In Italia (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Am intrat pe fuga sa va salut ca tre' sa plec la munca. Ce sa va spun. Am avut o zi splendida la mare. Pana la urma locul se numeste Varazze. A fost foarte frumos. M-am innegrit, dar m-am si ars. Acum mi-e frig. Asta e. De pe la 14,30 am avut vreme cu nori si soare. De pe la 16,00 nu a mai fost soare. Si asa am plecat spre casa.
Fetelor care la voi ploua imi pare rau si sper sa vina si soarele la voi.

Pupici!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna seara.

Pe unde sunteti? La gratar...la mare...la plimbare, nu? Eu ce sa va spun....la munca am murit de SOMN!!! Tare grea a mai fost noaptea. Dar pentru noaptea aceasta m-am odihnit bine. Asa nu-mi va mai fi greu.

Va pup si o saptamana placuta!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata .. cafelutza e gata

Gabitza ieri a fost ziua ta .. La multi ani! ... nu cred ca mai citesti ce scriem noi pe aici dar cine stie .. poate - poate ...

N-am fost nici la gratare nici la plimbare .. ci am lenevit - duminica ( adica ieri) am rupt canapeaua de atita lene . La noi inca nu a fost chiar asa cald ca sa iesim la riu .. dehh suntem mai la deal. Dar in iunie cred ca dam startul la sezonul de - la riuletz.

O saptamina usoara la toata lumea ("oameni ai muncii" sau "tocatori de frunza la catzei " asa ca mine ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata de sub !

Povestiti-ne va rog -lui Cri si mie - cum arata viata si de sub umbrelllone La Bologna nu stiu care-s previziunile, dar pe noi ne-au amenintat cu LAPOVITA si ZAPADA in zonele muntoase.

Cri, retetele din pacate nu le-am salvat īn format electronic. Le-as putea insa trage la xerox si trimite prin posta, de la servici merge repede si nu ma costa nimic.

Īn rest, multa munca- cu serviciul 1 sunt in ultima saptamīna inainte de concediul de maternitate, iar pt. serviciul 2 īmi trebuie statut de liber profesionist si asta implica multa hirtogarie. Dar macar nu-mi pare foarte rau ca e urit afara - oricum n-as fi putut profita....

E.

Mergi la inceput

Enn multumesc mult dar nu e nevoie eu am cartea .. doar ca imi era lene sa o mai scanez odata ..vai ce rusine!! si speram intr-o minune cum ca le-ar fii salvat careva.

Ai intrat pe ultima suta de metri cu bambinutza cea mica ..Ti-ai facut valiza ??

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata fetele,
Sunt si eu la servici, obosita ca nu va spun. M-am agitat mult cu petrecerea Theodorei, dar pana la urma a iesit bine, a fost timp frumos, copiii s-au jucat mult si mamicile au sporovait.
Noi ne pregatisem cu multa mancare, dar vreau sa va zic ca de-abia au gustat cate ceva, nici macar tort n-au vrut, l-am mancat noi parintii, ca ei n-aveau de gand sa se intrerupa din joaca. Parca nu mai vroiau sa plece!
Ma tot bate gandul sa mergem si noi la mare, vad ca voi mai toate v-ati dus. Macar o zi si tot ar fi ceva.
Dana, voi ati dormit acolo, sau v-ati intors seara? Cum e plaja la Varazze? De obicei noi mergem la Alassio, imi place ca acolo e nisip fin si se pot juca si copiii. In rest, Liguria stiu ca-i cam stancoasa. La Varazze n-am fost niciodata, dar daca zici ca merita poate incercam.
Cri, ai avut timp sa intri pe site?
Ma intorc la lucru, dar stau cu ochii pe voi.

Mergi la inceput

Off mai Nico asa eram si noi cind eram mici.. numai la joaca ne era gindul. Imi amintesc ca mergeam la ziua de nastere la alti copii de pe scara blocului si plecam acasa cu felia de tort pe farfurie ca nu apucam sa o mincam acolo.... Dar ce frumos era ( pt noi evident !) caci mamele si bunicile sarbatoritilor dadeau in brinci sa curete casa si inainte si mai ales ...dupa ... .
Sa stii ca m-am uitat pe paginutza, nu numai ca am salvat-o dar m-am si inscris pe forumul ala ..asa sunt eu mama forumurilor

Si eu ma intorc la .. lucru ... am dat cu aspiratoru' , am facut pauza sa vad ce mai ziceti voi.. si ma intorc la spalat pe jos .. che schiffo !!! asa imi trebuie daca nu mi-a placut cartea

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata......ca eu abia m-am trezit. Mi-am tras calc. dupa mine pe terasa si stau si ma relaxez putin....ca ma cam doare capul. De asta m-am si trezit.....de durere de cap.

