Nou stil de viatza (104)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Azi sunt muuuuuuuult mai bine.

Delidana .

Si sunt si frumusica atre azi ca port un costum cumparat exact inainte sa raman gravida si azi imi sta mai bine decat atunci.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Roxana, sa stii ca si mie mi s-a parut mai umana dieta asta...da' cred ca dupa daneza orice mi s-ar fi parut festin
Sa stii ca poti inlocui grapefruitul cu orice fruct de sezon...
Si o sugestie de mic dejun, care mie-mi place la nebunie...o rosie inabusita in tigaia de teflon(fara ulei), la care se pune branza aia permisa si cele doua oua(mie imi ajunge unul), plus sare si diverse condimente(mie-mi place oregano).
Chiar daca nu mai tin Scarsdale, acest mic dejun l-am pastrat, mi se pare foarte hranitor si gustos...eu abia asteptam ziua de joi ca sa pap branzica(iti dai seama ca eu nu pot trai fara branzeturi, nu? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

La mesajul anterior am scris Robana, in loc de Roxana
Mai fetelor ma inebuniti cu dieta voastra.Cum e Scarsdale asta?In cap trecut parca ati pus un link.Ma duc sa caut, ca eu vroiam sa ma apuc de Daneza...da' parca e mai multa mancare la dieta voastra
Mamicile actuale si viitoare voi nu mai spuneti nimic??

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, intru pe fuga sa va zic ca am 70,700 kg ... chiar daca eu pap doar carne de pui, nu pot vita ca mi se apleaca si nu pun nici un gram de sare sau ulei sau zahar, folosesc zaharina si nici nu pap painea din meniu, asa ca sunt tare optimista. Nici foame nu imi este din cauza cafelei :-)

Spor la treaba tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria, tu tii in continuare Daneza?In ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata dragelor..am intrat sa vad poate sunt vesti noi de la zuzi-cum e printzésa??Carmen,cum creste flacaul?Gravidutele..povestiti ceva!:)=
Eu am mancat ieri ..nu mult dar ca porcul,anume salata de vinete si icre,basca o bere si seara 2 mini toblerone.
Si azi dimineata m-am trezit tarziu,am facut pachetele puiului si fuga la gradi-unde am intarziat iar-ceea ce e penibil rau ca stau gard in gard
N-am mai avut timp sa ma cantaresc,am intrat direct in cafelutza,vad eu mai tarziu...sau mai bine maine
SIgridutza draga mea-respect! pentru raportul de aseara

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mey, frumoaselor, mey, citind ce scrieti, ma gandeam ca ar trebui sa ne re-numim subiectul ceva de genul "fetele daneze". Ca muuulte inclina spre daneza asta...

Io de maine PROMIT sa ma apuc de sport. Dimineata fitness cu piscina (3 zile) si seara aerobic (alternat cu tae-bo si dansuri irlandeze), piscina si sauna (alte trei zile).

Meniul meu de azi:

D: salata de fructe cu banane, kiwi, capsune, pere, ananas si struguri
P: castraveti, ridichi, ardei si branza Danish White
S: 100 gr migdale prajite

2 l apa + vitamine + voie buna + ceai verde

ank, ti-as spune de dieta pt grupele sanguine, daca ai avea BIII ca mine, altfel nu te ajuta...
crystina, pisica e ok, e happy si iubicioasa foc. Ma spala seara cand stau pe pat, de parca-s ingrozitor de murdara!
delidano, uite cum facem: vin sa te iau din urma (cu kilele) si venim impreuna spre 60 de kile! Ce spui? Batem palma?
mephala, ce mai faci? Sper ca suporti bine caldura... Azi noapte m-am uitat la 2 filme: "Insula" si "Mamica de ocazie". Le stii?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ce draguuutz:))

quote:
crystina, pisica e ok, e happy si iubicioasa foc. Ma spala seara cand stau pe pat, de parca-s ingrozitor de murdara!

Stai sa-ti spun insa ceva si mai dragutEu ador pisicile si cred ca si fi-meu a mostenit dragul asta de matze ca e topit cand vede una pe drum,nu mai zic de filme,Aristocats e in top demuuuult.
Si azidimineata la 7,dormeam dusa cand simt o gadileala pe la nas si cand deschid un ochi,ghici ce???Puiul meu ma spala ca pisica pe nas,cu limbutzaAsta e dovada suprema de dragoste,cand nu mai poate vine si ma pupa pe fata si mai scapa si-o limbutzaDaca nu eram asa de rupta de somn azidimineata cred ca il mancam de dragEu cred ca am fost pisica intr-o viata anterioara:) ca si eu l-as spala pe cap ca matza

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Mey, Tzuni, ce mancare e asta?Pai din meniul tau, "voia buna" e cea mai consistenta.Vrabiuto Pai tu dai 1kg pe zi cu meniul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele cucuietele,

Intru repede sa va spun ca inca mai traiesc , sa va pup virtual si sa va spui ca saptamana viitoare ma mut la Praga.Ultimele saptamani au fost stresante si pline de chestii de rezolvat...acum am inceput numaratoarea inversa.

Evident ca nu mai sunt atenta la ce mananc si nici timp si stare de sport nu am. Promit solemn insa ca o sa reiau bunele obiceiuri acolo ( adica mersul la sala si mancatul sanatos).

Va pup pe toate,am sa revin dupa ce ajung acolo cu impresii.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput