cantaresc de 3 ori pe zi sa vad daca s-a dus ceva si ma dezamageste mereu si atunci renunt

hai ca va pupacesc pt moment, pa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,imi placu pe topogan,numa ca ma lua cu ameteli de la inaltime,mey.

Andreea,cum adica esti in criza de dinti?Ai nevoie de vreo cativa?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput