In Italia (14)
Raspunsuri - Pagina 28
enn spune:
Draga de Cri, cuminte si la locul ei de cīnd era bebelusa mititica ![]()
Iri, sa stii ca si Morcoveata a fost tare somnoros, pediatra īmi spunea sa-l pisc de lobul urechii ca sa se trezeasca si sa suga, dar eu niciodata nu m-am īndurat... Asa am ajuns la faza cu alaptatul intensiv, pus la sān din 2 īn 2 ore peste zi, care a durat 6 saptamīni interminabile....
Gotan Project mai ascult si eu cīteodata, am pe undeva vreo 2 CD-uri.
Acum profit ca e mai racoare si ma duc la īnghe.
si bafta la examen, Vio!
E.
crista-s spune:
Enn la mine cuvintul "cuminte" cred ca e sinonim cu LENESA
.. si asta din frageda pruncie dupa cum se vede ![]()
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Cri, are si o fire mai contemplativa
avantajele ei. De ex. te bagi mai rar īn bucluc...
E.
P.S. Eu la scoala refuzam sa particip la ora de educatie fizica. Mi se parea ridicol sa alerg īn cerc īn curtea scolii, asemeni unui hamster supradimensionat.
crista-s spune:
Enn am murit de ris...
Eu am avut mereu probleme la ora de sport. In generala (5-6) aveam un profesor care cred ca ar fii vrut ca toate sa fim niste mici Nadia. Si ma ameninta ca ma lasa corijenta la sport .. doamne ce nebun! Asa ca s-a dus mama la scoala sa ii faca "scandal" .. era de ajuns ca doar primind un 7 sau 8 cind toti aveau 10 la sport mie imi strica mediile ( de tocilara
...) deci eram destul de pedepsita, nu tb sa ma si ameninte...
. Nu eram in stare sa fac nimic in conditiile in care mama mea dupa 2 cezariene mai putea inca sa faca spagatul ( eu nici macar in miini n-am stat in viata mea , iar in cap cu mare greutate
) .
Pe asta din generala m-am razbunat crunt, dupa ce am terminat liceul o colega s-a casatorit, ea era mare "sportiva" si parintii ei prieteni cu profu'.. asa ca ne-am intilnit la nunta, am profitat de inghesuiala ca sa il calc pe picior cu un minunat toc cui cum se purta pe vremea aia (86-87) cu flec de metal. Cred ca iti amintesti sandalele facute la comanda in vremea aia ... Doamne , m-a uns la inima cind l-am auzit "chiraind" de durere .. ( presimt ca voi ajunge la "de la forum adunate" cu aceasta fraza ...
)
In liceu la inceput am avut un profesor care poate stia cum sa imi vorbeasca , nu stiu care era magia, dar imi amintesc ca am sarit si peste lada, cal si alte nebunii ... In clasa 12 insa fugeam de la ora de sport si ma duceam prin alte clase sa mai asist la ora de matematica .. deci eram cam "defecta" bag de seama...
Cred ca din cauza asta ma si minunez si sunt tare mindra cind ma pot catara si eu pe un munte, aluneca pe schiuri - ca schiat nu se poate numi experienta mea de asta vara
- sau ma pot scufunda ( cu toate ca asta e un sport care nu necesita efort.. ci numai curaj si sa nu fii claustrofob .. eu cam sunt dar incerc sa ma corectez).
Cristina
enn spune:
Am gasit un suflet-pereche!
Si eu spuneam īn clasele IX-X ca-s din clasa C, īn loc de D, de-aia stau prin curte fara sa particip la activitati. Proful probabil stia care-i faza, dar aveam noroc ca eram prietena c-o fata banateanca descurcareata, care-l īmbuna mereu facīndu-i ness cu termoplonjul ![]()
Pe urma īnsa am dat de greu, adica peste un sadic obsedat de arte martiale, care ne gonea la fuga pe deal īn sus, de la scoala pīna la prima benzinarie de la iesirea din oras. De asta m-a salvat profa de fizica, care a intervenit dupa ce am īntīrziat si era sa clachez īn repetate rīnduri la ea la ora, imediat dupa sport. Si asta bineīnteles pentru ca eram eleva eminenta si mergeam la olimpiada la fizica. Dar de stat īn mīini, cap, facut sfoara, podul de sus sau macar roata tiganului n-am stiut nici eu niciodata.
De-abia dupa vīrsta de 30 de ani, cīnd bine spuneai ca īncepe viata adevarata, m-am mobilizat sa merg la gimnastica si nu mica mi-a fost mirarea constatīnd ca-mi chiar face placere....
crista-s spune:
Deci n.ar nici o legatura faptul ca eu "pocneam de sanatate " asta ca sa nu zic ca eram grasa
... offff mama era trista la inceput apoi s.-a mai obisnuit cu gindul, caci ea a fost mereu sportiva, de mica.. si priceputa la dansuri .. eu sunt tare mototoala ( insa am gasit unul mai tolomac ca mine.. si asa ca el ma vede mare balerina ...
