Sint cam ingrijorata din cauza sotului meu care, de citeva luni a inceput sa transpire excesiv sub brat. Nici nu imbraca bine camasa, ca deja apar pete umede pe ea! O fi pe fond nervos, sau vreo dereglare? Ce se poate face in cazul asta, ca deodorantele nu aduc nici o imbunatatire!
Flavia si Bianca
Bia veselia
A mai fost un subiect pe tema transpiratiei , da o cautare si vezi daca gasesti , in orice caz era ceva dilutie de bicarbonat cu apa ...
Incearca si daca nu gasesti scrie si o sa te ajut sa cauti ...
albumele noastre
Tratamentul pe care-l stiu si l-am probat: pui intr-o ceasca bicrbonat si torni apa pina coper praful, ir la amestecat sa para cam ca mierea.
Si dimineata dupa ce se spala da pe piele si lasa sa se usuce. Ar trebui in scurt timp sa dispara probl. transpiratiei.
Multa sanatate.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Daca zici ca a aparut numai de o vreme, poate ar fi bine sa mearga sa isi verifice tensiunea. Tatal meu transpira f abundent si se pare ca avea probleme cu tensiunea. De cand ia medicamente pt asta, nu mai transpira asa.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Eu nu as recomanda nici un "tratament" pana nu se duce la medic. Intai sa vada daca totul e in regula si pe urma sa ia masuri.
I plan on living forever. So far, so good ![]()
A fost la medicul de familie, care l-a trimis la analize, deci tensiunea si singele sint ok. Urmeaza acum sa mearga la un dermatolog, dar nu stiu cind va ajunge ca e tare ocupat!
Flavia si Bianca
Bia si tati
eu am spus ca solutia cu bicarbonat este magica... am la tara un unchi care la fel patea, a mers la croitor si pana acolo transpirase in asa hal ca ii era omului rusine sa se dezbrace... croitorul om batran l-a invatat ca in apa cu care se spal, sau in fct de zona sa-si puna putin bicarbonat de sodiu... si sa se spele... incet incet transpiratia se diminua pana la disparitie...eu una am folosit-o la picioare....
Eu transpir in palme, mai ales cand sunt tare stresata (le exam imi pun un servetel pe foaie caci altfel ar fi uda). Credeti ca bicarbonatul poate fi folosit si in cazul acesta.
Merci.
Dumnezeu sa ne ajute la toti