CRINI eu am fost la mare Sambata dimineata eram acolo.....iar seara pe la 17,00 am plecat. S-a meritat. Ca acum am un bronz foarte fain. Eu am stat pe plaja privata, adica unde sunt lettini. Plaja e ingusta in latime. E curata. Pe plaja unde am stat eu nu erau pietre. Pentru copii era pusa o casuta cu un fel de tobogan foarte frumoasa. Sunt si cabine de schimbat, baie si dusuri. La 2 pasi de plaja. Nu tre' sa parcurgi km. Si ai si barul cu terasa la 2 pasi. Plus ca sunt pe langa plaja baruri si restaurante micute, gelaterie. Locul e magnific. Ca langa mare sunt muntii. Si stai in mare si te uiti la munti.Apa este foarte limpede. Aveam apa pana la gat si-mi vedeam foarte bine degetele de la picioare. Dar asta pana la 13,00. Ca se vede ca cei cu barcile si-au golit rezervoarele cu deseuri, nu stiu, ca la un moment dat veneau numai tampenii la mal. Acolo unde am mers eu lettini sunt rosii, iar umbrelele cu portocaliu. Parca mai avea o culoare dar nu mai tin minte. Si sunt si ceva mai incolo si plaje libere.....dar nu stiu cum e acolo. Lettino in mijlocul saptamanii e 8 euro. Pre festivi si fstivi sunt 10 euro. Dar atentie: ca aici unde am fost eu, ai posibilitatea sa nu mai gasesti lettini liberi. Ca sunt prenotati de cei care stau la hoteluri. Asta in week-end. Ca cumnata mea a fost in mijlocul saptamanii si a gasit. Ok,sper ca te-am lamurit. Eu cand voi avea ocazia ma voi duce ancora. Pentru ca am inceput prepararea pentru nunta. Vreau sa fiu bella bronzata.

ENN vai dar nu te oftici de vremea asta? Eu una mi-as manca unghiile sa vad ca mai tot timpul ploua. Eu iubesc soarele si vremea calda. Apropo de vreme, aici azi e innourat. Dar se sta bine.

Acu' ceva zile am pus poze cu plantele mele.....le-ati vazut?

POZELE MELE

Mergi la inceput

'Neata Angichiar si pe la prinz .. despre poze daca n-ai zis nimic nu ne.am uitat.
E o adevarat gradina botanica la tine .. super !Ai si maslin .. Fabio ofteaza dupa unul iar eu dupa un oleandru dar suntem constienti ca n.are cine sa ii ude cit suntem in vacanta . D-aia acum nici nu ma mai agit prea tare cu floricelele. Cind venim din vilegiatura o sa ma ia iar "febra florilor" . Cind ne vom hotarii insa trebuie mai intii sa cumparam o smecherie d.-aia care picura apa .. El zice ca la tineretea lui "zburdalnica" si-a construit una .. pe atunci cred ca nu se gaseau ca acum pe la toate astea de gradinarit. Asa ca ori cumpara ori se apuca de construit ( ca sa isi omoare timpul ..si sa lase liber calculatorul )
Ai si marar si patrunjel.. si eu am .. sic-sic .. ca e mai mare al meu... l-am sadit in martie poate ca de asta . Sau poate pt ca e mai cald aici?? Tu ai mai avut marar si in alti ani? Ca eu ma gindesc cind plec in vacanta sa il tai, spal, usuc si pun la congelator in cutie .. si las numai radacinile in ghiveci ca si asa vor sta la intuneric in baie in castroane cu apa toate ghivecele deci va muri mararul si patrunjelul meu cu siguranta in bezna aia ... Dar daca il tai macar il voi folosi pe asta .. si intrebareaa era ( ca am luat-on iar pe tarla cu vorbaria ) o sa mai creasca pe urma verde si frumos din radacinile alea cidn ma intorc si il voi scoate pe balcon ??
La mine e groaznic de cald si multt soare vara cam toata ziua asa incit anul trecut a murit pina si rozmarinul care cica ar fii buruiana iubitoare de seceta ... ..

Frumos w-e ai avut .. Apa era destul de calda ? sau esti tu mai calita de fel ??

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, concediul de maternitate incepe cu 6 saptamini inainte de termen. Dar si asa-s pe nicaieri cu pregatirile. Sīmbata ne-am uitat un pic dupa carucioare, ca cel vechi il cumparasem second-hand si acum nu mai e bun de nimic, dar slabe sperante sub 300 EUR. Am impresia ca nici nu se prea fabrica/comercializeaza carucioare cu care sa poti merge prin oras, majoritatea-s asa de late de nu poti urca cu ele īn autobuz.

Danangie, din moment ce tot nu pot merge la mare, nu ma deranjeaza ca ploua. Mai ales ca īnfloresc platanii si-n parc ma sufoc. Dar cu copilul a fost greu īn we, 4 zile īnchis īn casa...
Am retinut Varrezze ca posibila destinatie pt. viitor. Cu Ryanair se poate zbura ieftin la Milano si de acolo am putea īnchiria masina. Dar asta pentru viitorul mai indepartat....

Deocamdata va pup pe toate si ma īntorc la treaba.

E.

Mergi la inceput