Bebelusi de sept - oct 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
godzila spune:
Nadina, Dana, Anto, Kid, Tonnia bine v-am regasit. In mare v-am cam spus ce mai face Iulia. Ah era sa uit din nou. Cand se supara ma striga "nai nai nai". Si face intr-un fel in care nu pot sa descriu ca si cum fornaie din nas, e tare caraghioasa. Nu am mai auzit-o plangand de ceva luni. Sper sa o tina tot asa.
Tonnia vad ca situatia s-a ameliorat din 3-5 treziri pe noapte cat raportai ultima data.
Jadi cum mai e Vladut cel cu ochii frumosi? Ca ultima data parca vroiai sa apelezi la un remediu naturist pt infectie. Nu cred ca pot dovedi ce s-a scris in urma asa ca daca nu te obosesc zi-mi si mie.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
anya spune:
Bravo, Deniss, bine ca ai scapat numai cu sperietura. Si bine ca ai gasit un medic "intreg la cap" care sa nu chinuie copilu'. Cat despe politist, bravo lui. Eu am ramas foarte surprins-incantata acum cativa ani, in Turcia, la niste tobogane cu apa cum o mamica nemtoaica isi dascalea pitacul sa nu se strecoare in fata randului. Chestia asta cu educatia ne cam lipseste noua (ca popor). La noi e lege furtul si bagatul in fata. Daca nu faci asta, nu esti cool.
Dar sa revin la golanul meu cel mic. Tipul sta mai mult pe afara. adica se trezeste pe la 8, la 10 cel tarziu e afara, vine pe la 12.30-13, mananca, se mai joaca putin cu fratesu si la 14.30 iar fara. Mai vine pe la 17, mai mananca ceva, de la 19 la 21 iar afara. La 22 ii bag pe amandoi in cada mare la spalat, apoi laptele si noapte buna pna la 8 dim cand cel mare tre' sa plece la gradi. Uneori mai "servim" noaptea un bibe cu lapte. Oricum, baiatul meu cel mare, cand se trezeste din somn intreaba: acum unde plecam ? Caruta si cortul ne lipsesc!
Carmi spune:
Buna dimineata, fetili !
Ofer ploaie/furtuna/frig...interesate, cineva?
M-am saturat de vremea asta de...betie crunta. Cred ca si bebe, saracul, care de 10 zile vede doar balconul 5 min. pe zi.
Azi a zis MAMA !!!! Iuhuhuuuu ! Mi-s ca paunul...
Apropo de ce vorbeati mai sus, cu bagat in fata, civilizatie...etc, sa va povestesc ceva amuzant. Cand trebuia sa ma externez, dupa ce am nascut, am vrut sa facem cadouri la doua asistente care s-au purtat f. frumos si atent cu mine. Numai ca in loc de marti, m-am externat luni si l-am chemat pe sot sa ma ´ridice´ imediat, astfel incat n-a mai avut timp sa cumpere ceva pt. asistente, asa ca ne-am ganit noi (latini, ehehehe)sa le varam in buzunare cate 50 de euroi, drept multumire. Rezultatul: una era sa faca stop cardiac (dupa cum arata, ahahaa)si nu mai stiam ce sa-i facem sa-si revina (da a luat banii), iar cealalta a ramas absolut siderata, a binganit ceva ca nu trebuia, si si-a bagat banii frumos, in buzunar. Concluzia: lumea e la fel peste tot, sistemul e un pic altfel...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor. Noi sintem bine, am cumparat un leagan, l-am agatat provizoriu de o tzeava, spre bucuria Mirunei. O sa dam zilele astea niste gauri cu bormasina ca sa-l instalam calumea. De azi i-am interzis bonei sa mai iasa cu fata intre 11 si 16, sper sa ma asculte. Iar eu fac o gramada de chestii extracuriculare, de nu mai am timp sa raspund din urma nici la servici nici acasa. Dar recuperez eu soon-soon.
Iar zicala "ce se naste din pisica, soareci maninca" este foarte adevarata: Miruna adora inghetata si e obsedata de calculatoare si routere. Mai avem poze cum maninca cu disperare popcorn, le punem in curind.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Ahahhha, Ioana, ce misto e aia cu inghetata !
Eu sper ca Fabi sa nu semene cu mine, altfel ne batem pe ciocko, inghetata si in general pe toate dulciurile...Mai bine sa semene cu ta-su´, care nu prea consuma d-astea...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Am revenit de pe plaiurile bucovinene. Am vaslit la river rafting si am venit mai obosita decat am plecat, dar mai oxigenati si plamanii si creierul. Daca vreti sa vedeti poze, sa imi spuenti, sa le fac publice.
Petra s-a comportat mai mult decat bine (dupa spusele mamei mele ). Dimineata cand m-a vazut a zis: MAAA-MAAA. M-am topit cand am auzit-o.
Am sa va citesc din urma, sper sa apuc.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
valen spune:
Fetelor, am mai bagat si eu un ochi pe aici, sa vad care va mai este viata.Jadi, ma bucur ca a scapat Vladut cu bine.Simo, si sotul mereu, la fel ca si al tau, traieste in alte sfere...ca sa vezi cu ne-am gasit.kid, sanatate Alexandrei; sa stii ca o poti compara si cu Sarah, ca este mult, mult mai slabuta decat Ana a lui Miflore. Nu mai zic ce greutate aregodzilabine ai revenit si pupici frumoasei Iulia; chiar ...ce greutate are?(daca se poate spune)Carmi, felicitari pt. primul "mama"Roxi, pupici duuulciGabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
mimsi spune:
Neata, Zane! Mai dam si noi un semn cat sa nu ne uitati. Salutari de pe litoral! De duminica seara am aterizat la Constanta (la prietena mea), azi urmeaza sa ne caram spre Eforie Nord (are tatal meu delegatie si ne-am propus sa-i tinem de urat) - asa ca vacanta scrie pe noi. Bebela a dormit noaptea trecuta de la 10,30 pana la 6,30, sper sa nu fie o intamplare, ci sa-si schimbe programul . Aseara a mai dormit in carucior, pe faleza mai bine de 2 ore. Vremea este super, inca n-am iesit pe plaja, dar urmeaza.
si sper sa va fac compunere la intoarcerea in Bucuresti (duminica seara).
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
roxi23 spune:
Scrisesem un mesaj si s-a sters...imi vine sa urlu!
Vreau sa raspund si eu in principal DIANEI si ii spun ca poe mine ma bucura ca ne aduce vesti de peste ocean in ceea ce priveste cresterea bebeilor acolo; mai astept vesti!
VERA ti-am admirat frumoasa si pozewle de la nunta care mi-au placut muuult.
JADI ca domnul cu fata de gangster sunt peste tot...Eu cand dau peste acest gen de persoane, reactionez, iar sotul mereu imi spune ca nu ma las pana "nu imi iau una in barba", dar pur si simplu justitiara din mine nu se poate abtine. Imi pare bine ca este ok copilul.
CARMI felicitari pentru ma-ma! Te cred si eu ca esti ca paunul! Pupici!
IOANA E SCUMPA MIRUNICA MANCAND INGHETATA!
MIMSI VRAU SI EU LA MARE...sA VA FIE DE BINE VACANTA si sa ne arati poze.
VALEN- PUPICI. LASA FATA IN PACE CA VREA SA FIE FOTOMODEL1
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant