Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 7
miag spune:
TZUNI, LA MULTI ANI!!!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri...

.plecam pe 9 iunie dimineata si ne intoarcem pe 12 seara, deci nu va fi chiar atat de lunga vacanta (doar 3 nopti)...asta ar fi motivul pentru care vreau sa nu ratez nimic din ce merita vazut, mai ales ca eu merg pt prima data la Paris si imi doream de foarte mult timp sa ajung.
Sper sa mai slabesc si eu macar 3-4 kg pentru a imi putea cumpara si niste hainutze dragutze. Daca nu slabesc, nu ma ating de haine ca si asa am o gramada care mi-au ramas mari si nu am ce face cu ele...sper sa nu mai ajung vreodata sa le port...mai ales ca multe sunt negre, de doliu...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dordia2000 spune:
Fetelor ce ma fac ca de cateva zile...nu se mai misca acul cantarului. Mai precis de cand am calcat stramb...tot la suta sta si am mancat mai putzine puncte ca sa compensez dar...degeaba.
Meniul de azi: MD 2 rosii mici cu 100 gr. branza
P: o cana lapte batut + 3 lg de spanac
C: fructe
si probabil o bere rece la terasa diseara cu soatza si copilu'!!!
Va pup si ....ma tzin taaare!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
miag spune:
Tzuni, cand ai timp trimite-mi si mie pe pm mai multe vorbe despre excursia ta la Paris. Noi o sa stam la Holiday Inn Opera, care am inteles ca este situat destul de central si o sa inchiriem si o masinutza ca sa ne miscam mai 'natural' prin Paris...spune-mi pe unde ai umblat, plimbat, mancat , cumparat, etc, etc...
olo, poate bem o cafelutza ...daca ai chef lasa-mi un nr de tel pe pm si te sun eu...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
an-k spune:
miaq, am vazut ca vreti sa inchiriati masinuta, majoritatea locuitorilor parisului folosesc metroul ca mijloc de transport pentru ca circulatia e infernala, iar liniile de metrou te duc aproape peste tot, si hartile sunt foarte clare, noi asa am facut si a fost ok. Din pacate eu eram gravida in 8 luni asa ca nu prea mi-a ars de plimbari si nu am vizitat cine stie ce, si am stat doar 2 zile. Oricum Parisul e superb. Deabia astept sa aud impresii. Aaa si pentru alea cateva kg o Daneza si nu mai ai probleme![]()
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
oLo spune:
Mia, sa-ti spun un secret: in Paris, oriunde ai sta, e central ;)
Eu una nu mi-as lua masina, ca e infernala circulatzia in Paris. In plus nu gasesti loc de parcare nici sa tragi cu tunu'. Noi preferam sa mergem cu metroul in Paris. Masina o folosim sa mergem la padure ;)
Daca avetzi timp, ne vedem, cu cea mai mare placere.
Deocamdata p'aici e frigggg, si umblam inca cu cojoace pe noi. Sper ca pana venitzi voi, sa se mai imbune vremea.
Fetele! tre sa scad sub 67 ca sa-mi ia sotzu IPod. Faceti-mi galerieeeee!!!!!
Delidana spune:
Buna
Acum am venit si eu de la sala, va scriu pe fuga....
Carmen, sanatate multa ochisorilor albastri. Sper sa treaca repede.
Tzuni, la multi ani, sa ramii mereu asa nebunatica
si pusa pe sotii ca mie-mi place. ![]()
Mik, mersi pentru link, m-am mai lamurit. 
Mariana, evident ca la cereale o sa-l caut dar daca nu stiam cum arata...cred ca am vazut si la supermarketul din apropiere, trebuie sa verific.
Mihastroescu, daca cineva nu-ti raspunde la intrebare nu inseamna ca are ceva cu tine si nici ca forumul e exclusivist. Intrebi din nou pina cind ti se raspunde, eventual scrii intrebarea cu alta culoare ca sa iasa in evidenta.
Eu am slabit anul trecut 9 kg dar n-am tinut nici o dieta, doar mincat in stil sanatos (fara dulcuri) si sport (sala) pina cind nu mai stiam de mine. Mincam sala pe piine cum s-ar zice. Eu cu sportul am slabit si in el am incredere, dietele nu tin pentru ca nu-mi place sa fac foamea, nu cred ca e o idee buna sa chinui organismul.
Miag, distractie placuta la Paris!
Si eu imi doresc sa ajung acolo cindva, sa vizitez muzeul Louvre...
Eftimie, saptamina trecuta n-ai dat raportul pentru ca ai fost plecata cu Edi si apoi eu nu te-am mai batut la cap. Ultima data cind ai raportat aveai 80 kg si deci acum cind ai zis +1 kg, eu am trecut automat 81. Acum am remediat situatia asa ca nu mai e nici o problema. 
Roxa-boxa, cum e cu noua
? Cite minute faci pe ea zilnic? ![]()
Am fost si eu azi la sala, 2 ore. Ma doare fundul de la tentativele de invatat de mers pe bicicleta (nu cea de la sala
).
Meniul de azi e plictisitor, ma tin de treaba si nu cedez ispitelor.
V-am pupat si sper ca n-am uitat sa raspund la nimeni. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Mai fetelor mai
, mi-ati urat si m-ati pupat....Si-am uitat sa va spun ca io-s de-aia care se emotioneaza repede si plaaaaang asa, ca proasta
. Si cand e de bine si cand e de rau!Azi a fost de bine
.
Nu e nici o petrecere de ziua mea. Am muncit azi noapte pana la doua
, la sapte m-am trezit si am venit la alt job (de unde pt trei ore am fugit la altul), stau aici pana pe la 18, apoi merg la piscina sauna si masaj si de la 22.45 merg la film la Codul lui Da Vinci. Iar maine merg in Herastrau sa ma dau cu roata. Bungee-jumping-ul l-am mai amanat...
Miag, io dac-ar mai fi sa merg la Paris m-as caza direct la Disneyland...acu' ma stii si tu nebunatica! Acolo e lumea mea printre copii, tipete, rasete, trenuletze si hintzi de tot felul.
Nici eu nu ti-as recomanda masina, din cauza traficului aglomerat. Daca-ti iei un ghid al Parisului si o harta a retelei de metrou te descurci 100%. Eu m-am descurcat singura. Iar daca ai nevoie de indrumari, francezii sunt fff amabili (apropo, sunt niste negri FANTASTICI in Paris...mi-a ramas mintea la ei...
). Eu am stat pe Champs Elysees, deci chiar in buricul targului. Sa nu ratezi: Turnul Effel , Arcul de Triumf, Muzeul Louvre, Sacre Coeur, Notre Dame, Place Pigalle, Moulin Rouge, Panteonul, Gradinile Louxebourg, Domul Invalizilor, Gradinile Touillerie.. Cumapraturi am facut pe Champs Elysees la Sephora (cosmetice), apoi alimente (Auchan, Monoprix)) si hainutze de tot felul in La Defence si Galeriile LAFayette, suveniruri mi-am luat din Disneyland si din Montmartre.
Seara am mai mancat la minunatele restaurante tot de pe Champs Elysees, preturi maricele, dar o viata avem si cine stie cand mai vedem Parisul... Daca ai timp, sa treci sa vezi si muzeul Brancusi. Merita. Doar ca timpul tau e prea scurt. Alege ce ti se pare mai intersant si mai atragator. Drum bun!
Si ce e FOARTE IMPORTANT: papa clatite !!!!!!! Sunt bune! Chiar daca ingrasha!
Special pt MihaStroescu:
Sa stii ca nu suntem "exclusiviste". Daca iti accesezi yahoo messenger o sa vezi ca te-am cautat personal sa-ti trimit Dieta Daneza. Exact in ziua in care ai cerut-o! Vezi? Te bagam in seama...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, La multi , multi ani, sanatosi si fericiti!
Si un
din partea mea. 
Fetelor, va multumesc pentru incurajarile voastre, sa stiti ca v-am simtit aproape de mine. 
Iustin tot cu febra, eu bocesc cand vad cum arde tot si nu pot sa fac nimic.
Vreau sa treaca odata....
Crys, pupici lui Lilly sa treaca febra. E groaznic sa-i vezi bolnaviori!
Zuzilici, ai o fetita superba! 
Merg sa alint puiul scump si bolnavior.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
oLo spune:
Tzuni, Champsu' nu-i chiar in buric, e undeva mai pe stanga...
taica-meu a fost chiar dezamagit de aceasta 'cea mai frumoasa strada din lume'...
clatitele vad ca ti-au placut... da' croissantele???
scuze, reformulez:
beepele vad ca ti-au placut... da' beepele?
azi am fost cumintzica. am papat leeeent de tot peste cu spanac. si zau ca p-orma ma simtzeam cu burta plina!!! aha!!! deci tre sa si pap cu vitzea melcului, nu numa sa alerg cu accesi viteza :D
sigrid26 spune:
Tzuni La Multi Ani sa fii sanatoasa si fericita si sa nu te schimbi, sa ramai la fel de vioaie si glumeatza .
Carmen dar ce a zis doctorul cu febra?a iesit rezultatul la pipi?Nu te mai consuma asa rau , o sa treaca , da-i nurofen , pune sosetute cu otet , sa bea lichid si sigur trece.Adela vineri a facut conjuctivita si duminica noapte otita , acum suntem pe antibiotic, dar toate trec asa ca nu stresa si puiul mic din burtica , gandeste pozitiv.
Zuzulici mai rar asa printesa frumoasa , e asa dulcica , sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Ce sa va mai zic fetele.....va pup si ne auzim ,
pupici
Mia distractie placuta la Paris!!!!!!
Dordia nu intra in panica , sigur o sa scada brusc , adica intr o zi un kg sau ceva de genul asta , la mine cam asa se intampla cand aveam greutatea ta , acum stagnez si cate 2 sapt de imi vine sa mi smulg parul, persevereaza ca sigur zilele astea o sa ai surprize placute.
Mamica de printesa
de 4 anisori