Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 30
Catalin spune:
Se vede treaba ca nici macar Rapidul nu a mai reusit sa schimbe hotararile privind suspendarile propriilor jucatori, asa cum reusea in trecut. Moldovan ramane suspendat si zarurile par aruncate. E revoltator cate dovezi evidente de partinire exista si nimeni nu ia nici o masura.
As prefera sa se ajunga la o suspendare in corpore a Romaniei si reprezentantelor sale in Europa pana la remedierea acestor cangrene!
Sper in minuni!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
impreuna spune:
Surprinzator (sau nu?!:) cum se solidarizeaza suporterii echipelor in protestele impotriva jandarmilor
Fla (sotie si mamica fericita)
ana_maria222 spune:
Am primit un mesaj de la Catalin in care imi spunea ce probleme a cauzat post-ul meu. Eu am luat-o ca pe o gluma vinovata....nu am nimic cu stelistii..Doamne Fereste...mai ales ca printre voi e o persoana pe care o iubesc mult si care e stelista infocata (Sunule ). Va cer din tot sufletul sa ma iertati pentru valva creata si va promit ca nu se va repeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Pe mine nu ma iubesti ana?
Oana si Séb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
ba cum sa nu!!! (ionella3003, katty, andreea_trend)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
oana cretu spune:
Anutza, hai sa iti propun ceva, ca tu esti fata sociabila si treci pe la multe subiecte, ramai la noi aici, in grup, sa ti si tu cu o echipa ca lumea. Ca si asa la subiectul cu dinamovisti e pustiu, te primim cu bratele deschise aici, unde e cald si bine. Si asta o scriu in numele al meu si al lui Catalin, cel putin, ca, cred ca sunt si restul de acord cu noi doi.
AUGUST SEPTEMBRIE
ana_maria222 spune:
oana...as ramane....ca de sociabila sunt sociabila...si am sufletul destul de mare incat sa incapa toti stelistii...toti dinamovistii si toti rapidistii........dar inima bate mai tare pentru Dinamo.....buna rea...e a mea!
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
oana cretu spune:
Dar nimic tu te impiedica sa ramai printre noi si prin noi sa iubesti si Stelutza noastra.
AUGUST SEPTEMBRIE
ana_maria222 spune:
Nu merge sa pastrez si albul si albastrul?
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee