dieta hipocalorica (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gabi , eu mananc Nestle fitness,dar cu fructe.
nu mananc prea des ,ca si alea sunt pline de calorii.
da' unde chefuiesti diseara,Corap?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai ma duc la o nunta ... (NU a mea)
asa ca ma pregatesc sufleteste sa rezist la aperitiv - asta-i ce-mi place cel mai mult. si am si o durere de spateeeeeeeeeeee de la cu fi-mio, ca a facut 10 kile jumate si ma rupe.
tre sa gasesc niste exercitii pentru muschii spatelui, ca nu mai merge asa.
87...............only 22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

ei na!
cum sa rezisti la aperitiv?
mananca ,acolo, ca o zi n-o fi foc!
revii la cura de maine si gata.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cora, distractie placuta! Oricum, nu trebuie sa mananci mult, doar cate un pic din toate si sa dansezi toata noaptea, si atunci va fi o.k.:)
De durerea de spate n-am ce spune, a mea are 16 kg deci stiu prin ce treci:) Si a mea se cere destul de des in brate...

Mergi la inceput

stiu ca-s vaca ,da' tocmai am bagat un chec la cuptor.

Dana

Mergi la inceput

ce faci, dana-banana? nu ne mai dai cafea dimineata?
eu ma refac dupa we :(. la nunta n-am mancat decat din aperitiv si peshtele, plus vo 2 piersici si-o cafea.
dar ieri am fost o fuga pana la brasov, asa ca am trecut pe la mcdrive , de unde am luat un cizburgar (dublu) SI UN SHAKE ROYAL = 3 miliarde de calorii
si am mancat la restaurantul meu preferat (dintre toate restaurantele din romania) la brasov, asa ca un tiramisu nu puteam sa ratez , ca doar am batut atata drum special pentru asta
(plus o salata cu somon si piure de telina - asta-i singurul lucru mai dietetic pe care l-am mancat ieri)
etc
si acu mi-e prea cald ca sa stepperuiesc
87......................................22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cora, chestiile dietetice nu se mananca "langa" ci "in loc de"

Mergi la inceput

cate calorii are facutul bagajelor? de 5 ore tot aranjez si ma misc ca o musca beata
gabi, pai mie mai imi terbe cateodata (ciocanele la cap). azi am fost cumintenia intruchipata care bea doar apa plata (de fapt am mancat salati si iaurti degresati). sa vedem cat m-o tine.

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

hello!
mai ,acus am terminat 35 de minute de steppe.
voi stiti ce inseamna pe caldura asta ucigatoare 35 de minute de stepper? sincidere
vai mie?
ma duc la dus si revin.
Cora( asa te cheama?) nu v-am dat cafea ca am fost puturoasa. m-am trezit tarziu.

Dana

Mergi la inceput

nu ma cheama cora m-am pricopsit cu numele asta dintr-o prostie (de-a mea). dar m-am obisnuit sa mi se spuna asa de cand umblu pe dc, acu nu mi se mai pare straniu.
da' in viata reala ma cheama cornelia
hai ca fug la bagaje - io n-am avut curaj sa ma bag la stepper pe caldura asta (cu toate ca am AC, da nu pot sa-i dau cu el in cap lu fi-mio)
87..........................22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput