scurgeri, inflamatie
Buna ziua,
Sunt in luna a saptea, suntem bine pana acum si bebe si eu, am o singura problema, poate mai trece cineva prin asa ceva: am scurgeri albicioase super abundente din luna a treia, a patra.
La inceput mi-am dat eu cu Clotrimazol, nu au trecut, apoi doctorul mi-a dat Klion, dupa care la ultima consultatie mi-a mai scris tot Klion si a spus ca am facut o inflamatie, acolo jos. Am terminat si cu tura a doua de Klion, dar ma dispera scurgerile, sunt atat de abundente, nu le mai suport.
Pana ma duc iar la doctor, poate stiti ceva naturist, ceaiuri, leacuri, etc. Si inflamatia nu cred ca mi-a trecut, simt si eu ca niste bubite. Sa ma mai dau cu Clotrimazol?
Va multumesc,
Bobi
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Salut.
In luna a saptea am avut si eu scurgeri de genul asta, imi produceau prurit local si zona s-a inflamat. Medicul meu mi-a zis ca trebuie sa ma internez in spital, ca sa nu se produca ruperea membranelor. Eu am avut Candida, care uneori se manifesta asa in timpul sarcinii. Iar la mine s-a declansat in urma unui tratament cu antibiotic, pentru o raceala foarte violenta.
M-am inernat si am stat in Maternitate 4 zile, timp in care mi se faceau spalaturi vaginale dimineata si seara, plus niste ovule, doua.
Problema a revenit, inainte de Craciun, si l-am rugat pe medic sa nu ma mai interneze. M-am dus timp de 4 dimineti la tratament si s-a rezolvat. Seara foloseam ovulele numite Macmiror. Sunt foarte puternice, dar nu am avut incotro. Te rog insa sa nu faci experimente, pentru ca s-ar putea sa nu ai ce am avut eu. Poate ceri parerea altui medic?
Sa auzim numai de bine. Nicoleta.
danis spune:
du-te neaparat la medic, si probabil te va sfatui sa faci o lama (examen de secretie vaginala), dar daca nu, cere tu si asta;
eu am avut o astfel de secretie si prurit in timpul sarcinii si tot candida a fost
Daniela si bb Anda
teo1970 spune:
Draga bobi,
sunt de aceeasi parere cu daniela, sa mergi la doctor si sa-ti recolteze secretie vaginala si sa-ti faca o antibiograma ca sa-ti spuna exact ce fel de infectie ai (ca e clar ca ai una ) si cu ce sa te dai. Este periculos ca mama sa aiba infectii vaginale, pt. ca in decursul nasterii naturale bebe se poate infecta. Uneori in astfel de cazuri nasterea naturala este contraindicata si se apeleaza la cezariana.
Nu te mai da cu tot felul de chestii, dupa ureche, sau dupa ce-ti spun diversi. Mergi la medic, fa-ti secretia vaginala si antibiograma, apoi trateaza-te tzintit.
Sanatate si nastere usoara!
Teodora
alnina spune:
Sfatul meu este sa-ti faci o analiza a secretiei vaginale,mie mi s-a intimplat la fel ,am avut candida,ginecologul mi-a dat reteta cu clotrimazol ovule ,unul pe zi ,seara la culcare si unguent cu clotrimazol sau nidoflor,plus spalaturi zilnice cu septovag.Am urmat si am scapat in sapte zile.Multa sanatate si nastere usoara!
azibel spune:
Si eu am avut o infectie cu candida la prima sarcina ,si te inteleg ,a fost ingrozitor.Mie mi-a aparut pe lainceputul sarcinii si doctorul mi-a spus ca trebuie sa trec in trimestrul II ca sa-mi poata da ceva.Pana atunci a fost groaznic.Ajunsesem sa fac spalaturi vaginale cu putin bicarbonat de 3 ori pe zi,fapt pentru care am fost certata aspig ce DR.Mi-a spus ca spalaturile vaginale sunt foarte periculoase in timpul sarcinii..asa ca atentie!
in at mi-au aminte am luat Eritromicina si s-a rezolvat imediat,n-am mai avut probleme apoi.