Despre cafea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Doamne ce bine mi-ar prinde o cafeluta acum. Mi-e un somn groaznic si mai am vreo 2 ore de stat la servici. Dar am baut deja una azi dimineata. Nu face rau o cescuta de cafea pe zi, dar sa nu exageram.
Claudya cum de poti fi treaza la o ora cand somnul este asa de dulce? Pe Azibel o inteleg, fiindca la 4 nici eu nu prea dorm, dar pe tine nu prea.
Va astept la mamici de iunie-iulie.
Pupici,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Daca bei 3-4 cafele pe zi toata sarcina, s-ar putea, nu-i obligatoriu, sa fie bebele mai agitat o perioada. Ca sa te linistesti, bebele poate sa fie agitat si fara cafea. Eu m-am lasat de cafea de mai bine de-un an (am dat-o pe decaf), din alte motive, dar m-am reapucat pe perioada sarcinii (una la 2-3 luni), din pricina de probleme cu somnul si dormitul cu capul pe masa la servici :) Mai acu' vreo luna mi s-a facut si-o pofta teribila de cafea, asa ca decit sa stau sa ma gindesc toata ziua la cafeaua aia nenorocita, mai bine mi-am pus o cescuta. Problema prin Canada e ca e atit de nasoala cafeaua incit nici nu prea-ti prieste cind o bei :) Iar un drum pe la un magazin european, pentru un pachet de Jacobs nu stiu zau cind mi-oi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mie mi-a zis doctorul asa:
O cafeluta face mai putin rau bebelusului decat starea de rau si stres pe care o are mama daca pofteste la cafea si nu o bea.
Eu am tensiune super mica si fara cafea as fi lesinat.Iar Sofia e foarte cuminte, e in miscare tot timpul, dar nu are o agitatie gen plansete si maraieli.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput