Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Felicitari Adriella

Gabi...bine ai venit acasa.

Hei...cezarienelor...noua in cat timp ne trec lohiile astea ca io m-am saturat deja.Azi sunt 18 zile de la nastere si io tot n-am scapat.Au mai dat si caldurile astea...ce sa mai... e o placere...mai am putin si fac eu iritatzia de "scutec".

Cat despre kilograme....n-am de ce sa ma plang.Eu luasem 14 kile(aveam 67.5 in luni dimineata cand m-am dus la spital),miercuri cand am ajuns acasa aveam 61...apoi am scazut cate un kil pe zi pana la 55,iar zilele astea vad ca am 54...adik doar 1 kil in plus fatza de cat aveam inainte...bine kilu' asta a ramas pe burtik si pe fund ca nu ma mai incap pantalonii dinainte...sau poate mi s-a latit si bazinul...Adevarul e ca nici nu prea mananc cine stie ce.Stiu ca nu e bine,dar pur si simplu nu apuc.in cele 2 ore cat doarme madmoiselle nu stiu ce sa fac mai intai....sa dorm...sa calc rufele ei...sa mananc....Plus ca nu am pofta de nici o mancare.Adik de ce am io pofta nu pot sa mananc ...si tot asa...

Problema mea sunt durerile de spate.N-am fost niciodata o fortzoasa sau o sportiva si asta se vede.Abia o tin pe micutza in brate si m-am cocosat in ultimul hal.Si are abia 3600 acum.Nu stiu ce o sa ma fac cand se mai ingreuneaza.Cocoasa mea chiar da in patologic daca continui asa.Ma gandesc sa ma duc undeva la gimnastica medicala,fizioterapie...ceva de genul asta ca nu se mai poate.Daca stiti v-un loc unde se practica asa ceva anuntzati-ma si pe mine ca ma transform in cotoroantza cat de curand.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Adriella felictari! Sa fiti sanatosi cu totii! Ce nume frumaoase i-ai pus puiului tau!
Multumesc mult pentru raspunsul cu epilatul.Acum ca s-a mai racorit ma duc fara emotii maine, mi-e teama doar sa nu mi se infecteze un fir de par.
Se apropie si la mine ziua cea mare, ma duc duminica la control si daca colul s-a intredeschois ma opereaza saptamana viitoare. Eu sincera sa fiu as sta pana fac 39 de saptamani fix, dar probabil ca nu vrea dom' doctor sa ma ia vreo durere.
Asa cum intreba Luana acum cateva saptamani daca poate pierde apa fara sa simta asa l-am intrebat si eu pe doctor daca nu pot pierde apa cand fac dus si daca nu ma prind? Dupa mai multe intrebari de genul asta cred ca s-a hotarat sa ma opereze.

Luc2, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Continuati AICI

Vivi, nu stiam ca lohiile se elimina asa de greu in cazul cezarienei...

Gabi, am modificat datele in listuta. Mey, dar mult a mai durat travaliul la tine!

Lacri 38+

Mergi la inceput