In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn ia da un ochi si pe ebay dupa carucioare .. ca cine stie .. nu neaparat la mina a 2 a ci poate la unii care au magazin. Nu se stie de unde sare iepurele ..
Cit despre cit de late sunt, am vazut si eu in oras mai multe d.alea cu 3 roti.. dar sunt mari de parca impingi o roaba nu un carucior de bebel. Cred ca sunt si grele.

Acum va parasesc .. ca imi vine zmeul zmeilor acasa .. deci ma duc sa arunc macarelele in oala.
Saptamina placuta !!!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRI aaa deci de asta a inceput sa mi se vestejeasca rosmarinul?? Pentru ca eu il cam ud.......si nu-mi dadeam seama de ce a inceput sa se ofileasca. Ok, am retinut. Cat despre patrunjel sau marar....nu ma pricep. N-as sti sa-ti spun daca la anul mai iese. Acum mararul si patrunjelul au mai crescut fata de cand le-am pozat ultima oara. Eu nu-mi mai aduc aminte cand i-am sadit. Ieri am sadit din nou niste marar. Cum leusteanul nu a iesit am zis sa profit de ghiveci. Sa vedem daca va iesi. Eu cand voi pleca acasa.....va veni cumnatul meu sa-mi ude plantele. Pe urma cand cumnatul va pleca spre Romania, voi vorbi cu patronii de casa, care stau pe acelasi palier cu mine, sa vina sa-mi ude florile. Ca sunt niste persoane de zahar.

In rest, am fost la cumparaturi si mi-am umplut portbagajul cu fructe: lamai, capsuni, pepene, nectarine, ananas. In magazin mi-a venit rau....deh....asa se intampla cand dupa turele de noapte merg la cumparaturi.

O seara placuta.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata..

Angi asa e nu trebuie udat des. Aici toata lumea are rosmarinul in curte sau pe linga bloc si nu il uda decit ploaia. Al nostru insa sarmanul este si stresat caci in ghiveci nu e mediul lui preferat. Al meu nici macar ghiveci n-are ci o galetusa de la niste masline . Dar cind plec in vacanta il tund si ii pun crengile in congelator ca sa fiu sigura ca ma voi alege cu ceva ...
Dar hai sa iti mai zic ceva .. mama zicea ca fetele tinere nu trebuie sa planteze ( patrunjel, marar, leustean ) ca fac riduri .. cica la tara ( nu stiu unde, probabil ca pe linga Bucuresti PE UNDEVA ) numai babele le plantau sau barbatii ca nevestele sa ramina frumoase si tinere ..
Poate ar trebui altadata sa iti cumperi fructe seara inainte sa intri in tura de noapte si sa incepi dimineata cu o mega salata de fructe ... asa vei dormi apoi linistita si te vei simti proaspata.

La mine ploua. Maruntel dar plouaaaa! Scuze .. eu scriu aici si intre timp s-a rupt cerul .. parca vine potopul.. E o perdea deasa de ploaie care cade fix perpendicular ... dar am deschis geamurile si miroasse super a ploaie de vara, a iarba proaspat taiata ...

Fetele ati vazut cu ce filme ne rasfata tv italiana saptamina asta ? Aseara Pretty Woman, miine Nothing Hill si vineri Chocolat ... au cazut in galeata cu melancolie tovarasii de la tv. Mie imi pare rau ca nu mi-am inregistrat aseara filmul ca eu una as putea sa il vad zilnic si nu m-as plictisi. Poate nu uit miine macar pe asta sa il inregistrez ..
Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.

CRI iaca nu stiam de aceasta traditie....sau cum i s-o zice.....dar cum eu de felul meu nu-s superstitioasa.....nu ma preocup. La mine ieri a plouat, tunat si fulgerat....ca mi-era frica sa ma uit la tv. Cat despre mancatul fructelor cand sunt noaptea la munca.......le mananc dar nu exagerat. Ce se gaseste prin bucatarie.
Aaa....cum eu sunt o fana a JULIEI ROBERTS.....am mai toate filmele ei...... Deci, ma pot delecta cu un film de-al ei oricand.
Stiti ca a nascut ANGELINA JOLIE? Frumoasa femeie.....si a pus numele fetitei....un nume care mai mult mergea la un baiat. Nouvel....care cica tradus ar insemna Noul Mesia.....booo

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Am auzit ca a nascut dar nu stiam ce nume a ales .. ma asteptam insa sa fie unul ciudat . Sper sa fie un copil care sa creasca si sa devina un om normal cu toate ca mari sperante nu prea sunt. Mai totii copii personajelor faimoase incearca sa isi depaseasca parintii si nu mereu "in bine".. Iar astia doi dupa parerea mea s-au unit sa faca un bebel numai in ideea ca din 2 frumosi trebuie sa iasa un urmas si mai frumos ... Dar nu e mereu indeajuns sa fii frumos in viata , de multe ori te ajuta mai mult sa fii nascut sub o stea norocoasa ...

Cristina

Mergi la inceput

Da.......ai dreptate......apropo de stea norocoasa...eu nu prea ma consider ca m-am nascut sub o stea norocoasa. Aparte ca taicamiu cand m-am nascut a fost foarte dezamagit cand a vazut ca e tot"fata"....eram a treia. Deci, intr-un fel parca ma simt refuzata. Pe urma viata care am dus-o pana mai anul trecut.........nu tocmai placuta.....chiar daca sunt in Italia.....eh.....nu prea am fost fericita in copilarie....despre copilarie imi aduc aminte cu tare placere.....de fapt, imi vin si lacrimile in ochi cand imi aduc aminte.....de clipele petrecute cu fratele meu. Tare ne-am mai iubit si ne-am mai jucat.......Nu e ca acum nu ne mai iubim.....dar stii cand cresti capeti alta mentalitate......incepi sa pui in evidenta caracterul de adult....nu stiu.....nu mai este aceeasi relatie intre noi cum era la inceput...

Voi? Simtiti ca v-ati nascut sub o stea norocoasa?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buongiorno!

Fetileee,
Ma primiti si pe mine pe la voi?
Eu nu locuiesc in Italia desi mi-as dori f mult ,is numai o vecina de la München...unde s-a intors toamna,cred is numai 6°si ploo cu galeata de citeva zile.Bine,in general nu-mi place deloc vremea din Germania...
Eu am mai vorbit anul trecut cu Cristina,e o draguta si mi-a dat o gramada de informatii utile .

Noi am fost in Italia de 3 ori si am avut concedii minunate.Anul asta,sotul meu isi doreste sa repetam figura dar sa schimbam putin marea.Vrem sa mergem in Liguria la inceput de sept.Cum e pe-acolo?Ma intereseaza cam tot.

Am mai citit pe la voi si cind vad ca vorbiti de soare,de vara si plaja,imi vine sa ma mut mai la sud.In Italia mi-a placut cam tot,de la atmosfera,magazine pina la vreme .

Va pup,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Da Cri, ca bine zici! De multe ori unul frumos si destept nu reuseste in viata ca unul prost si urat, care se gaseste la locul potrivit la momentul potrivit. Ce ti-e si cu cazualitatea.
Dana, mai mai ce de fructe, imi faci pofta. Mie imi place tare mult sa mananc fructe si cumpar multe, dar la servici uit sa-mi iau, acasa ajung hamesita, ma indop cu mancare gatita si nu mai au loc si fructele.
Iri, ce faci, s-au terminat alegerile?
Enn, sa stii ca si la noi a plouat ieri, dar rau de tot, cu un vant de ziceai ca rupe copacii.

Mergi la inceput

ALINA bine ai venit, si bineinteles ca te primim. Aici e loc pentru toti. Cat despre Liguria....eu abia alataieri am fost pentru prima data. Mai sus am explicat cum e plaja pe-acolo.
In rest, 6° ????? D-ne fereste!!! Eu as muri. Eu nu stiu cum faceti sa rezistati acolo....De exemplu, azi la mine bate un vant ca mi-e frica sa nu-mi rupa trandafirii. Maslinul deja l-am bagat la dos. eu am fost la Munchen pe 27 decembrie anul trecut. Dragut orasul.....dar nu am ramas asa impresionata. In schimb, mi-au placut magazinele...alea super-market. Ok, te pup. Ciao

POZELE MELE

Mergi la inceput

Angi nu mai spune prostii ... ca ma enervezi si vin sa te alerg. Toti avem o stea norocoasa .. de exemplu steaua lui Fabio sunt EU ( SI FRUMOASA SI MODESTA ).
Lasa ca nici tata nu a sarit in sus de bucurie cind a vazut ca sunt fata ( si eram prima! )... Bunica-mea din partea lui a zis ca ea daca ar fii nascut o fata ii punea perna pe fata, ca fetele nu sunt bune la casa omului, ca se marita si isi vad de casa lor .. nu "cotizeaza la parinti" asa cum fac baietii . Deci mama mama ce primire am avut din partea ei. Pina la botez coana mare nici n-a venit sa ma vada ( ca doar nu meritam atentia ei - oricum nu imi amintesc sa fii suferit din cauza asta ), a venit in schimb bunicul care avea 80 ani , iar ea atunci cind a venit mi-a adus cadou "o masinuta" ma cracanez de ris si acum .. cica in speranta ca urmatorul va fii baiat si probabil sa nu se cheltuiasca de 2 ori . Apoi s-a nascut "fecioru'" si mama abia a nascut ( era la parter la spitalul Brincovenesc cu a 2 cezariana .. abia de mai respira de dureri ) si o anunta cineva ca e "mama" la geam .. Se si minuna care mama caci bunica-mea cealalta stia sa intre pe poarta nu statea pe la geamuri . E.. era coana mare sosita cu primul tren nu ca sa o felicite ci ca sa ii aduca aminte ca tb sa ii puna baiatului acelasi nume cu al lu' ta-su si al lu' bunicu' .. de parca se terminasera sfintii in calendar. N-a avut acest noroc .. mama i-a retezat-o ca baiatul ei va avea atita minte ca sa isi aminteasca cum il cheama si pe el si pe ta-su .. deci poate avea si el un nume "numai al lui". Noroc ca tata nu e ca ma-sa sau macar nu mai e ...

Alina bine ai .. revenit. Ce daca nu stai in Italia .. stii cume casa ta e acolo unde e inima asa ca macar atunci cind te gindesti la Italia te poti considera "rezidenta aici"

Liguriaaaaa .. tare frumos. Eu n.am vazut decit 5 Terre pina acum fiind partea cea mai sudica si mai apropiata de casa mea ( vezi ca sunt niste paginute pe net cu poze , cazare.. si cam tot ce poti sa faci pe acolo www.5terre.com/FrameSet.php?LeftPriMenu=001&LeftSecMenu=001&LeftFile=index.php" target="_blank">aici si www.cinqueterre.it/de/index.asp" target="_blank">aici in germana . Apoi vezi in prima pagina la discutiile de anul trecut cu vacanta in Italia, ca a fost Laura Takacs la Portofino parca . Despre turismul in Liguria vezi si www.turismoinliguria.it/lirgw/turismo/ep/preHome.do" target="_blank">aici - exista si in germana .
Si nu in ultimul rind ce a zis Angi ieri-alataieri despre localitatea unde a fost ea simbata ...

Cristina

Mergi la inceput