Mamici casnice (47)
Raspunsuri - Pagina 8
ange spune:
bey voi faceti misto de mine si eu dau de dimin. cu capul albastru in peretele rosu
Am facut eu o 2miscare2 inteligemta la calculator si am facut sa dispara internetul.Maia a ramas fara internet la calc. ei si eu super dotata de mine am zis:"stai ca-l rezolva mama"
si uite asa am rezolvat amandoua calc. si de dimn. disper ca nu am net.
Am stat cu nenea de la internet 2 ore la tf. fara sa va vrajesc deloc.l-am ucis.Cred ca maine-si depune demisia
uite e aproape 24,00 noaptea si abia acum am reusit sa-mi rezolv internetul.
Acum nu stiu ce draq am facut ca abia citesc ce scrie pe aici.Vad scrisul dublu parca as fi chioara.Pe asta il rezolv maine ca acusi pic de somn.
Iote asta facura draga Cami astazi
Am inceput de dimin. cu frecat robert cu clor si peria,apoi piscina si crize de isterie(Robert) ca nu-i iau inghetata ,apoi internetul,ploaia care ma dispera de 10 zile...si tot asa.
Zi de kk.
pup la voi
poate maine va fi altfel
mihaela amalia spune:
Azi fac cinste din plin ca am reusit sa ma ingalbenesc si eu
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
impreuna spune:
Mihaela felicitari de ingalbeneala:) Multumim de tratatie
andreea_tx chiar ca ai avantaj cu asigurarile astea. Eu tre sa platesc de ma usuc
Ioana sa nu fi ingrijorata, daca nu i-au gasit lui Andrei nimic, nu are ce sa fie grav. Poate lipsa de ceva vitamine, calciu sau ii trebuie ochelari. Sper sa se rezolve, asa-i cand ai copii:)
Danelutzo lasa nu te plange ca doar nu esti cu mult mai batrana decat la nunta Sunt faine pozele, imi place si rochita ta. Unde ati facut nunta?
Ce ati avut in cosuletul ala, cadouri?:)
Bianca ce vorbareata esti, sa nu te recunosc
Gata, tu si Dana v-ati incuscrit? :)))
Cami ai poza cu Robert autobronzat?:)
andora ti-a trecut durerea de masea?
Cum stati cu "aviara"? Am vazut ca la Bucuresti de teroare
Restul fetelor pe unde sunteti? Ati plecat in concediu fara sa spuneti?
Hai ca plec si eu (cu Sara in parc:)
Voi puteti merge cu copiii la cumparaturi? Eu nu prea, cu o mana tin cosul si cu alta trag de Sara in toate partile, trebuie sa am grija sa nu doboare ceva, mai imi trebuie o mana sa iau produsele sa le pun in cos. Cand stau la casa sa platesc e teroare, trebuie sa o tina vanzatoarea
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
FELICITARI MIHAELA GALBIOARA!!!
Ce mai faceti, vaz ca va gasirati cuscre si io tot pe dinafara mi-s. Ata ete.
Va pup, noi ieri am fost la Zoo si ne-am lungit apoi prin parc si n-am mai dat p=acilea sa vaz ce faceti. Deci nici nu am citit decat ultimele mesaje c-avuserati prea mult spor pt mine.
Cami mamicule atata-ti zic, lasa Maia sa rezolve singurica netul de acum incolo ca iote ce faci Pupic dulce tuturor!!!!!!
Cum v-ati distrat dom'le ieri?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Flaviuta acum te vazui, multam din suflet pr intrebare, ieri si alaltaieri noapte am zis ca mor, diamai abcesul, nci sa nghit in sec nu uteam de durere...dar azi victorie s-a dezumflat nitel, asa ca pot sa tutui in voie Pacat ca azi nnoapte m-a urlaaaat maimutaaaa valeu valeleu. Nu's de ce poate dintii. Tu unde umblasi sambata?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dana_ch spune:
buna dimineata
o cafea mare si tare vreau ca vad un somn
pai de azi noapte statui la povesti
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
neata fetele!
o cafea ,ceva? ma duc sa-mi fac!
by!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Anculina spune:
Buna fetelor !
Moooaaaama, am citit un capitol jumate ca sa vin cu lectiile facute si acum nu mai stiu nimik ce si cui sa zic !...dar voi nu va suparati, de-aia imi place de voi...
La muuulti ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi si de Constantin si Elena !
Noi am muncit la greu week-end-ul asta , dar suntem multumiti de rezultat! Am pus poze in albumul comun la Anculina ( bineinteles!... )
Sunt trezita de la 6.30 de printesica mea care acum se plimba cu
" mamaia "...
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!