.. cum ziceam mai demult s.ar cred ca l.am vrajit
).
Cristina
enn spune:
Evrika, am regasit topic-ul

Cri, eu cred ca la mine neīndemīnarea tine de faptul ca-s dreptace-stīngace, nu stiu cum se spune exact īn ro, ca descoperirea a facut-o o prietena fizioterapeuta īn Germania, urmarīndu-ma cum manīnc, tot schimbīnd cutitul si furculita dintr-o mīna-n alta. Chestia asta tine de faptul ca initial am avut tendinte de stīngace, dar am fost reeducata de mica, fara sa-mi dau seama. Rezultatul este ca nu pot face mai nimic instinctiv, mereu ma gīndesc cum sa procedez. De asta nu reusesc nici sa conduc, ca pīna ma prind care mīna trebuie pusa pe volan si īncotro trebuie sa-l īntorc (dreapta si stīnga le identific ridicīnd mīna si gīndindu-ma īn care iau lingura), de mult a intrat masina-n sant.
Iar cu educatia fizica de vina e stilul militaresc din scoala, care īnabusea īn fasa orice bucurie legata de miscare. La noi profa din generala "latra" ca un maistru militar, īn plus mai avea si un fluier, cu care ne dresa ca pe niste cīini. Nici nu vreau sa ma gīndesc...
O zi cu soare va doresc!
E.
crista-s spune:
uraaaaaaa si eu v.a cautat peste tot , abia pe urma mi-am inchipuit ca dc au facut curatenie si au schimbat titlul tb sa fim pe aici.. insa e un pic cam ciudat ..cred ca e pe pile
ca unii au ramas acolo .. viata in germania, japonia, sezatoarea canadiana .. si altele olanda.. ma gindeam ca dc le mutau pe toate chiar nu mai bintuiam nebuna si lingeam toate paginile de la calatorii ... ma prindeam de la inceput , dar vazind ca totusi unii sunt ... am continuat sa sap acolo...o sa dau MP la toate fetele sa stie si ele pe unde suntem .
eu faza cu furculita si cutitul pe care le plimb din mina in mivna, am pus.o pe seama lipsei de educatie la masa primita in casa, cind eram mica - pina la scoala la bunica eram mai civilizata hahah - la mama insa cind m-am mutat cu ei si cu frate-miu care era crescut mai liber, m-am delasat si eu .. ca dehhhh exemplul negativ e mai usor de urmat.
Apoi eu am avut o faza cu stinga si dreapta , cu stinge si lasa liber pumnul .. care cred ca la mine e de la cap hahahahah mama se gindea ca poate m-au scapat pe jso la spital dupa nastere .. ca am probleme si cu un ochi si toti dr sustin ca e de la o lovitura la cap .. iar eu am fost crescuta ca in puf.. ce lovituri ... nu a existat asa ceva ... cazaturi in genunchi multe dar nu in cap... deci am ceva defect
. Uite eu cu motorino nu pot merge ca nu sunt in stare sa merg drept, sa ma uit in oglida retroviz, si nu ma pot invata ca dc stringi prinde viteza si dc lasi liber frineaza( e invers ca frina de la bici.. unde stringi ca sa frineze ... probabil ca imi tb mult exercitiu ... ca sunt cam grea de cap 
)
Cristina
Tizabela spune:
Buna fetelor am mai terminat cu un examen si acum mai am unu pe 10 si incep si eu sa zic ca sunt in vacanta!!!!
Da CRI am deja emotii mari si multe vise legate de nunta....mereu ma trezesc si fac numaratoarea inversa (de maine mai sunt doar 7 saptamani).Sunt fericita ca duminica am fost si eu la mare si mi-am gasit la Antonello Serio din Lignano posetica de mireasa care o cautam deja de doua luni si imi pierdusem speranta de a o mai gasi la culoarea rochiei si cu broderie aurie!!!Am pus poze in album sa imi spuneti daca va place si daca considerati ca se potriveste???
Va pupic 
P.S Dana cum mai stai cu pregatirile ca la tine lipseste si mai putin?
fotoIZA
crista-s spune:
bravo Iza pt examene ..
iar gentutza e superbaaaaaaa... hai ca pina la urma ai avut noroc sa gasesti ce ti-ai dorit. Cufarul ala nu gasesti pe nimeni sa il faca ?? Du-te tu sau mama ta la un centru de marochinarie, arata poza , cumpara carton si satin pe care sa-l lipeasca sau coasa pe carton si sigur il face vreun nene priceput in facut genti .. ca nu e mare scofala ( daca stii sa faci o geanta poti face si geamantanu' ala
)
Fetele ...Vio e la examen !! sa ii trimitem un gind bun ca sa nu aiba emotii si sa scape repede si bine!! bafta Vio!!!
Cristina