Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Se vede treaba ca nici macar Rapidul nu a mai reusit sa schimbe hotararile privind suspendarile propriilor jucatori, asa cum reusea in trecut. Moldovan ramane suspendat si zarurile par aruncate. E revoltator cate dovezi evidente de partinire exista si nimeni nu ia nici o masura.
As prefera sa se ajunga la o suspendare in corpore a Romaniei si reprezentantelor sale in Europa pana la remedierea acestor cangrene!

Sper in minuni!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Surprinzator (sau nu?!:) cum se solidarizeaza suporterii echipelor in protestele impotriva jandarmilor

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Am primit un mesaj de la Catalin in care imi spunea ce probleme a cauzat post-ul meu. Eu am luat-o ca pe o gluma vinovata....nu am nimic cu stelistii..Doamne Fereste...mai ales ca printre voi e o persoana pe care o iubesc mult si care e stelista infocata (Sunule ). Va cer din tot sufletul sa ma iertati pentru valva creata si va promit ca nu se va repeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Pe mine nu ma iubesti ana?

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana cretu

Pe mine nu ma iubesti ana?

Oana si Séb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

ba cum sa nu!!! (ionella3003, katty, andreea_trend)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Anutza, hai sa iti propun ceva, ca tu esti fata sociabila si treci pe la multe subiecte, ramai la noi aici, in grup, sa ti si tu cu o echipa ca lumea. Ca si asa la subiectul cu dinamovisti e pustiu, te primim cu bratele deschise aici, unde e cald si bine. Si asta o scriu in numele al meu si al lui Catalin, cel putin, ca, cred ca sunt si restul de acord cu noi doi.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

oana...as ramane....ca de sociabila sunt sociabila...si am sufletul destul de mare incat sa incapa toti stelistii...toti dinamovistii si toti rapidistii........dar inima bate mai tare pentru Dinamo.....buna rea...e a mea!

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Dar nimic tu te impiedica sa ramai printre noi si prin noi sa iubesti si Stelutza noastra.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Asa e, doar Oana a spus-o! Ce zici, schimbi albul pe albastru?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Nu merge sa pastrez si albul si albastrul?

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput