Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Da noi suntem pasnici (sau pasnice:) ca subiectul l-am vazut demult, da normal ca ne multumim doar sa-l citim, daca avem ceva de comentat o facem aici, la locul nostru cald si dragutz
Mie-mi pare rau ca pleaca Ogararu, era chiar bun.
Ati vazut meciul Romania-Uruguai?
Flavia (sotie si mamica fericita)
ratusca1977 spune:
Daca vorbiti de "caini" eu ii consider inofensivi....nici nu prea au ce discuta saracii la cat de varza sunt favoritii lor....
Si mie imi pare rau ca Ogararu nu mai e la STEAUA, dar ii va fi bine la Ajax, bravo lui.
In alta ordine de idei, turneul din SUA mi se pare o mare aberatie, au intrerupt campionatul ca sa se intalneasca Mircea Sandu cu fiica-sa in America...a mers si bunica sa-si vada nepoata pe care nu o mai vazuse de 2 ani...mi se face silaaaa....
"Lebedele" www.rapidisti.ro/index/Impotriva_rasismului_.html" target="_blank"> au facut memoriu impotriva suporterilor stelisti ...sunt niste frustrati
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
herra spune:
aoleu, astia vor sa ne depuncteze prin orice metode!
stiti ceva, s-a dat "verdictul"?
cat despre suporterii altei echipe si subiectul lor - nu stiu si nici nu ma intereseaza!
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Catalin spune:
Mey, ce sa spun... la Steaua sunt mai multi tigani decat la Rapid si nu-i nici un bai. Deci nu prea tine... Iar despre uratura din final "nu e Rapid"... inseamna ca trebuie suspendate cam toate echipele din campionat!
Oricum, pe dinamovisti ii inteleg ca au realizat ca ei sunt "caini" si au pus cainii inclusiv pe emblema clubului; dar pe rapidisti nu-i inteleg... si-au pus o pasare pe www.fcrapid.ro/Imagini/Controls/sigla.jpg" target="_blank">sigla... sa ne spuna ei care este denumirea stiintifica, specia si familia din care face parte! Ca lebada sigur nu e! (Ratusca...)
Asta arata cat sunt de disperati sa castige cu orice pret un campionat in care au impresia ca se castiga direct din birourile Guvernului!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
ratusca1977 spune:
www.gsp.ro/index.php?a=44871&shift=1" target="_blank">Vom juca meciul cu Jiul fara spectatori
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
impreuna spune:
Mi se pare o aberatie sa ceri depunctarea Stelei, atata timp cat scandarile "colorate" exista in fiecare galerie. O aberatieeeeeee
Ce spune un avocat pe forumul stelistilor:
<"DIRECTIVA FIFA SE REFERA LA MANIFESTARI IN TIMPUL MECIULUI ..este foarte important deoarece raportul observatorului din timpul meciului si probele video si audio din timpul meciului vor fi luate in considerare ..si nu dupa meci ...
seful nu te poate sanctiona da il injuri dupa programul de lucru ...asa si aici nimeni nu a scandat si injurat in timpul meciului ...ci dupa terminarea lui ...deci fifa frf si lpf nu au jurisdictie...cel mult pot fi sanctionati de politisti pentru tulburarea ordinii asa ca nu este nici o problema...."
Orice penalitate s-ar aplica, directiva nu intr ai vigoare caci nu s-a intamplat in timpul meciului. S-ar creea un precedent extrem de grav daca campionatul s-ar decide la masa verde ptr. o asemenea intamplare.
Ore nu sesizeaza nimeni protectia animalelor, ptr. behaitul crapidistilor din autocar?!> (www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=4024&page=8&pp=10" target="_blank">sursa)
Si pentru ca Steaua a fost sanctionata, toata lumea a fost de acord ca decizia e justa, doar rapidistii incearca in disperare sa castige campionatul altfel decat pe teren.
Dupa aceasta decizie, au depus un nou memoriu.
Ca sa fim fair-play www.stelisti.ro/index/Suporterii_Stelei_cer_retrograda.html" target="_blank">suporterii Stelei cer retrogradarea rapidului; www.youtube.com/watch?v=QEEz3ibFoww" target="_blank">dovada!
www.stelisti.ro/index/Memoriu_al_suporterilor_Stelei.html" target="_blank">Memoriu al suporterilor stelisti
PS: ratusca nu te enerva, pe bune nu merita:)
cristas spune:
eu zic sa incurajam pe dom' copos sa-l vanda pe niculae la marinarii din hamburg.
asa echilibram balanta si bugetele. o trece in contract 1 mil in loc de 3, nu?
hai romania! in curand o sa jucam si in campionat la 2-3 a.m. ca sa strangem bani pentru federatie si liga.
acu', ca ramanem pe fusul orar de L.A
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Catalin
...si-au pus o pasare pe www.fcrapid.ro/Imagini/Controls/sigla.jpg" target="_blank">sigla... sa ne spuna ei care este denumirea stiintifica, specia si familia din care face parte! Ca lebada sigur nu e! (Ratusca...)
Asta arata cat sunt de disperati sa castige cu orice pret un campionat in care au impresia ca se castiga direct din birourile Guvernului!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Atunci n-ar mai trebui sa existe scandari rasiste din partea galeriei, mai bine canta "Lacul lebedelor"
Catalin spune:
Ma declar surprins de un articol semnat Alin Buzarin, un tip care imi aduce aminte uneori de CTP care tragea oricand si din orice pozitie in Basescu.
Iata si citatul cel mai reprezentativ:
"Un campionat se castiga pe teren, nu in fata institutiilor statului. Cand iesi la rampa gratie fotbalului, trebuie sa-l respecti. El presupune doua echipe, doua porti si 22 de jucatori. In rest, un vicepremier a carui echipa lupta la titlu, poate actiona, la o adica, toate parghiile guvernamentale de care dispune." (www.gsp.ro/index.php?a=44795&shift=1" target="_blank">click pentru continuare)
Am amintit de CTP fiindca l-am vazut de muuuuulte ori pe Buzarin atacandu-i pe oficialii Stelei, neavand aceeasi agresivitate jurnalistica fata de reprezentanti ai altor cluburi. Intocmai cum CTP punea tunurile pe Basescu si pe Alianta, menajand liderii PSD.
De data asta, evidentele il determina pe Buzarin sa recunoasca drept nefondate acuzele impotriva Stelei. Iar acest articol a fost publicat intr-un ziar apartinand sefului de partid al presedintelui giulestean (cunoscut si ca vicepresedinte al Romaniei).
Iar pentru cei care inca spera ca mor caii cand vor cainii, le recomand un alt articol de pe aceeasi publicatie. Iata titlul: www.gsp.ro/index.php?a=44884&shift=1" target="_blank">Cititorii Gazetei analizează scandările acuzate de rasism
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Claudelu spune:
Maine la 17 avem meci, sa tinem pumnii stransi!
Cataline, intradevar surprinzator articolul lui Alin Buzarin...si la urma umrei asta conteaza!