Nou stil de viatza (104)
Raspunsuri - Pagina 12
sigrid26 spune:
Crystina pt haraitul ala in piept si tuse , ti as recomanda in urma experientei cu Adela care a stat aproape un an bolnava cand a inceput gradinita, prin magazine la raftul cu sare de baie si alte minuni sunt de obicei niste solutii care se pun in baie la copii sa desfunde nasul si sa expectoreze(scrie ca sunt pt raceala)si pune in cada apa mai fierbinte si trebui sa stea parca 20 de min, apoi i se rupe foarte bine tusea, incearca si asa , ori la drogherie sigur exista si la voi.
Ce ma hotarasem si io acum sa ma tin de dieta mai drastica .........m am sculat cu ambele urechi cu otita , asa ca va trebui sa iau antibiotic si sa mananc cat de cat normal.
Daria felicitariiiii!!!!ai scapat de pragul psihologic , acum lupta sa te mentii!
Va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Am reinceput, in sfarsit de ieri, vechiul meu program: Sala, sauna umeda ( nu usuca pielea ), masaj si automasaj cu creme de la L'Oreal, piscina, fara un regim anume - doar mancat cate putin din orice am pofta, cu 2 l minim de apa plata cu lamaie, fara zahar si cu ultima masa la ora 18,00. Sa vedem daca mai reusesc si de data asta! Am vrut sa fac o dieta mai drastica, dar adevarul e ca nu pot si nici nu vreau sa risc!
In rest nu mai am timp sa intru pe forum, ma alearga seful cu
toata ziua!
Delia nu am uitat de chestionar, insa tot timpul a intervenit altceva, asa incat acum nu mai spun cand voi raspunde, sper doar cat de curand. Acum iar trebuie sa plec. 
Week-end placut tuturor si multa sanatate puiutilor vostri: Iustin, Adela, Lili, Edy. 
Cami
mephala30 spune:
Buna!
Sigrid, uf, ma sperii rau cand e vorba de febra, mai ales la Iustin. Bine c-a trecut!
Pupici tie si Adelei!
Crys, se simte mai bine puiul? Sper ca da.
Bafta maine la condus! Pupici
Tzuni, petreci cumva de ziua ta?
Delia, ce faci week. asta?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Acum sa raspund si eu la chestionar:
1. Nu tin o dieta anume in prezent. De ieri am reinceput sa fiu mai atenta la ce si cat mananc, in general incerc pe cat posibil sa mananc cat mai sanatos.
2. Destul de rar. In ultimul timp am fost la sala o singura data pe luna; anul trecut ajunsesem sa merg de 2-3 ori pe saptamana. Acum sper sa merg mult mai des, de cand am cu ce sa ma deplasez.
3. Anul trecut am facut 2 saptamani de disociat "cartoful de aur" si am slabit 5 kg.
4. Pentru mine un stil de viata sanatos inseamna un regim echilibrat, bogat in legume si fructe crude, oua ecologice, zahar brun - f. putin: o jumatate de lingurita la cafea; orez sau faina neagra, fara mezeluri, lactate degresate sau cu f. putina grasime, cereale, peste, destul de rar carne de vita sau curcan. Sunt foarte atenta si evit sa cumpar produsele care contin E-uri, am in permanenta o lista in portofel cu E-urile cancerigene si periculoase. Beau doar apa plata cu multa lamaie, fara zahar. Fara sucuri, cu exceptia celor facute in casa din citrice.
5. Cand am pofta de ceva anume, se poate intampla o data la cateva luni sau de 2-3 ori pe saptamana, depinde. Oricum, cand mananc ceva nepermis, am grija sa nu mai mananc si altceva cateva ore sau doar gust putin, cat sa ma calmez.
6. Dietele drastice in general, pentru ca imi este foarte greu sa rezist, tocmai atunci ma apuca toate poftele din lume.
7. Dietele care nu sunt echilibrate, de exemplu dieta Daneza ( care se bazeaza pe proteine ) si se slabeste rapid, dar din pacate in mare parte din masa musculara; sau dieta bazata pe supa de varza; chiar si disociatul "cartoful de aur" - sunt diete nesanatoase, cu care se poate slabi rapid, dar daca nu se continua cu un regim de viata sanatos si echilibrat, kg se repun rapid la loc si chiar mai multe decat inainte.
8. Ma influienteaza in bine, in sensul ca, pe langa faptul ca nu am uitat cat de mult m-am chinuit anul trecut, exista cineva care ma avertizeaza si-mi administreaza
cand calc pe alaturi. In plus imi este rusine sa mai dau ochii cu voi! Eu sunt foarte ambitioasa atunci cand nu se mai poate, insa intre timp sunt destul de delasatoare, chiar lenesa as putea spune. Anul trecut mai aveam doar 1 kg ca sa-mi ating tinta si m-am impotmolit ca tiganul la mal, dupa ce reusisem sa dau jos 19 kg. Toata lumea ma admira si ma felicita, iar mie mi s-a urcat la cap! Am tot anuntat ca vreau sa fac tot felul de diete, doar mi s-ar face rusine si as reusi sa ma mobilizez ... dar din pacate, sunt doar neserioasa! Sper ca de data asta sa reusesc, pentru ca mi-am mai dat doar o luna la dispozitie!
Cami
khristin spune:
Bine v-am regasit fetelor
,
Am revenit si eu printre voi dupa o perioada lunga de un an... m-au omorat unii cu scoala
, dar acum sint puse pe fapte mari alaturi de voi
; mi-am pus in gand sa ma "auto-disciplinez" ca nu mai tine cu programul haotic de mancare, lipsa de sport samd. Si acum e momentul ideal, in sensul ca am vara la dispozitie pana in septembrie cand incep alergatura, si vreau sa vad daca resusesc ce mi-am pus in cap. Asa ca am nevoie de suportul vostru serios 
Carmen, febra e tare periculoasa, am avut si eu niste incidente cu fiimea si a trebuit sa ajungem si la spital.
Cami, hai sa ne ambitionam impreuna 
Cristina
noi si poze mai noi
zisaCami spune:
Kristin Bine ai revenit!
Trebuie sa ne ambitionam, la mine e urgenta maxima ca vin in Canada ( Vancouver ) si iar ma da peste cap fusul orar de 10 ore. Ma gandesc cu groaza, eu voi manca de fapt noaptea ( In Romania ), cu siguranta imi dau iar metabolismul peste cap. In plus incep iar tratamentul hormonal si chiar am incurcat-o! 
Cami
roxana1974 spune:
off am smotruit toata ziua!
Ma bucur s-o vad din nou motivata si in forta pe Cami
bravos! Excelent! Spor!
Vai, apropos de apa, inca si inca odata mi s-a confirmat ca daca bei multa apa nu mai mananci atata si mai si slabesti mult mai usor! M-am intalnit cu o prietena si mi-a spus cat de bine ii e de cand bea multa apa
Cum sa fac si eu sa beau mai multa? Cred ca tebuie sa-mi pun sticle prin toata casa! Cum trec pe langa ele, cum sa beau! Pana ma obisnuiesc!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
zisaCami spune:
Roxana de data asta sper sa ma si tina. Mi-am luat azi un cantar nou, digital si este o diferenta in plus fata de celalalt. In fine, voi vedea dimineata cat am, la ora 16,00 aveam 64,3 kg. 
Iar in ce priveste apa ... este esentiala, eu nu as fi reusit fara apa. Am constatat ca si in situatia in care mananc mai mult decat este cazul, inclusiv interzise si beau apa nu se depune nimic!
Pune-ti si tu intr-un pahar mai mare, ca sa ai senzatia ca bei mai putine pahare! ![]()

Cami
Delidana spune:
Buna dragelor,
Khristin, bine ai revenit!
Te astept cu datele ca sa te pot trece din nou in lista: inaltimea, greutatea actuala si greutatea la care vrei sa ajungi (tinta). Raportul se da luni dimineata (adica miine
).
Carmen, am fost la film si am vazut "X-Men 3". A fost ok, dar nu cine stie ce. Ieri am fost la cumparaturi cu sotul, din pacate nu mi-am gasit ce-am vrut si trebuie sa mai caut. Se pare ca voi veni in tara luna viitoare, si te voi ruga din nou sa te ocupi de subiect daca ai timp. Voi lipsi o luna de la raport. ![]()
Cami, felicitari ca te-ai apucat de treaba! 
Ramlore, sa inteleg ca dieta vegetariana pe care ti-ai impus-o a avut consecinte negative asupra organsmului, lipsa de calciu fiind principala problema?
Roxa-boxa, cind te-ai suit ultima data pe
si cit ai pedalat? ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!! Eu slabesc taare greu dar...incerc sa nu cedez tentatziilor!Sper ca maine dim sa am macar un kg in minus! Vom vedea!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005