Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 31
ana_maria222 spune:
eh...ar fi un vis frumos....dinamovistii prieteni cu stelistii..din pacate imposibil!!!
Stau cu voi si ma bucur de victoriile Stelei....dar oare voi va puteti bucura de victoriile echipei mele?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
Catalin spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Nu merge sa pastrez si albul si albastrul?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
...mai bine nu, fiindca Craiova (alb-albastra) e pe cale sa se intoarca in Liga 2. In plus, suntem romani... mai bine galben decat alb, dar asa inseamna ca te dai cu Galatasaray... mama lor de culori si cu globalizarea asta cu tot!
edit: nu doar o data m-am bucurat pt Dinamo, dupa cum nu doar o data m-am ofticat pt ghinioane precum ultimul, cel cu Marseille...
Catalin
Think pink!
ana_maria222 spune:
E bine ca merge asa bine la meci chiar daca tinem cu echipe diferite!
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
ana_maria222 spune:
ah...e cam nasol...ca mi-e tare drag de voi....cum sa fac cum sa fac?
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Ana, hai ramai!
Oana si Séb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee