sini dupa alaptat

sini dupa alaptat | Autor: Siminna

Link direct la acest mesaj

Cum printesa mea n-a vrut decit dintr-un sin, unul i-am dat, dar am sfirsit prin a avea acum, la 9 luni dupa incheierea perioadei de alaptat, un sin mai mare si unul mai mic, adicatelea, asa o sa ramin toata viata, ca daca nu mi s-au egalizat pina acum, nici ca se mai egalizeaza...
Ce solutii as avea? ...sau nu...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

solutiile sunt simple
- "sau nu" (adica zero solutii)
- nijte lotziune de bisturiu
- o noo sarcina in care te vei bucura cele 9 luni plus perioada de alaptare de sani superbi...after se aplica precedentele solutii...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu nu stiu sa-ti raspund...
dar nu pot sa ma abtin de la a te intreba "cum adica a vrut doar un san?" si "la celalalt nu aveai lapte?".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Kittie, ma tem ca bisturiu este out of the question! Ma gindeam daca niste electrostimulare rezolva problema...
kristinutza, da, am avut mai mult lapte intr-un sin, in urma unei mastite. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Siminna, ma tem ca electrostimularea e frectze la picior de lemn in cazul sanilor.. Sigur, o ameliorare poate tip placebo! da' altfel... tot la lotziunea mentzionata e sperantza.. Si eu sunt contra si-mpotriva. D'aia sunt la sarcina doi ! Am nijte saniiiiiii mmmmmmm

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

mama a patit asa ceva la frate.miu...voia doar dintr.un san...si l.a pacalit ca.l tinea tata invers la celalalt...a incercat si pitix o faza din asta la un moment dat...dar am pacalit.o ca o tineam invers si a supt din amandoi...

ceea ce pot sa.ti spun e ca totusi mama a ramas cu un san mai mare si unul mai mic si acum...dupa 19 ani...dif.nu e totusi f.mare...

si acu' sfat: mai fa un bb si incearca sa.l alaptezi din ambii sani...asa vor fi amandoi la fel...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

MotoRRock in Ploiesti, editia a III-a
http://www.silverpistons.ro/mr3.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

dar nu pot sa ma abtin de la a intreba "cum adica a vrut doar un san?"
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Bebelusii pot avea o preferinta pentru unul din sani - asa, pur si simplu - am citit asta intr-o carte despre alaptat.
Cu vreo doua luni inainte de intarcare am avut mai mult lapte intr-un san si, desi aveam totusi si-n celalalt, copilul a vrut sa suga de unde era mai mult- prin urmare si la mine este o diferenta intre dreptul si stangul, nu mare, ce sa zic, sanul mai des "folosit" e un pic mai lasat si de trecut n-are cum sa-mi treaca.
Daca port sutien par egali.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput